Лакове за нокти - 172

• 39 455
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
O.P.I Bubble Bath

По-розов е, но бг мамата му уби цветовете Confused

# 136
Здравейте!
Искам да почна вкъщи да си правя маникюр , ходила съм в студио преди.
Бихте ли ми дали съвети за стъпките, продуктите,  варианти с и  без печене и т.н.
Благодаря предварително!
В тази тема предимно се използват лакове без печене, затова и съветите ще са за лак с обикновени лакове.
На първо място е важно в какво състояние са ноктите след посещение в салон. Дали са в добро състояние или имат нужда от някаква терапия.
Ще препоръчам любимци в темата, които са бюджетни, но хубави:
Като първа стъпка нанасям заздравителя на Перфект, който може да се ползва и като основа, но аз слагам отделно и основа.
https://remedium.bg/perfect-nail-care-aktiven-zazdravitel-za-bar … te-h13-ml-14489/p

За основа вече е лично предпочитание, аз карам в момента с една на Sally Hansen. Основата е важна, защото предпазва нокътя и изравнява плочката за полагане на цвета.

Има хубави дрогерийни лакове от ДМ и Лили, а има и по-скъпи като ОПИ и Еси. От цветовете нанасям два слоя.

Най-важна е запечатката на лака с топ лак. Тук също има голям избор на топ лакове. Лятото пробвах сигурно десет. На мен са ми най-любими топ лаковете с гел ефект, в момента съм с Аура гел ефект.
https://shop.lillydrogerie.bg/aura-like-a-pro-top-lak-s-gel-efek … 129-9-5-ml-528278

# 137

От мен един перфект 20 мисля, че е номера

# 138
BEL mini 229 + BEL 79

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 21:48 от Преслава ♋️

# 139
# 140
Здравейте!
Искам да почна вкъщи да си правя маникюр , ходила съм в студио преди.
Бихте ли ми дали съвети за стъпките, продуктите,  варианти с и  без печене и т.н.
Благодаря предварително!
В тази тема предимно се използват лакове без печене, затова и съветите ще са за лак с обикновени лакове.
На първо място е важно в какво състояние са ноктите след посещение в салон. Дали са в добро състояние или имат нужда от някаква терапия.
Ще препоръчам любимци в темата, които са бюджетни, но хубави:
Като първа стъпка нанасям заздравителя на Перфект, който може да се ползва и като основа, но аз слагам отделно и основа.
https://remedium.bg/perfect-nail-care-aktiven-zazdravitel-za-bar … te-h13-ml-14489/p

За основа вече е лично предпочитание, аз карам в момента с една на Sally Hansen. Основата е важна, защото
предпазва нокътя и изравнява плочката за полагане на цвета.

Има хубави дрогерийни лакове от ДМ и Лили, а има и по-скъпи като ОПИ и Еси. От цветовете нанасям два слоя.

Най-важна е запечатката на лака с топ лак. Тук също има голям избор на топ лакове. Лятото пробвах сигурно десет. На мен са ми най-любими топ лаковете с гел ефект, в момента съм с Аура гел ефект.
https://shop.lillydrogerie.bg/aura-like-a-pro-top-lak-s-gel-efek … 129-9-5-ml-528278
Много благодаря! Именно лошото състояние на ноктите след посещение на две студия ме накара да се замисля. Може да е от продуктите, от печенето и т.н. Също и други жени са споделяли за проблеми и спиране на посещенията в студио.

# 141
Нормално, ако свалят гела с пилене в салона, а те повечето така работят... И го правят за по-бързо, което пък не предполага супер много внимаване и щадене да не ти изпилят и ноктите. И те си изтъняват така.

# 142
Уффф,лака ми пак и 2 дена не се задържа..Като нанасяте ,2 слоя лак и топ,чакате ли всеки слой да изсъхне?
Преди слагах само лак 2 слоя и стоеше седмица..Сега ноктите ми не задържат лака..

# 143
Със Сеш не чакам нищо, той втвърдява и слоевете под него за доста кратко време. Лакирам всички нокти и ги почвам веднага пак отначало в същия ред. Е, след топа вече си иска малко време, разбира се. Но е малко. Без него ми се е случвало и след часове пак да успея да си разваля лака.
Ако по някаква причина нямам такъв топ под ръка, пада доста чакане, избягвам да се лакирам така че нямам нерви да го чакам и пазя.

# 144
Не чакам между слоевете, до 2-3 минути докато лакирам другата ръка и почвам пак. Накрая, след всичките слоеве и печене, гледам поне половин час да не правя кой знае какво с ръцете, защото може да станат вдъбнатини при натиск.

# 145
За обикновени лакове говоря аз.
А какво е Сеш?

# 146
  • Ст Загора
Сеш е топ лак.
Темата е за обикновените лакове

# 147
Сеш е бързосъхнещ топ лак, домързяло ме е да му изпиша цялото име - Seche Vite. Много е хубав, но е много тъпо че го няма във физически магазини...

# 148
OPI Red Hot Rio и стикерчета от Тему. Хванах цаката на тези, които не са водни и ги слагам след топ лака на сухо и не ми се набръчкват.

# 149
Върху топ лака без нищо отгоре ли стикера?!

Общи условия

Активация на акаунт