Къде в Пловдив??? - 108

• 33 399
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Аморе писах конкретно за пиците. Паста и друго не съм спомнавала. Смея да твърдя, че съм изяла доста пици в различни части на Италия. Няма и как да се премери кой какво харесва и какви са му критериите Wink

# 226
  • Пловдив
Здравейте,
Харесах плочки за баня Keros в магазина за фаянс във Войводиново.
В търсене съм и на друг магазин с асортимент на марката.

# 227
Здравейте, преди да развалят редицата с магазини на автогара Родопи, мисля че точно до магазина за алк/циг се намираше един магазин с дрехи. Тип бутик беше. Някой има ли идея къде са го преместили или ако имат страница във фб/ инстаграм?

# 228
Здравейте Simple Smile

Имате ли препоръки, от личен опит, за място, Др, за избелване на зъби? В Пловдив.
От доста време искам да го направя, но  предпочитам да събера мнения от хора, които наистина са го правили и са доволни. А не от коментари из нета Simple Smile

Благодаря Simple Smile

# 229
AniNe, от мен голям плюс за д-р Калоянов в АлДентал (до мол Пловдив).

# 230
Момичета, да сте чували в Пловдив да правят събирания за грънчарство/керамика. Трябва ми занимание за моделиране на глина с ръце и с онова колело, на което се върти самият съд. Не знам дали го описах добре😃 Не ми е важен крайният резултат, а самият процес на извайването и работата с глина са ми интересни.

# 231
а
Момичета, да сте чували в Пловдив да правят събирания за грънчарство/керамика. Трябва ми занимание за моделиране на глина с ръце и с онова колело, на което се върти самият съд. Не знам дали го описах добре😃 Не ми е важен крайният резултат, а самият процес на извайването и работата с глина са ми интересни.

За уроци, курсове ли става дума или за от време на време (ако може така да се изразя Simple Smile ) евенти имаш в предвид? Simple Smile Защото съм срещатала евенти от тип: Да си направим чашка, да си нарисуваме нещо, срещу заплащане разбира се и е само за час-два мисля.

Но за курсове, като напишеш в Гугъл: Уроци / Курсове по Керамика Пловдив излизат няколко предложения Simple Smile
Някои от които:

https://izrabotki-ot-keramika.com/%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3 … 0%B8%D0%BA%D0%B0/

https://uchiteli.bg/profile/iva/92481

https://elysium-plovdiv.eu/event/kurs-keramika-hasal/

и още ...

# 232
https://trafficnews.bg/biznes-klub/bliaskavo-otkrivane-sephora-p … ll-dalga2-338325/

Скоро някой пита за този магазин май. Попадна ми статия, че е открит.

# 233
За уроци, курсове ли става дума или за от време на време (ако може така да се изразя Simple Smile ) евенти имаш в предвид? Simple Smile Защото съм срещатала евенти от тип: Да си направим чашка, да си нарисуваме нещо, срещу заплащане разбира се и е само за час-два мисля.

Но за курсове, като напишеш в Гугъл: Уроци / Курсове по Керамика Пловдив излизат няколко предложения Simple Smile

Да регулярни срещи в група по-скоро, може и събития. Писала съм на първата дама и не ми отговори, ще погледна последната от линковете - благодаря! Ако някой има опит или е чувал - ще се радвам, че сподели.

# 234
Къде (освен в Бахарика) мога да намеря семена от резене /фенел/? За района на Смирненски за предпочитане или около Централна гара. Има ли такова място?🙂

# 235
Скрит текст:

Да регулярни срещи в група по-скоро, може и събития. Писала съм на първата дама и не ми отговори, ще погледна последната от линковете - благодаря! Ако някой има опит или е чувал - ще се радвам, че сподели.

О, извинявам се. Иначе пробвай наистина с Гугъл, излезнаха още неща просто копирах първите три линка. Имаше още опцийки Simple Smile

# 236
Къде (освен в Бахарика) мога да намеря семена от резене /фенел/? За района на Смирненски за предпочитане или около Централна гара. Има ли такова място?🙂
Сещам се за Балев Био маркет на Младежка, но ти малко извън периметъра. На пазарчето на паркинга срещу Спортния диспансер не знам дали има още сергия с подправки. Аз бих проверила и в Лекси. Там съм откривала невероятни неща.

# 237
  • Пловдив
В Сефора Пловдив има ли парфюми ?

# 238
  • Пловдив
Има парфюми. Шанел също присъства. Поне в София и в чужбина. В Пловдив не съм ходила.

# 239
  • Пловдив
И аз не успях да вляза вчера. Като отидох след работа, опашката беше до H&M в колона по трима. Шоу и шум. Малко като “днес иху- утре тихо”. Никога не бих чакала, за да вляза в магазин, който дори не е единствен по рода си и който с нищо не би ме изненадал. Сефора, като Сефора. Не ми е необходимо кристално кълбо, за да съм наясно, че другата седмица единствените посетители в магазина ще са ученички чоплещи мострите и група орки, а да и охраната бъркайки си в носа.
Който ползва този клас козметика отдавна е наясно от къде да се сдобие с нея на много по- прилични цени. Иначе има разнообразие от брандове, не е като да няма, без Kevyn Aucoin и някои други.

Общи условия

Активация на акаунт