Къде в Пловдив??? - 108

• 33 428
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Десиссслава, много мило от Ваша страна. Благодаря за предложението! Ще опитам и други варианти. Идеята е да кастрирам няколко бездомни котки, че станаха много, а за съжаление са подложени и на риск от тровене от "хора". Сега обмислям организацията и после ще действам с хващането им.

Щом е в клетка,би трябвало да ви допуснат и в градски транспорт,стига да ви е удобен.
Не бих искала да стресирам допълнително животинката.

# 256
  • Пловдив
Страхотно начинание. Кастрирам в немския кастрационен център, жената прави график към края на месеца и доста бързо се запълва, но може да се свържите и да изкоментирате. Не знам как стоят нещата с кастриране в приюта.
Вместо да давате пари за такси, по-добре за кастрация или храна. Наистина ми пишете, като имате нужда.

# 257
Деси, ти си много добро момиче, с голямо сърце! Heart И на мен си предлагала транспорт.
Честит празник на всички момичета в темата! Бъдете здрави и обичани! Heart

# 258
Здравейте, дами! Честит празник!
Търся къде се предлагат бели подаръчни кутии от този тип (може и подобни), искам да пресъздам снимката, но по-бюджетно? Благодаря!

# 259
  • Майничка
Магазинчето за опаковки на "Отец Паисий", с/у р-т "Смокини".

# 260
Здравейте, да ми препоръчате място, където гравират чаши за вино. Искам да ги видя преди да поръчам.

# 261
  • Майничка
Навсякъде, където правят лазерно гравиране. Поръчвала съм някъде в пресечките на "Руски", срещу Търговската гимназия, фирмата беше Лазер  нещо си, арт или дизайн.

# 262
  • под тепетата
Аз съм правила в Дедал, на края на главната.

# 263
Дедал отдавна не са главната. Имат база на Брезовско шосе, в Гугъл излиза.

# 264
Е, как, по-мналата седмица бях в Дедал на главната за копия.

# 265
Някой има ли поглед върху тренировките в Даикс на Талев? Интересуват ме по - специално кикбокса за деца и функционалните за възрастни, за начинаещи.

# 266
  • Пловдив
DeVa®, самата аз съм получавала помощ от дами тук и вярвам, че каквото даваме това получаваме.
Ежедневно съм в колата и в движение, най-нормално ми се струва, ако мога да съдействам да го направя. Имало е години, когато съм била без кола, от майка до ветеринаря тогава е било макс километър...сума ти таксита са ме отрязвали, къде заради животното, къде заради късото разстояние. И болни хора е имало в дома ми...абе живи и здрави да сме, хора сме и е хубаво да бъдем човеци, когато можем.

# 267
  • Пловдив
Изпуснала съм ви Blush
Може да сте писали, ама...
Дали ще е Фантастико бившата Била и бившия м-н Виденов?

# 268
  • до най-прекрасния мъж
Изпуснала съм ви Blush
Може да сте писали, ама...
Дали ще е Фантастико бившата Била и бившия м-н Виденов?
Не, Билла ще си е. Фантастико ще е в 10-та палата на Панаира.

# 269
  • Пловдив
В Панаира??? Хм...
Ама нали си беше Била? Кой пък ще ходи там? Странни решения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт