Пролет чука на вратата, септемврийчето събужда се като цветята !

• 18 119
  • 271
  •   1
Отговори
# 105
Мацки,благодаря ви за оценката! Blush

Тези торти ме побъркаха,голяма краста са. Crazy Днес пак правих,че утре съм на бейби шауър  и сега мисля как да я украся.Искам да направя обувчици,ама не ми идват идеи нещо.

Гвен,супер снимки!  bouquet С удоволствие ще помятам плитки в Оби Бар,стига да остане време!Благодаря ти за поканата! Hug

Вижда ми се,че си променила цвета на косата си. Thinking Прави те по-зряла,преди си беше малък дечко! Grinning

Знаеш ли на някои от снимките те оприличавам на себе си  Shocked...може би затова си ми слабост! Laughing

Вярка,дано това да е края на Коковите премеждия!ДА го цункаш по муцунката! Heart Eyes

# 106
Леле, Холи страшни торти....ама то всичките ти кулинарни изпълнения дето съм гледала са много хубави  Grinning....да , аз бях дала мусаката със спанак, радвам се,че ви е харесала Wink
Гвен ,супер снимчици  Sunglasses, пу пу ...боядисала си си кестенява косата,а.... Grinningаз още не се престрашавам да си махам русото, въпреки, че понякога ми се ще промяна, ама от русо към кафяво е лесно,ама като се сета за обратния вариянт и ми се отщява за сега  ooooh!  Но така също много ти отива с по-тъмна косичка  Flutter

Жорко пък оня ден за първи път даде да го стрижем с машинката,и сега е с много малко коса на главата, супер му е, както казва той"аз съм готин пич" Mr. GreenGrinning лятото може и нула номер да го острижем Mr. Green

Да се похваля какъв подарък имам за РД от моя мъж :

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 11:15 от Мимис

# 107
  • Стара Загора
Mimis, със здраве да си ползваш телефона!
Малката я харизахме на бабите, за следобеда, а аз разглеждам темата за кухните, направо се замаих докато прегледам 30 и кусур страници. Ще вземат размерите другата седмица и искам да си нахвърля горе долу какво искам, дано да могат да го изпълнят.

# 108
Мерси ,Танче  Wink
Дано си харесаш по-скоро кухня и после да се похвалиш и да я покажеш Grinning Че то сега толкова избор има ,че човек става разноглед Mr. Green

# 109
  • София
Радвам се,че са ви харесали снимките!  Hug
Аз отдавна си потъмних косата  Confused много се харесвам руса,но просто косъмът ми е много тънък и русото го съсипва.  ooooh! Сега пробвам едни тъмно-сиви тонове,но постоянно ми избива кафявото.Постоянство му е майката  Laughing ще го докарам някой ден. И аз упорита,ама и фризьорката не се дава лесно!  Mr. Green
Понякога като си гледам старите снимки от русия ми период се побърквам,но това е - предпочитам с тъмна коса,отколкото руса,но без коса!  Wink

Знаеш ли на някои от снимките те оприличавам на себе си  Shocked...може би затова си ми слабост! ...

Наистина ли?!  Hug  Hug  Hug
  bouquet

Приеми и от мен поздравления за тортите! Номер едно си!

Мимис,
ако русото ти понася на косата,не сменяй...отива ти много!

Гвен Много хубави снимки, Тано голям бонбон станал  Hug

Благодаря!   bouquet

# 110
Ей, момичета, вейте и мятайте коси и плитки докато сте малки и ви се "денси" още  newsm68, че като гледам с времето как се променя човек  #Crazy на мен например все още ми се митка много, но все по-рядко ми се завира в шумни и диви заведения  Sick предпочитам вече по-спокойни, тихи и уютни места и компании  Peace
Ама какво да се прави ... всичко с времето си ... поне добре съм се налудяла, та да не ми липсва  Joy

Гвен на мен определено по ми харесваш с този цвят  thumbsup действай със сивото ... па да те видим  4470

Мими със здраве да си позлзваш новия телефон  Peace Абе как удържахте Жорко да го острижете  newsm78 аз моя едва го прилъгах да му резна малко бретона и покрай ушите, че беше станал като маймуна и не вижда даже  hahaha ама само като кажа за фризьор и дъхва веднага с воййй "Коко ницка стиже"

# 111
  • София
Гвен на мен определено по ми харесваш с този цвят  thumbsup действай със сивото ... па да те видим  4470

Благодаря!  Hug

...аз моя едва го прилъгах да му резна малко бретона и покрай ушите, че беше станал като маймуна и не вижда даже  hahaha ама само като кажа за фризьор и дъхва веднага с воййй "Коко ницка стиже"

Аз вече втори път водя Тано на фризьор.Преди го подстригвах докато спи.Първо от едната страна,после го обръщам и от другата.Но вече започна да се буди и акцията беше преустановена.  Blush Ходихме два-три пъти при фризьорката на опознавателни сеанси и така... въпроса е да не се стреснат хлапетата. Избирам време,когато в салона няма клиенти,да не е натоварено,да сме сами,за да е по-спокоен и той. Първият път седя в мен и не даде да му сложат предпазната пелерина и двамата бяхме само косми. ooooh! Обаче на втория път стоя прав на стола с пелерина и всичко мина перфектно.Надявам се и занапред да е така,при вас също!   bouquet

# 112
Ами аз до сега само със ножицата съм го постригвала, със машинката не искаше ,и предполагам,защото нашата  машинка е като трактор бръмчи и затова така, а на баба му е хубава и е много безшумна.Иначе той сам изяви желания да го стрижем с машинката, защото преди това гледа как чичо му се подстригна и изяви желание и той.През цялото време седя мирен и слушаше  Grinning

# 113

Ние 1-вия път с по-сериозно постригване се справихме така  Mr. Green, 2-рия път през есента бях по-облечена и ни метна фризьорката една пелерина отгоре  #Crazy но като се сетя, че по мене имаше повече  косми отколко по него и как ми боцкаше отвсякъде до нас  hahaha не благодаря  no иска ми се да си седне сам на стола мирно и САМ  Joy

# 114
  • София
И Стела преди ревеше и не даваше да пипат косата,но миналата седмица ходихме всички и първо се пострига баща и,после аз и накрая тя сама си седна.Нея само и филира косата,защото ще я пускаме дълга.

Мимис,честит телефон.

Гвен,да си призная на мен ми харесваш повече руса.

Аз май не съм казвала,че и аз минавам към блондинките от известно време,защото любимата ми червена боя спряха да я внасят.Много трудно обаче го убивам червения цвят и сега съм медна Mr. Green

# 115
  • София
Гвен,да си призная на мен ми харесваш повече руса.

Нали?!  Confused Ето това е ... някой ден ще се гръмна или ще си купя руса перука  Mr. Green

# 116
  • София
ЕЕЕЕ,не така.........всякак си си хубавица  bouquet

# 117
  • София
Благодаря!  Hug

# 118
Ей, момичета, как подхванахме Гвен с цвета  Joy чак се "завърнах" и в по-стари снимки  hahaha Е определено по те харесвам с този леко кестеняв цвят  Peace много те освежава и отваря, изглеждаш по-мъничка така   bouquet

# 119
  • София
Хайде да пуснем анкетка за цвета на Гвен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт