💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 44/

• 47 611
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Тина, Hug

2-ра част,  33 епизод
Скрит текст:
Еда си е тръгнала, но Серкан продължава да мисли за нея, търси Лейля, но тя не е в офиса, грижи се за болната си майка, Ердем е на разположение.
Скрит текст:
Серкан: Само ти ли си тук? Добре. Можеш ли да се доближиш? Добре, достатъчно, Ердем. Ще те попитам нещо, ще ти се доверя. Няма да си отваряш устата, на никого нищо няма да казваш. Изхвърли ли ключа? Добре. Къде е Еда?

Ердем: Зная отговора на този въпрос. Преди да загубите паметта си, винаги ме питахте, затова съм свикнал. Еда отиде в цветарския магазин.
Серкан: В кой цветарски магазин? Не се доближавай до мен, когато говориш. Просто кажи в кой цветарски магазин. Сами сме тук.

Ердем: Тя обеща цветя за децата от детския дом.
Серкан:Кой е магазинът за цветя?
Ердем: Знам отговорите на някои въпроси , но на други не знам. Не знам кой цветарски магазин, г-н Серкан.

Серкан: Добре тогава, слушай. Разбери това за мен, ясно ли е? Намери, разбери в кой цветарски магазин е? Разбери и ми кажи. Ясно? Ще можеш ли да направиш това?
Ердем: За вас ще я намеря.
Серкан: Отивай, отивай вече. Отивай.

Енгин: За добро ли  с него? Ти...
Серкан: Лейля я няма и го помилих нещо. Опитвам се да се свържа с Еда.

Енгин: Да се свържеш с Еда ли?
Серкан: Да, Енгин.
Енгин: Да й беше звъннал по телефона.

Серкан: Животът не е толкова прост, Енгин, знаеш. Понякого не можеш да звъннеш на всеки, на когото искаш. А ти, защо дойде?
Енгин: А, това...Донесох за подпис документите...

Енгин: Все още не можеш да забравиш Еда, нали?
Серкан: Какво общо има това? Откъде го взе? Енгин, не прави така, моля те. И без това всичко в главата ми е объркано. Не ме вкарвай и в това.
Енгин: Ти престани, Серкан, виждам.

Серкан: Какво виждаш?
Енгин: Брат, виж, все още държиш тази покана.
Серкан: Тя просто  стои тук от миналата седмица.
Енгин: Знам целият ти живот, Серкан, не ме лъжи. Разкажи, брат, какво става? Какво чувстваш? Разкажи ми!

Серкан: Добре, хубаво... Тя не излиза от главата ми,  Еда не излиза от главата ми. И когато си приближи до мен усещам нейния аромат. И този аромат решава всичко. Не мога да разбера какво става. Виждам нещо съврзано с миналото. Не знам, всъщност това преживял ли съм го или не. Затова... Може умът ми да си играе с мен. Мислите ми са объркани. Това ме притеснява. Но и това няма значение.

Енгин: Няма значение ли? Разбира се, че има! Помисли малко, намери Еда в себе си, Серкан. Поговори с нея, нека тя сама реши. Не лъжи никого. Нито себе си, нито Еда, нито Селин. Ако обичаш Еда, върни се при нея. Или се ожени за Селин. Но не постъпвай така с другите. Помисли, Серкан. Помисли.

Еда: Сириус, остави го, остави това. Синко, това не са твоите играчки. Синко, можеш ли да ми го данесеш?

„Ти си постоянно в глава ми, ти си във всичките ми мисли. Завладя мозъка чи, завладя живота ми. Омръзна ми! „

Еда: Ти също си се побъркал, заприличал си на баща си. Всички започнахте да приличате на Серкан.
Серкан: Как си, синко?

Еда: Всички приличате на хладилник. Привет.
Серкан: Значи аз съм побъркан, така ли?
Еда: А не е ли така?
Серкан: Не, Еда. Прекрасно си спомням всичко, не помня само последната година.

Еда: И заради тази последна година ти се върна в каменната ера. Оцелял си през епохата на ренесанса, осветил си се.
Серкан: Спомних си, всичко това стана благодарение на теб. А доколкото сега теб те няма в спомените ми, всичко отиде на боклука, нали?
Еда: Ааа, чудо. Това е истинско чудо! Ти помниш! Помниш, че всичко това е станало, благодарение на мен.

Серкан: Това смешно ли е?
Еда: Да.
Серкан: Аз не се смея.
Еда: Нормално. Да се смееш, се научи с мен. Нормално е, че си го забравил сега, така, както забрави и мен. Ела тук. Ела, ела.
Серкан: Дойдох.

Еда: Ето така. Малко оттук, малко оттук дръпни. Ето, виждаш ли, смееш се. Можеш ли да се смееш?

Серкан: Не.

Еда: Малко оттук, малко оттук. Красиво е, отива ти. Направи го още веднъж, още веднъж. Остани в това положение. Изобщо не? Няма ли надежда? Но ти отива, да знаеш. Преди се усмихваше красиво. Защо дойде? Какво става?

Серкан: Затъжих се за Сириус.
Еда: Тогава си играй със Сириус. След като не искаш да се смееш, поне го забавлявай. Защото аз си имам работа.

