Къде в Пловдив??? - 108

• 33 399
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Отдъхнах си, че не съм единствената с подобно мислене. Знаех какво ще стане и въобще не се е и пробвах да ходя до там. Да не споменаваме, че отварянето умишлено беше в 17:00ч., за да е близо до края на типичното работно време, та да си подсигурят не знам си колко метра дълга опашка и излишна суматоха. Като прочетох в статия, че опашката се заформила още на обяд и вече се чудех смешно ли е, или е тъжно.

# 241
Здравейте, във физически магазин в Пловдив някъде виждали ли сте да продават такова пате или подобно?

# 242
  • Пловдив
Такива дървени буталки съм виждала в Стария град.

# 243
  • София
Добър офталмолог, който да работи утре? Без значение дали е със ЗК.

# 244
  • до най-прекрасния мъж
Вижте и в детските магазини за такива буталки, както и в някои големи магазини тип За 1 лв ги има. Аз бях взела на дъщеря ми пате, но без тези гумички отдолу, които шумят при движение.

# 245
  • под тепетата
Магазин за дървени играчки има почти срещу кукления театър.

# 246
  • Пловдив
Здравейте, във физически магазин в Пловдив някъде виждали ли сте да продават такова пате или подобно?

Пешеходния мост

# 247
Патето търсете на ул.”Христо Г. Данов” 7 /срещу Куклен театър/ м-н Playsense.

# 248
Знаете ли дали конкретна таксиметрова фирма или шофьор предлага услуга за превоз на животни (в клетка, разбира се) в рамките на града? Опасявам се, че като ме видят с голяма клетка с бездомна котка ще ми откажат да ме закарат до ветеринарна клиника.

# 249
Добър офталмолог, който да работи утре? Без значение дали е със ЗК.
В събота има дежурен лекар в Луксор. Прегледът струва 60 лв. Събота и неделя там са само платени прегледи, който лекар се падне на смяна, той преглежда на кабинет.

# 250
Случайно да знаете откъде мога да купя зеолит? Преди имаше в Бахариката, сега вече не го продават, освен като сапун/шампоан....

# 251
  • plovdiv
Зеолит съм взимала от аптеки 36,6 на пазара срещу 150 бл. в Тракия

# 252
Знаете ли дали конкретна таксиметрова фирма или шофьор предлага услуга за превоз на животни (в клетка, разбира се) в рамките на града?
Тази снимка съм запазила през 2021г.

# 253
Щом е в клетка,би трябвало да ви допуснат и в градски транспорт,стига да ви е удобен.

# 254
  • Пловдив
Знаете ли дали конкретна таксиметрова фирма или шофьор предлага услуга за превоз на животни (в клетка, разбира се) в рамките на града? Опасявам се, че като ме видят с голяма клетка с бездомна котка ще ми откажат да ме закарат до ветеринарна клиника.
Мога да ви съдействам с транспорт.

Общи условия

Активация на акаунт