Пролет чука на вратата, септемврийчето събужда се като цветята !

• 18 103
  • 271
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ха,ха ще умра от смях Joy

# 91
 smile3555
Лелеее, голема съм оФца  Shocked
Възкресение бре, аууу и аз няколко човека поздравих така Embarassed Embarassed Embarassed малииии, срам и резил, къде съм се отнесла тотално smile3556 Не ме е срам,извинявам се ,поправих си го
Доркаа ,рожден ден имах ,а не имен ден  hahaha Joy ,нищо карай ....ние с тебе тотално се омотахме  Mr. Green

# 92
Верно ли бе  rotfImbo Еми честит рожден ден тогава   love001 Е.... попиках се от смях rotfImbo нема такива оФци кат нас #Silly

# 93
Мими, да си жива и здрава   bouquet.... малко на патерици  Rolling Eyes...и аз си викам какъв ти имен ден по това време имаш  newsm78 реших, че нещо не съм разбрала  Joy

# 94
Момичета, пуснах малкия разбойник на ясла от вчера   Peace и ми е едно притеснено  Rolling Eyes да не вземе да се "степа" с някое дете или да го бутнат  Praynig
Сутринта говорих с директорката да помоли госпожите да го пазят повечко поне още няколко дни  yes а тя ми вика :
Няма проблем, но да знаете незнам как е в къщи, обаче с тоз вироглав характер, тука е много трудно да се опази  #Crazy трябва малко да го попречупите, ама сте позакъсняли  Thinking
Направо ме уби, че е голямо магаре това малкото е всеизвестно вече  Mr. Green ама отсега да ми го казват...ле-ле... какво ли ме чака после в ДГ и училище  #Silly

# 95
  • София
Момичета-кокичета,
ПРИВЕТ и ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!
Моля за извинение всички празнуващи,които не съм успяла да поздравя,правя го сега от сърце!

Да сте здрави и усмихнати!
Много целувки на Ерик!

# 96
  • София
Ей,Гвен , я разказвай как беше пътешествието,снимки Laughing

Ох,сега пък аз съм болна.Днес най-после се завлякох със Стела на лекар и то след като вече 5-ти ден съм със зверско главоболие.Пратиха ме на снимка на синусите и добре че в този момент етърва ми беше близо до поликлиниката и и се обадих да дойде,че няма как да се снимам с детето с мен Thinking
И се оказа синузит и то някакъв гаден,нищо не разбирам.Та ми изписаха АБ и един куп други лекарства и на мъжа ми заплатката пак отиде в аптеката.
Ей,казвам ви ама много ми писна вече #Cussing out

# 97
Здравейте момичета и Христос Воскресе!ДА сте живи и здрави  всички! Hug Благодарим за пожеланията! Heart Eyes

Галя,аман с тези болести вече! Close Знам,че мигрената много гадно боли! SadОздравявай бързо! Heart Eyes

Гвен,разказвай бързо къде миткахте! Hug

Вярка,дано да го пазят калпазанчото в градината! Heart Eyes

Мимис,честит празник и на теб(на патерица)!ДА си жива и здрава,все така усмихната и красива!  bouquet
Не помня ти ли беше дала в готварския рецепта за мусака със спанак и стана много вкусна!  chef Мъжа ми,той никога не яде комбинация ориз и кайма се престраши и хапна! Grinning

Аз се побърках с тези торти в готварския и съм правила за РДен на Ерик 3 торти:една за РДен през седмицата,една за празненството в събота и една за училище.Ето две от тях,че третата не успях да снимам.

Тази първата е малко кривичка,но без да искам я затиснах с вратата на хладилника! Crazy

Айде чао сладурчета,че имам да уча! Heart Eyes

# 98
добро утро момичета-кокичета   bouquet как сте днес  Joy
Айде бързо влизайте във форма  Peace пролетта е тука  sun и болните да оздравяват веееднааггааа   Hands Thumbsup

Да ви се похваля вчера водих малкото зверче до Пирогов .... ей за пореден път заявявам, че тия доктори там са просто номер 1, дано все да ги има  Peace ....и казаха, че вече му е добре ръчичката, та камък ми падна от сърцето   Hands Clap че все се притеснявах да не си я разместил с тая луда глава  Joy

# 99
  • София
Вяра,
много се радвам,че малкото диваче е добре!  Hug
Ние през ваканцията основно бяхме в Чирпан! Чудесна почивка,все едно бях на санаториум!  Mr. Green
Ходихме до един манастир в околността и няколко пъти до Стара Загора.
Сега качвам снимките и след малко ще ви ги пусна!   bouquet

HOLY,
правили са  ремонт в OBY BAR,няма да го пазнаеш!
Най-официално те каня като се прибереш в България да помятаме коси там! Mr. Green

# 100
  • София
ЕТО снимките!  Flutter

# 101
Леле ХОЛИ, ти ще ме довършиш някой ден с тези кулинарни чудеса  #Crazy как успяваш ти се чудя  newsm78 БРАВОООО  newsm10

# 102
ГВЕН, благородно ти завиждам за почивката, СУПЕРРРР  Peace

# 103
  • Стара Загора
Вяра, радвам се че се е оправил малкия юнак Simple Smile
Холи, тортата е много красива, голяма си майсторица

В неделя сме на сватба на кумовете, хич не съм в настроение, но няма как. Заради почивния ден в понеделник така се замотах кой ден сме, обаждам се вчера да си запиша час при гинеколога за петък, секретарката ми казваза петък няма, за понеделник има свободен час, аз  й казвам ами за утре, и тя "утре е петък" Аз си мислех че сме сряда, а не четвъртък, чак се учудих как така няма свободен час за тези два дни. 

# 104
Леле Холи ти ще ме разбиеш с тия торти  doh Страхотни са    chef
Гвен Много хубави снимки, Тано голям бонбон станал  Hug

Общи условия

Активация на акаунт