Лакове за нокти - 172

• 39 812
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Предполагам, че на слънце съхнат UV лаковете, но досега не съм се сетила да си взема и да пробвам. Винаги купувам с гел ефект, защото само те ми харесват, но само без печене.

# 526
Тия УВ на слънце хубаво, но който се лакира все по нощите като мен е ясно защо не ги поглежда Grinning То ще трябва и да им светя с нещо, става дълга и широка.
Иначе после нормално ли се свалят с лакочистител както обикновен лак или топ?

# 527
Съвсем нормално се свалят. С обикновен лакочистител, както всеки друг лак.
Не бих казала, че им трябва слънце. Цяла зима съм го ползвала без да им светя с нищо. 😀

# 528
  • Mediterraneo
Ох, пристрастих се към матиращия топ на Есенс

Лакът е на Кико.

# 529
  • София
Вчера си купих тези

Дъщеря мипробва продукта на Еси,Мат е също и стои много готино.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 08:21 от ♥ Димяни ♥

# 530
Момичета, имате ли трик за оформяне на ноктите в бадемова форма?
Аз рисувам линия на око през средата, за да стане симетрично, но 2 от пръстите ми за криви и ги правя криво. 🤣
Чудя се някоя от тези форми за акрил дето се слагат под нокътя и да оформям по тях ще стане ли?

# 531
Евентуално да пилиш както са лакирани, за да не те подвежда като се вижда под нокътя линията между леглото и свободната част. Поне аз само така успявам, но пък редовно забравям и първо изтривам лака Grinning А пък пръстите ми и плочките ми като форма хич не предразполагат да се водя по тях, аз два еднакви няма да имам... При някои това си е естествената форма на плочката и за тях не остава много работа.
Но пък ме дразни като видя лак по пилата, няма угодия Grinning

# 532
Да, с лак е много по-лесно. Но и аз забравям. 😆

# 533
  • на последния етаж
Днес любим Flormar JL05 Fire Red:

# 534

GR Extreme gel shine 23.

# 535
Много хубави маникюри показвате всички !

# 536
# 537
  • София
Pool party

# 538

Change - Picture polish

# 539
fifito, тези picture polish наистина са уникални. Всеки един, който показваш страшно много ми харесва Simple Smile Жалко, че ги няма и тук и не са лесни за поръчване

Juls, и твоите china glaze са много хубави Simple Smile Дали ги има в китайските молове в София?

Общи условия

Активация на акаунт