Селин: Ердем, къде е Серкан?
Ердем: Излезе.
Селин: Каза ли къде отива?

Ердем: Не, той не ми казва такива неща. Разбира се, ние често споделяме проблемите си.
Селин: Добре, Ердем Разбрах.

След известно време...

Селин: Къде трябва да е сега Серкан според програмата му? Днес, по това време, къде трябва да е?
Ердем: Не знам къде е сега.
Селин: Защо не погледнеш?
Ердем: Тук бил. Няма работа. В офиса е.

Селин: Никаква идея ли нямаш къде може да е отишъл?
Ердем: Да! Не... Идея... Има такова нещо. Попита ме за Еда.
Селин: За Еда?!
Ердем: Точно така. За Еда.
Селин: Еда къде е отишла?
Ердем: Отиде в цветарницата.

Селин: В цветарницата.
Ердем: Да, в цветарницата. Защото е обещала на децата от приюта да им занесе цветя.
Селин: Добре, Ердем. Тогава ще се обадя на Серкан.

Селин: Какво забъркваш, Серкан? Писна ми от теб, Еда, разкарай се вече от живота ни! Разкарай се!

Ферит: Накъде, Селин?
Селин: Бързам, Ферит.
Ферит: Селин, недей.
Селин: Какво да не правя? Какво намекваш?
Ферит: Не бързай, Селин, не бързай. В бързината ще допуснеш грешка. Заслепена си. Страхувам се, че ще пострадаш, преди да си постигнала това, което искаш.
Селин: Много благодаря за съвета, Ферит. Моля, използвай тази ценна информация за собствените си връзки. Например с Джерен. Мен ме остави на мира.

Sunglasses
Ах, Ердем! В желанието си да покаже колко е информиран,  важен и значим в офиса, наруши обещанието, дадено на Серкан! Много бързо „намери“ ключа и отключи голямата си уста!

Серкан е любопитен какво прави толкова време на студа Еда, това ли е любимото й място, колко такива неща трябва да направи.
Тя обяснява, това е терариум, той също е правил такъв преди време, за подарък, а тя трябва да направи 50 броя, той иска ли да помогне?

Серкан: Ами...Вероятно няма да се справя. Затова няма нужда.
Еда: Ще се справиш.
Серкан: Добре.

Еда: Вземи това и започвай. Тази ето така, слагаш ги заедно с растенията. Може да ги слагаш както искаш. Терариумът доказва, че растенията се учат да живеят заедно.  

Серкан: Да. Нужно им е малко време, но вътре стоят едно до друго, докосват се... Такива неща.
Еда: Ако не си го правил преди, откъде знаеш това, Серкан?

Серкан: Не знам. Тоест...Това вероятно е от онази ненужна информация, която трупаме в паметта си.
Еда: Да, ненужна информация.
Серкан: И това е ненужо, разбира се.

Еда: Заедно с леля ми направи терариум, със собствените си ръце го направи. Като подарък! Със собствените си ръце го направи, Серкан!
Серкан: Не вярвам в неща, които не помня, Еда. Какво да правя сега? Това вътре ли да го сложа?

Селин: Дениз, къде си?
Дениз: Има задръстване, Селин. Идвам, само се успокой.

Селин: Дениз, ще побързаш ли? Вечно те няма там, където си необходим. За нищо не можеш да се погрижиш!

Еда: Виж. Ако искаш може да сложиш това. Тези да сложим...Не искаш ли? Да не го слагаме? Това е малко прекалено, махам го.
Серкан: Да.

Еда: Взех го. Ще го сложа при моето.
Серкан: Може, сложи го.

Еда: Виж ги само, колко са красиви!
Серкан: Да. Това мога да го откъсна, нали?
Еда: Разбира се.
Серкан: Да го сложим при нашите растения. Ето так. Леле! Чудесно! Изглежда с търпение се получава.

Еда: Не с търпение. В хармония.
Серкан: Какво?
Еда: И двамата насочихме енергията си към едно и също нещо. И се получи това. Тоест хармония.
Серкан: Хармония? Тоест, казваш, че с теб сме в хармония?
Еда: Изглежда е така. Не е ли очевидно?!

Дениз: Еда, любима!
Еда: Дениз? Какво правиш тук?
Серкан: Тъкмо говорехме за хармонията.

Дениз: Липсваше ми аромата ти. Не издържах и дойдох.
Еда: Добре си направил.
Дениз: Здравей.

Серкан: Извинето. Слушам, Селин.
Селин: Серкан, звънях ти, но не можах да се свържа.
Серкан: Извинявай, не съм чул.
Селин: Разбрах. Отивам до пекарната, в която бяхме онзи ден. Мисля да си взема сандвич с песто, а на теб кроасан. И две кафета.
Серкан: Може. Може. Страхотна си.
Селин: Да се видим в къщи и да поговорим малко?

Серкан: Ами... Имам малко работа. Тоест, затова няма да имам време.
Селин: Разбрах. Добре, тогава няма проблем. Друг път ще го направим. Ох! Серкан...

