Изтръпване в областта на париетален лоб в главата

• 357
  • 6
  •   1
Отговори
И преди време съм имал изтръпване в тази област(точно до завъртулката на косата), но на ЯМР не са откривали находки за проблем.
Но сега от 2 дни го усещам почти постоянно и по-засилено. Преди 1 час си мерих кръвното и беше ок от порядъка на 126/79, а попринцип при високо кръвно започва там да ми изтръпва, а сега си е нормално.
Онзи ден имах стресова ситуация за предпоставка за ПТП може и това да се е отразило.
На някой случвало ли му се е в тази област, конкретно в една точка, а не обширно място от главата да му е изтръпнало..

# 1
Човече, ти си хипохондрик! Имаш нужда да работиш над психиката си.
Съветът ми е добронамерен.

# 2
Да не е някакъв вид мигрена?

# 3
Погледнах профила на автора - истински ме интересува на всички тези изследвания и прегледи по Здравна каса ли ходите?
Моля за отговор!

# 4
Да не е някакъв вид мигрена?

май е пак от високо кръвно, защото си направих канела с кисело мляко и позатихна изтръпването...

# 5
Определено се обърни към психолог. Бях в подобна на твоята ситуация, но след прекарано онкологично заболяване и изпадане в дупка след него. Но това постоянно гледане на изследвания, симптоми и т.н. не е здравословно. Аз си докарах хроничен гастрит от това и едва сега, след близо 12 години, стомахът ми се пооправи.

И париеталният лоб не може да изтръпне. Тази чувствителност, която я имаш на това място е по-скоро психосоматична.

# 6
Човече, ти си хипохондрик! Имаш нужда да работиш над психиката си.
Съветът ми е добронамерен.
Това е очевадно, ама е лесно....
дали не следва медицина и да си излага разни клинични догадки тук за разрешаване и насоки 🙄
Ако реално го болеше всичко, което му се случва, тоз човек нямаше да функционира...

Общи условия

Активация на акаунт