Подаръци за колеги

• 1 102
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте!Напускам работното си място и бих искала да направя дребни подаръчета на колегите си , които много заобичах, а някои от тях станаха и мои приятели!Иска ми се да е спомен със символика. Приемам всякакви съвети.😊

# 1
Каква е работата? Може да е нещо свързано с нея. Ако е работа на бюро може да е нещо за бюрото. А ние няма как да кажем какъв подарък да дадеш със спомен, ние не знаем какви са ви спомените, същото е и за символиката. Какво искаш да символизира? Въпросът е много общ.

# 2
Каква е работата? Може да е нещо свързано с нея. Ако е работа на бюро може да е нещо за бюрото. А ние няма как да кажем какъв подарък да дадеш със спомен, ние не знаем какви са ви спомените, същото е и за символиката. Какво искаш да символизира? Въпросът е много общ.
Много ми помогнахте, благодаря 😆

# 3
Както си задала въпроса, тъй са ти и отговорили. Без никаква информация толкова. Или даваш 50 лева да хвърлим едно Таро , та да ти кажем, или даваш малко инфо какво работиш и с какви хора. Защото на една баба в администрацията може да подариш иконка, а един 25 годишен мъж в IT сферата ще ти се изсмее на това.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 00:03 от Drama Llama

# 4
Малки кактусчета или сукуленти. Ще останат за дълго време, а и сложени до монитора, са полезни, намалявайки облъчването. Но зависи каква е сферата наистина.

# 5
  • SF
Може да не работят с компютри, а в заведение например и тези кактусчета няма къде да се редят, ако дизайнът на заведението не позволява.
Може да са в салон за красота или в болница/клиника.
Горе-долу на каква възраст са и дали екипът се състои от мъже и от жени или само жени?
Също е добре да знаем и някаква ориентировъчна бройка. За петима пО може да се развихриш, но ако сте 30 човека и нагоре, може би трябва и някакъв бюджет да ни кажеш.

# 6
  • Бургас
Продават забавни чорапи. Купи им по един чифт, на всички различни. Ще падне веселба да си ги гледат едни на други.
Друг вариант е по някое сувенирче, което ще се чудят къде да приберат или на кого да подарят, за да не му бършат праха.
Така, че: Чорапи.

# 7
Прероръчвам ви фейсбук групата https://www.facebook.com/groups/handmasters/. Със сигурност ще намерите нещо, което да свърши работа, а и ще помогнете на някой български творец.

# 8
Аз съм подарявала малко шишенце със семена за посев /има на детелинки, маргаритки, слънчоглед и други/. Самото шишенце представлява шикозно шишенце, съдържащо пожелание (късметче), семена за засаждане и рецепта за сбъдване на желания с винтидж илюстрация на маргаритка.

# 9
Продават забавни чорапи. Купи им по един чифт, на всички различни. Ще падне веселба да си ги гледат едни на други.
Друг вариант е по някое сувенирче, което ще се чудят къде да приберат или на кого да подарят, за да не му бършат праха.
Така, че: Чорапи.
Това е чудесна идея!Благодаря!!

# 10
  • Банско
Ето едни сапунчета с весели надписи.
https://sapuntamara.shop/

Има доста смешни и са за всеки повод и професия. Казват се Сапунта мара. Любимите са ми:
Сапун за овен - хидратира твърдоглавието с незабавен ефект Laughing  и този:
Сапун за свекърви - С мирис, вид и вкус на ПО-ДОБРАТА МУСАКА  Laughing

# 11
Тук има забавни неща, винаги са били одобрени, когато съм подарявала:
https://www.bezpanika.com/

Общи условия

Активация на акаунт