Пролет чука на вратата, септемврийчето събужда се като цветята !

• 18 105
  • 271
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета,я да ме светнете утре до обяд или цял ден се боядисват яйца,че нещо съм забравила Embarassed

# 76
Утре цял ден се боядисват или в събота до обяд , май така беше newsm78.....ама ние при едната баба ще ги боядисваме утре сутринта, а в събота при другата баба привечер даже........ важното е да има боядисани и шарени яйца, пък по кое време на деня е според мен не е чак толкова фатално, по в-важно е да е или четвъртък или събота,един от двата дена.

# 77
  • София
А бе то ясно че не е фатално,ама тъй като нямам друга работа си викам как е традицията да го направя Laughing

# 78
Аз знам, че може през целия ден или утре или в събота  Naughty
А за утре знам, че по традиция преди изгрев слънце се боядисва 1-2 червени яйца и се мацат бузките и челцата на децата, а после тези яйца се оставят до другия Великден  Joy

# 79
Е, да  Grinning задължително първото яйце трябва да е червено и с него да намацаме децата ,пък и ние де Grinning
.....аз пък никога не съм пазела за другия Великден

Между другото нали срока за подаване на декларацийте за данъчното облекчение беше 15 април, нали още си е до тогава  newsm78 ,че аз ще подавам към 10-ти,11-сти някъде....

# 80
тази година било до 30-ти

# 81
Blagodarq za pojelaniqta,momi4eta! Hug

Nqmam Kredor,zatova nqma da pi6a mnogo!Celivki na vsi4ki ot nas!  bouquet

# 82
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, момичета.. и хлапета  easter

# 83
  • София
Христос воскресе

Много здраве на всички!

# 84
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!!!

Поздрави и целувки от нас и от Плевен   bouquet  Grinning
Черпете се за мое здраве, имам ден -ден днес  Crazy

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 19:13 от Мимис

# 85
  • Стара Загора
Честит празник!

Мимис, много здраве, късмет и любов!   bouquet

# 86

Ние се завърнахме   car003 Много готино изкарахме, Емили се побърка там на двора  #Silly Голяма игра, голямо чудо Wink Ходихме и до морето да го пипне. Сега само това говори " Голямо море пипнах и голямата вълна идва"  newsm62

А, колко сте изписали, само така  newsm10
Холи 4естит ви рожден ден на патерица    bouquet
Мимис и на теб честит имен ден   bouquet

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 19:54 от dorotey

# 87
  • София
Момичета,защо рождество христово Rolling Eyes.Получих няколко такива поздрава,сега гледам и тук така сте писали,и нещо не мога да схвана,може ли да ми разясните Heart Eyes

# 88
Момичета,защо рождество христово Rolling Eyes.Получих няколко такива поздрава,сега гледам и тук така сте писали,и нещо не мога да схвана,може ли да ми разясните Heart Eyes
hahaha ОООбъркал се е народа  Joy възкресение христово е ... не рождество .... и се поздравява с ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ  Peace другото е за Коледа  Wink

# 89
Малеее ма верно съм луда Рождество  rotfImbo rotfImao rotfImbo В4ера ми викат "ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ" А аз " Мани, мани голямо задръстване"  rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт