Лакове за нокти - 172

• 39 818
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • На изток от Ада
Те ги пуснаха 2023г в Лидл . Две серии бяха glossy gel и stay.. Glossy gel бяха по -добре и по -скъпи за топа говоря

# 496
Ходих да го видя - Glossy gel пише, а цветът е Mossy Green. Много си го харесвам. Трябва да го намажа тия дни, ами що ли подозирам че тия копчета дето отрязах до дъно като сложа такъв плътен лак и ще се ядосам че не съм ги оформила добре... както става обикновено Grinning

# 497
Аз се лакирах с един розов неон на W7, обаче не мога да го снимам. На снимка излиза оранжев. 🫤

# 498
  • София
РозАвко и от мен
Pink voltage

# 499
  • София
Топ лака на Лидл с гел ефект ли е?
Знам че е коментиран , но не помня точно какво.
Може ли който го е ползвал да сподели- трябва ми нов топ, с гел ефект и да не се напуква. В момента ползвам на ДМ, който купих по погрешка, но не оказа добро попадение. На привършване е и да знам дали да пробвал този или да купувам втори път
Благодаря предварително

# 500
  • Den Haag
От мен едно старо приятелче, само дето на снимките доста оранжево идва, а на живо розовее Simple Smile

# 501
  • На изток от Ада
При мен е розово Диана

# 502
Оо, този КА го помня, не е изобщо "мой" цвят но сестра ми носеше много точно такива нюанси и го имаше. Поне мисля че беше същият, де.
Разкошни бяха всичките им които съм имала. Тази марка са може би единствените ми лакове в такъв размер, от които съм изразходила колкото може, ако има как да не остане и капка в шишенцето. Разреждах, правих, струвах... не исках да изхвърля от тях и малко на дъното. А по холограмите им още тъжа.

# 503
  • На изток от Ада
Всъщност ги развалиха последните КА!
Бях купила един кафяв беше много непокорен...

# 504
А, аз от много години не съм намирала техни никъде, смятай че последно съм купувала докато още се намираха и холограмите им, а това не е за казване колко отдавна беше...

# 505
  • Варна
Топът на Лидл с гел ефект изобщо не ми хареса, няма съхнене това нещо. Иначе има блясък и не ми се е напуквал.

# 506

Стикерчетата водни ли са и от къде са и въобще малко повече за тях,моля ? Laughing

# 507
Тина, изненадваш ме. За мен топът с гел ефект на Лидл е топ! Направо бях в криза, когато свърших 5-6 наличности, които имах и повече не заредиха. Съхне бързо, не прави балончета, лакът издържа без проблем 10 дни, а работя с ръце.

# 508
  • Варна
Angelima, стикерите са от Синсей, не са водни. На сайта са изчерпани, взех ги от магазин.

# 509
Лаковете са  essence glossy jelly mini 02, essence crazy cracking mini 04, essence birthday fun mini 05

Общи условия

Активация на акаунт