💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 44/

• 47 597
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Лайк от Керем за Мелиса

Коко, другата седмица всичко ще се изясни 😉 Обаче в Туитър се върти, че Ханде е отсъствала от соц. мрежи два пъти за толкова дълъг период. Единият е след раздялата с Керем, а вторият - болестта на Мави.
Успокояващото е, че клюкарите Акиф и Бирсен към момента мълчат.

# 166
Имам въпрос:
Ние как стигнахме до заключението, че Ханде и Хакан са се разделили?

От сета на #Reminder

Скрит текст:

# 167
Имам въпрос:
Ние как стигнахме до заключението, че Ханде и Хакан са се разделили?
Скрит текст:

От сета на #Reminder

Скрит текст:

Аз не мисля, че са разделени.

Но каквото и да се случи в живота на Ханде, ще е с причина. И явно така е трябвало да стане, дали в личен или в профисионален план.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 23:52 от midnight__sun

# 168
Аз четох постове в Туитър след като Ханде "изчезна" от соц.мрежи и Хакан си блокира функции в Инстаграм. И после и Керемките подхванаха новината. Керем лайкна няколко Ханкери, после се завъртяха някакви клюки ... и то стана като лавина...

Малко време остана да разберем къде е истината.

# 169
Ясна е работата тогава ... Wink
Вижте на какво попаднах в Х (Туитър). Профилът не е български, но гифчето не е ли на българския актьор Васил Драганов?

Скрит текст:

# 170
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Nature Dizzy

Красиви сцени от изрязани или невключени по някаква причина кадри от Синята пещера/  MaviMağara

https://x.com/Louribursin/status/1887916618887336368

Nature Dizzy

# 171

Дано скоро имаме реклама на Лексус с участието на Керем 😎

# 172
Ново/старо от Ханде в Москва Simple Smile

Gift Heart

# 173
И тази пишат, че е нова

# 174
Ново:
Керем вчера на снимачна площадка в Беркьой.

Wink

Sparkling Heart

# 175
Дали са снимали нова реклама за турския телеком? 🙄

Биге и Деврим

# 176
Тинче, нямам идея, но е възможно Wink

Сестрата на Керем - Мелис отговори на въпроси свързани с него в своя акаунт в Инстаграм:

✅Филмът #Şımarık има огромен успех в Русия:
"Това е наистина забавен филм. Мисля, че той (Керем) е наистина добър в комедията, какво мислите? Той харесва по-сериозни неща, драма, но аз го харесвам повече в комедията, той го прави наистина добре."
✅Колко често се срещате с брат си? Той е страхотен актьор:
„Опитваме се да се виждаме около два пъти годишно и да прекарваме голяма част от лятото заедно. Опитвам се да остана с него поне три до четири седмици през лятото.
Жалко, че не можем да се виждаме по-често, но проблемът е, че графиците ни не съвпадат. Той има луд снимачен график, много е зает. А когато имаш дете, особено ученик, това също е труден график, така че всичко е малко сложно. Но ние общуваме често и сме много близки."
✅„Синята пещера“ има огромен успех по целия свят, той е добър и в драмата.
„Добре, спокойно. Не казах, че е лош в драмата. Просто казах, че го предпочитам в комедията. Мисля, че е наистина забавен.“

# 177
Мелис ми е като ранната Гамзе.. Все да се възползва от известния си родственик.

В Интернет с руска озвучка вече циркулира #RüzgaraBırak, но е с лошо качество. И да не си развалям удоволствието ще послушам съвета на Слънцето и ще си чакам филма с бг. суб.

# 178

Интересен ще е филма, да… Grinning

Невиждана за мен до днес снимка на Ханде, по моя преценка може би от времето на “АЛА”

Лека нощ в събота  Heart

# 179
Миси, той е.
Коко, и на мен ми се вижда, че снимката е от онова време. Grinning Виждала съм я и преди, но не знам от кога е.

Обикновено , когато Ханде изчезне от инстаграм и почват да пишат, че си прави разни операции по лицето и затова не се показва. Joy Ще кажеш, че не може да качва стари снимки всеки ден. Очевидно има причина за мълчанието й и подозирам, че е точно положението с Айше, защото тя губи пари в момента, когато не е активна. Нали всички сме наясно, че публикациите й не са просто ей така , а й носят доход. Wink

Лека нощ! Nature Dizzy

Общи условия

Активация на акаунт