💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 44/

• 47 602
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен неделен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 181
Здравейте, 🌞
Керемките искат Керем да зареже Мелиса Сабънджъ и да се събере с Деврим. Щели да са страхотна двойка 😉😎

# 182
Инфо:
"#Siyahİnci, с участието на #TolgahanSayışman и #HandeErçel, който беше излъчен по Star TV между 2017-2018 г., ще бъде достъпен на чешката цифрова платформа Prima+ от 14 февруари."

Simple Smile
За трите дни от премиерата си филмът е гледан от над 100 000 зрители в Русия

и малко спам свързан с Хадисе Wink
Скрит текст:
"Сериалът Esas Oğlan, с участието на Хадисе и Седа Бакан, получи оценка 2,1 в IMDB и се превърна в най-лошия сериал за дигитална платформа след римейка на Sihirli Annem."

# 183
Добро утро! Усмихнато да ви е в този не особено приятен ден за излизане навън Grinning

# 184
Красота 🦋

# 185
Asli & Ege
❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

Simple Smile

Simple Smile

# 186
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Да се включа за 13 стр. Stuck Out Tongue Winking Eye
Това, че с Деврим се е получило във филма не означава, че в реала  могат да бъдат заедно.
Винаги съм се учудвала как феновете се вживяват в ролята на капацитети относно личния живот на актьорите, които харесват.
Аз на сина си не мога и не смятам, че трябва да казвам с кого да бъде, та какво остава за Керем и Ханде.
Неделя е и кафето при мен е на почит цял ден…

# 187
Здравейте прекрасни момичета!!
Филма на Ханде и Баръш  има страхотни отзиви в туйтър, казвт ,че
е  много красив и различен филм, гледало се на един дъх!! Турците не пишат нищо Защо ли?
Дано да има голям успех!!
И на двамата и на Ханде и на Керем  им пожелавам голям успех,  остават си за мен любими актьори!!
Приятна неделя на всички!!

# 188
  • Кърджали
Филма още не е пуснат в Нетфликс, на 14ти ще го пуснат. Тогава и турците ще пишат.

# 189
Добър ден прекрасни момичета! Един усмихнат и спокоен ден ви пожелавам.

Дано през новата седмица получим новини около Ханде. Не крия че ще се зарадвам ако се е разделила с Хакан. От самото начало не ги харесвах като двойка, не си пасват въобще. А защо не пък старите чувства и тръпка не се събудят и Керем и Ханде? Ще е страхотно. Но пак казвам това си е мое мнение и мечта. Все пак мечтите са безплатни нали?

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 12:32 от azisiq

# 190
На мен пък ще ми е мъчно, ако са се разделили. Този е третият публично известен, Ханде влага време и чувства всеки път и всеки път остава разочарована. Ако са се разделили възможно е Хакан да е кръшмал, като предишните двама. Колко разочарования може да понесе една жена в живота си. А нейният е на показ, освен всичко друго.
Много искам мълчанието да е защото е бременна и стягат сватба с Хаканчо.
Дори да се раздели с него не вярвам да даде шанс на Керем. От тримата той имаше най-малко вид на плейбой и беше сякаш най-влюбен, а накрая й заби нож в гърба.

ПП Първия известен - певеца плейбой Мурат Дялкалъч, втория - Керем, трети - Хакито.

# 191
Лайк от Керем

И отново в кината в Турция

Вече втори месец няма никакви новини за "Платоничен" - ( въртят се само стари неща) не е ли време да пуснат поне постера? 🙄

# 192
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Nature Dizzy

Nature Dizzy
Ханде Ерчел RüzgaraBırak

Nature Dizzy
Керем Бюрсин Mavi Mağara

]

# 193
# 194
Последни данни за филма на Ханде и Баръш