ама няма какво ново и интересно да пиша.
...........ако не ме мързи ще сготва след малко...ма първо да пийна едно кафенце,че се уморих от разходката 

Но затова пък после ме разори в парка. То не беха коли4ки, батути, фанти..........

Но затова пък после ме разори в парка. То не беха коли4ки, батути, фанти..........

Колко си висока? 
..не съм пила фанта от 4 години.В северна америка няма таквоз чудо.
Сега ще си наваксам като се приберем. 

, беше я докарал до хрипове в гърдичките , но хомеопата , при който го водя се справи за няколко дена, вече е добре човечецът.
Не ми е ясн о засега как ше ги сборим тия биберони 
, и се каня да започвам, ама не знам какво да си купя. Нрщо хем ефикасно, хем да не е на космичеки цени 

обаче честно да си кажа колко по е слънце
навън толко по не ми спори бачкането
само ми се "митка" по улиците и магазините 
остава и да смъкна 3-те килца дето са ми в повече на дупето и баджаците от зимата и ще съм в пълна форма
само дето не мога да пазя диета пусто, та ще видим как ще стане номера на китайката 

На Калоян му я махнаха в яслата малко след като тръгна .... та от миналия юни-юли сме без биберон
Разбира се,му я разгазирвам със захар предварително,иначе не давам.
...то като гледам и цици нема да останат, ама
,какви са тез буйни коси 
,само дето девойката ни е само 1 месец по-голяма и е половин глава над него, нашия си е дребосъчко, повече от 90 см не е висок със сигурност ,все едно пък няма на кой да се метне де, ама
, даде си го на кучето и така,вече си пие от чаши. А и нощем не се налива със сок и не ми се и буди вече
. Само първите две нощи си търсеше шишето и ми се събуди няколко пъти, но той сам си даде шишето и веднага се сети и си поиска чашата да пие сокче и водичка
Майка се бъзика с Иван (съпруга ми),че трябва да купи крава и да я гледаме на терасата! 
и пътьом заявява : Гадно куче, изяло Коко бибата
каквото добара
а нощем му давам вода с чаша с 3 дупки, че ми е по-удобно да не става 
я какъв е хубавец, няма да й им се дава .... малки големи ... това е положението 
все е с буйни къдри и рошава глава
много му отива, обаче лятото как се справяте
аз като гледам моя хем е с по-малко коса и вече е вир вода като се разбеснее
Препоръчани теми