Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 5

• 11 799
  • 758
  •   1
Отговори
# 15
Да гледаме напред и се съсредоточим върху "Deha".
Пипи, Джеси, къде изчезнахте?
Хайде, скачайте в новата тема, за да продължим с коментарите.
Цитат
От официалния канал:

Очевидно е, че Девран Каран е бил тук!❤‍🔥

#Deha #ArasBulutIynemli #TanerÖlmez #MelisSezen #eylulersoz  

Цитат
Онур сподели видео зад кулисите от екипа 📸📸📸

#deha #onursaylak #arasbulutIynemli #ahseneroglu #melissezen #tanerolmez #ugurpolat #sedaakman]  

# 16
Привет. Критикувах Биге но проверих , че е изпратила венче и започнала работа по нов проект и това сигурно е попречило на идването и.Майката на Мелис също е е изпратила венец.

Имаме и фрагман пускам го отивам да пусна кафето да си пийна.

Искендер:Погледни първо себе си после братята си.Някой от тях можеше ли да направи това което ти?  Но ти си различен.Защото ти приличаш на мен.
Девран:Искендер не се гордея с теб. Правя това което е необходимо.
Имре:Тази твоя надменност от това ,че не си вярваш ли произлиза или наистина си влюбен в себе си?
Мюдюра:Намериха ли пръстови отпечатъци?
- Да. Девран Каран.
Девран:Този който ми служи за работата ми е приятел ,а който не ми е враг.
+ Кой от вас е професора? Ти ли си?
Яман:Не аз напуснах още в средното.
Искендер:Синко! Синко!

# 17
Здравейте, момичета!

Само ден ни дели от предстоящия нов епизод от "Deha".
Диди, благодаря за превода на фрагмента, който още повече нагнетява напрежението и любопитството се засилва.
Карга е в играта, но какво ще стане с Яман? Как ще се измъкне Девран от блатото, в което затъна? Достатъчен ли е гениалният му ум.
Очаква ни поредният интересен епизод.

Deha

Епизод 18, Трейлър 2

"Този, който е полезен за мен, е мой приятел, който не е, е мой враг!"

Искендер: Погледни първо себе си после братята си. Някой от тях можеше ли да направи това, което ти?  Но ти си различен. Защото ти приличаш на мен.
Девран: Искендер, не се гордея с теб. Правя това което е необходимо.
Имре: Тази твоя надменност от това ,че не си вярваш ли произлиза или наистина си влюбен в себе си?

Мюдюра: Намериха ли пръстови отпечатъци?
- Да. Девран Каран.
Девран: Този който ми служи за работата ми е приятел ,а който не ми е враг.
+ Кой от вас е професора? Ти ли си?
Яман: Не, аз напуснах още в средното.
Искендер: Синко! Синко!

# 18

Девран: Тези...
Разбира се ,че не изисквам нищо от вас ,но това ще е гаранция за нашето споразумение.
-Отвори ги да ги видят.
Девран:Разбира се заповядайте.Заповядайте!
- Аз съм Девран Каран.

# 19
Deha

епизод 18, Тийзър 3

"Аз съм Devran Karan"

Девран: Тези...
Разбира се, че не изисквам нищо от вас, но това ще е гаранция за нашето споразумение.
-Отвори ги да ги видят.

Девран: Разбира сеq  заповядайте. Заповядайте!
- Аз съм Девран Каран.

Диди, благодаря за превода!
Утре ще пусна новите снимки и резюмето.

# 20
Здравейте, момичета! Да ви призная някак съм изтървала, че сте се преместили, но и ми беше малко натоварено тия дни. Благодаря за новата тема, чудесна е отново!
Съболезнования на Арас, предполагам, че човек никога не е готов да загуби родител, независимо от възрастта и обстоятелствата.
Не забелязах някой да е споделил резюмето за новия епизод, затова го пускам, пък ще ме извините, ако го има някъде измежду старата и новата тема:

резюме към 18 епизод:
Девран успява да избяга от ада, където го е оставил Кудуз, но следата, която неволно е оставил след себе си, принуждава директор Фарук да разследва доноса, направен от Джесур.
Опитвайки се да се отърве от златото и да не бъде хванат от полицията,Джесур отново не стои настрана и извършва атака, която наранява Яман.
Докато тази ситуация извежда отношенията между Искендер и Яман на ново ниво, Девран много грубо доказва какъв човек е станал след случилото се с брат му.
В това му помага Имре, с когото трябва да работи поради болестта си.  Когато Девран разкрива изненадата, която е подготвил за Джесур, го очаква още по-голяма изненада, включваща убийство, което смяташе, че е в миналото.

И понеже 12 вече минава, ви пожелавам честит ни Деха Ден! Simple Smile

# 21
Здравейте, момичета!

Настъпи и нашият ден - предстои ни поредният сблъсък и приятни преживявания с епизод 18 на "Deha".
Момичета, разчитам на вас за превод и коментари. Надявам се, че отново заедно ще съпреживяваме всяко действие на гения в  новия епизод.
Пипиии, къде се изгуби? Всичко наред ли е при теб? Ще те чакам за онлайна...
Джеси, благодаря за резюмето. От мен - новите снимки:

Deha

Епизод 18, Снимки Част 1 📸

Позитивен и усмихнат ден ви пожелавам!

# 22
Привет на всички в денят на "Геният" Благодаря за споделените неща в темата. 🌺

# 23
Привет! Hug Боже, божеее, имало нова тема! Къде съм спала? А се чудех защо никой не пише в старата, нямаше известия. Joy Сега реших да потърся и ето мееее... Благодаря за новата тема! Heart Довечера съм тук, разбира се! Хубав ден! Heart

# 24
Няма ли 4ти специален фрагман? ;д
Привет момичета...Арасджъм е болен мисля направо в сцената гласът му беше неразпознаваем.

# 25
Пипи, радвам се, че се обади и отново си сред нас.
Заформихме карето за довечера.

Диди, аз не видях нов фрагман. Само снимки част 2.
Пускам ги:

Deha

Епизод 18, Снимки Част 2 📸

# 26
Ахсен и Йозтюрк Енгински се следват в инстаграма
100те фена на Есме ликуват само да им кажа ,че Ахсен има сериозен приятел от доста години.

# 27
Аз вече съм наредена и чакам, тъкмо започна озета https://www.youtube.com/watch?v=ouuCjEjyKVI   Очаква ни отново напрегнат епизод, сега е застрашен Яман. Cry Надявам се това да не е финала на епизода и да гадаем , какво му се е случило, дано не е най лошото. Hands Pray  Ааааа Джесур и на мен ми иде да го удуша и ме изпреварихте миналия епизод, тъкмо това щях да пиша. Joy Танер много добре се справя, не мога да го намразя, предвид другите му роли на душичка. Heart Но Джесур офффф, дори Кудуз ми е по симпатичен от него. Joy

# 28

И аз вече съм на линия, досега се мотах в кухнята, за да приготвя вечеря на моите юнаци.
Пипи, благодаря за линка.
И тази вечер ще разчитаме само но Диди Hands Pray за превода.

# 29
Оф, да и имам фантазията на сценаристката. Joy

Общи условия

Активация на акаунт