Къде в Пловдив??? - 108

• 33 385
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Благодаря на всички за предложенията за костюм с панталон!

# 196
Здравейте.
Има ли някой със скорошни отзиви относно магазините за пердета? Търся бюджетни тънки пердета и завеси, които да се ушият по размери. Имате ли наблюдения към кой магазин да се насоча?
Видях, че има списък на първа страница, но ми трябва по-скоро отзив за конкретен магазин.

# 197
Щом ти трябват бюджетни, насочи се към Столипиново.

# 198
  • Пловдив
Бюджетни си поръчах от един профил във фейсбук. Харесах си шарка, дадох размер и си получих пердето ушито и с изрязаната част в плика, исках го късо за кухнята. С наложен платеж и преглед.

# 199
dundi73, аз ви се включвам в разговора, но мога ли да помоля за страничката, от която е поръчано?
Може и на ЛС, ако се счита за неподходящо да е в тази тема.
Благодаря 🙏

# 200
  • Пловдив
dundi73, аз ви се включвам в разговора, но мога ли да помоля за страничката, от която е поръчано?
Може и на ЛС, ако се счита за неподходящо да е в тази тема.
Благодаря 🙏

не си спомням за съжаление от кой профил поръчах, но може да потърсиш
харесваш си, гледаш снимки, питаш, те отговрят
поръчваш си само с наложен платеж и преглед, без предварително плащане, за да няма неприятни изненади

иначе до поликлиниката в Солипиново има поне два магазина за пердета

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 14:40 от dundi73

# 201
  • Пловдив
Здравейте! Можете ли да препоръчате фирма за замрежване на отвори и почистване на под покривно пространство от гълъби на панелен блок?

# 202
Някой да знае дали в Джъмбо има лампи за изпичане на нокти?

# 203
Къде мога да направя изследване за костна плътност? Каква е цената?

# 204
В поликлиниката на ВМИ, на Васил Априлов или в сградата на Хормоналната комисия в КОЦ, пак на Васил Априлов.
Добър Декса апарат има още в ДКЦ 2, Пълмед, окръжна болница. Цената беше 50 лв., вероятно сега е повече.

# 205
  • Пловдив
На Васил Априлов пишеше 40 лв. за една зона. За всяка следваща 20 лв.
Каквото и да значи това.  Просто мернах табелка.

# 206
Здравейте! Има ли в Пловдив таксита, които имат детски столчета? С дете на 1г.3м.съм и ще остана без кола за 1 месец.

# 207
  • Пловдив
Когато викате такси по-скоро трябва да уточните, за кола с детско столче.

# 208
Разбирам, мислих че повечето изобщо не предлагат наличие на такова столче. Ако някой все пак има опит с някое такси, ще бъда благодарна да каже🍀

# 209
n.97, трите пъти, когато съм викала такси с уточнениече съм с малко дете (в периода м/у 1.5 и 2 г. имам предвид), таксиметровите бяха изключително изненадани, че не съм със столче, щом съм искала да се вози в такова 🫠

Общи условия

Активация на акаунт