💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 44/

• 47 610
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Върти се това:

Sparkling Heart

# 616
* Извинявам се грешно маркирани текст за Керим, но пиша от телефона си. Явно за ПТП на Керем е истина, случая е от събота или неделя на главен път, пише че машината е дала техни. Проблем едновременно и пътните условия са били тежки и се е ударил в спряла кола. Настанала е суматоха но спешната помощ бързо се е справила с пострадалите. Явно са били пострадали без опасност за живота.
Пише, че Мелиса след като е разбрала веднага е хукнала към болницата и е била през цялото време до Керем. Той е бил 2 дни в интензивно о_е след което е изписан за дом. Лечение.

# 617
На мен в Туитър и Инстаграм нищо не ми е излизало. Даже питах няколко Керемки и те нищо не са чули.
Важното е, човекът да е добре.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 15:55 от tina-latina

# 618
  • Кърджали
Не е излизала такава новина. А уж следя някои журналисти, на чиито новини може да се има вяра

# 619
Най-интересното е, че и на такива, на които не може да се има вяра не са писали нищо такова.
Къде го чете, ако не е тайна, sr_28?

Дано слуховете за Ханде са верни и да я видим и в Милано, и в Париж.

# 620
Ако е имало катастрофа с участието на Керем и да не се съобщава е да е бил дрогиран или пиян и Гюнфер да е звъннала тук - там , а Мелиса Сабънджъ да е платила рушвет.
Което не ми се вярва..

# 621
Ако е имало катастрофа с участието на Керем и да не се съобщава е да е бил дрогиран или пиян и Гюнфер да е звъннала тук - там , а Мелиса Сабънджъ да е платила рушвет.
Което не ми се вярва..
Разсмя ме, готова си за сценарист на дизи. Satisfied

# 622
Слънце, друго обяснение ако не е фалшива новина - няма.

Мелиса Сабънджъ до неделя е била на почивка.

# 623
Стори от Инан Wink
Версаче ще е Sunglasses

Simple Smile

# 624
Днес позициите #Şımarık и #BlueCave на руските платформи IVI, START и OKKO остават непроменени от вчера. „Şımarık“ се изкачи до #5 място в платформата PREMIER

# 625
От архива:  - / Х (Туитър)
Статия, написана от Керем Бюрсин на 16-годишна възраст за Керем Бюрсин:

„Казвам се Керем Бюрсин.
Животът е като карането на велосипед: трябва да продължите да се движите напред, за да запазите равновесие“ (Алберт Айнщайн).
Най-съвършената аналогия, която съм чувал за живота. За мен животът означава "продължаване напред". Животът е карта, която сам чертаеш и колкото по-труден е пътят, толкова по-силен ставаш. За мен няма такова нещо като отказване. Правя всичко, за да бъда най-добрият. Аз съм само на 16 години, но тази мисъл се оформи в мен.
Мога да кажа, че съм голям късметлия и съм живял добре досега.
Живял съм в 7 различни държави, преживял съм различни култури и съм видял незабравими места. Понякога ми беше трудно да се преместя и да започна всичко отначало, но това ме прави това, което съм (между другото съм 100% турчен). Да учиш в Stephen F. Austin High School е повече от щастие."

# 626
Всички вече са в Милано 😎

Лайк от Керем

# 627
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Simple Smile

Sparkling Heart

Gift Heart

# 628
Здравейте, 🌞
От сестрата на Керем

Днес от колко часа е събитието, на което ще присъства Ханде?

Хубав ден на всички 😃

# 629
Инфо:
"Турският сериал „Момичетата на слънцето“ с участието на Ханде Ерчел ще бъде излъчен по телевизионния канал „Романтический“ в Русия. Сериалът ще се излъчва всеки делничен ден от 6 март."

Днес от колко часа е събитието, на което ще присъства Ханде?
В 21 часа бг.време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт