Лакове за нокти - 172

• 39 367
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
My dance LS014

Страхотен синьосив цвят Blue Heart на различна светлина ту е повече сив, ту син, много ми хареса!

# 676
Фифи, чудесен цвят, но и на мен четките на 21 не са ми любими. Повече харесва Аура или ЛЛумс.

# 677
# 678
  • на последния етаж
Днес Flormar PL461 Burned Orange:

# 679
  • София
Моите нокти са ужасно изпочупени след миенето на прозорци тези дни. Кожичките пак да възпалени и не съм ги махала, но няма как да отида на работа без лак...затова нещо старо и ненатрапчиво 😉

# 680
  • София
Bel 48 и Meta Glow

# 681
# 682

Essence+Sally Hansen Crystal TopCoat

# 683
  • Стара Загора
Седмицата започва хладно и мрачно, но въпреки това съм със свеж пролетен люляков маникюр. Simple Smile

# 684
  • Поморие
Май се вижда синият отблясък. Аз съм 😍

На два пласта е, но можеше и още, защото е тънък и се нанася добре. Лятото ще го пробвам на по-дълги нокти и слънце 😊

# 685
  • Sofia
Ивче, много е красив люлякът, имам го и ми е от любимите. Като цяло препоръчвам марката. За евтини се държат доста добре.
И от мен нещо лилавко, което също харесвам, въпреки отдръпването...

От dm-ските неони е.

# 686
Gabriella Salvete longlasting 13 orchid. Първи лак ми е на марката, много съм доволна. Покривен е и на 1 слой. Цветът на живо ми е вече един от любимите

Скрит текст:

# 687
Пробвай и на Бари М лаковете - имат същия ефект 🥰

# 688
Ето маникюрът ми за тази седмица:

CATRICE Dream In Holo Blast Nail Polish - 060 Prism Universe

Тук е на два пласта. Мислех да му сложа някаква подложка, но не можах да реша с каква ще изпъкват по-добре частичките му.....и се отказах. На този лак все не му идваше реда. Сега за първи път го слагам. Много ми хареса консистенцията му, а също и четката. Лесен и приятен за лакиране. Flowers Hibiscus

# 689
  • Варна
L.A. Girl Birthday Cake Birthday

Общи условия

Активация на акаунт