Серкан: Селин, какво става? Добре ли си?
Селин: Серкан, катастрофирах! Блъснах се... изведнъж изскочи пред мен...Много ме боли, не съм добре.
Серкан: Идвам веднага.

Еда: Какво става, Серкан?
Серкан: Селин катастрофира.
Дениз: Ние...
Еда: Да вървим. Чакай, чантата ми...Чантата ми... В колата е, добре.

Серкан: Добре ли си?
Селин: Серкан, много се уплаших. Стана така изведнъж, куче изскочи пред мен, рязко завъртях волана...Но много се изплаших.
Серкан:  Ранена ли си? Нещо боли ли те?
Селин: Боли...Главата ми, главата много ме боли.
Серкан: Не се тревожи. Ленийката ще бъде тук след малко.

Дениз: Добре ли си? Има ли й нещо?
Серкан: Главата я боли.
Еда: Имаш ли нужда от нещо, Селин?
Селин: Не. Не ми трябва помощта ти!
Еда: Ела, да си вървим, ще си викнем такси. Дори в това състояние...Нямам думи!
Дениз: Успокой се.

Sunglasses
Поредната лъжа на Селин. Дениз знае истината, Еда съвсем сериозно се притесни, Серкан изпълни човешкият си дълг. Животът на Селин със Серкан минава в подслушване, дебене, правене на клопки и засади, лъжи и инсинуации. Какъв прекрасен живот!

Селин е постигнала целта си, след "инцидента" е заедно със Серкан, в дома му.

Серкан: Добре си, нали?
Селин: По-добре съм, благодаря ти.
Серкан: За нищо. Ще избърша плота.

От ръба на любовта
MFÖ - Aşkın Kenarından

https://www.youtube.com/watch?v=1AJPHnsjuXM

Скрит текст:
https://www.youtube.com/watch?v=FLA0FD7waEc

https://www.facebook.com/Sencalkapimielematteturchine/videos/sen … 2896115337376600/ с кадри от филма

В сънищата ми се появяваш пред мен
Залъгваш ме, това е ясно.
Събуждам се сам и така се натържавам.
Не мога да се отпусна. Не мога да си поема дълбоко дъх.
Раздялата е хубава, само ако се завръщаш скоро.
Всеки си взе част от мен и я отнесе
Спрях да говоря за себе си
Уморих се да те наранявам.
Де да можех поне малко да измоля прошката ти,
Преминавайки покрай любовта.
Раздялата може да е хубава,
Само ако се завръщаш скоро.  
Ту се появяваш, ту изчезваш,
Караш ме да се чувствам добре.
Когато танцуваш ръцете ти са пред мен.
Кагато по детски показваш вълнението си
Всеки си взе част от мен и я отнесе
Спрях да говоря за себе си, уморих се да те наранявам.
Де да можех поне малко да измоля прошката ти
Преминавайки покрай любовта.
Само ако се завръщаш скоро
Само ако се завръщаш скоро

Селин си почива, доволна и спокойна, там е, където иска да бъде /целта оправдава средствата!/...
Дениз.... има планове, все още се надява да получи това, което иска...
Джерен...прави пореден опит да се хареса на този, когото тя харесва...
Еда и Серкан вече имат нови общи спомени....
За Еда...часовникът тиктака, времето отлита...
А Серкан...Сега в главата му е само Еда.

И всички вървят... по ръба на любовта.

Още, накратко:
Скрит текст:
Селин вече редовно ходи в кафенето на Дениз, той научава за записът, направен от Селин на разговорът между Мело и Джерен, имат разправия, той го изтрива от телефона на Селин.

Айфер пита Еда и Мело за играта на любов. Мело е обнадеждена, Серкан вече започва да тича след Еда, събирането наближава, но Айфер им напомня, утре е последният ден, така се договориха.

Ферит забелязва новият цвят на Джерен, тя е решила да се върне към стария си образ.
Ферит: Виждам, и е станало хубаво. Добре е, че си си върнала към старото.

Селин не дошла още в офиса, Серкан звъни, тя не отговаря, според Еда на лошите не им се случва нищо, отново спорят със Серкан, прекъсва ги Селин. Закарала е колата си на сервиз, трябва да остане една седмица.
Купила е шоколад на Серкан, от любимия му. Купила е и за Еда, с копър, мисли, че днес ще й трябва.
Еда се чуди защо Селин се настанява при тях, има собствена стая, да си поръча кафето там.
Серкан: Еда! Еда! Еда!
Еда: Е, добре. Тогава си изпийте кафето. Ще дойда, когато си тръгнеш от стаята.

Споделя с момичетата
Еда: Понякога си казвам, държиш се много жестоко, Еда. Но изведнъж се отказвам, когато видя наглото лице на Селин. Нормално ли е?
Мело: Изобщо не преувеличаваш, дори трябва още. Мисля, че тази змия по някакъв начин провали твоя проект в Кемербургаз. Тя направи нещо.
Джерен: Не говорете глупости, преувеличавате сега. Наясно ли сте?
Но Еда очаква всичко от нея, Мело също.
Както и да е, трябва да се връща в кабинета, има много работа.

След известно време...
Дениз се обажда на Еда, планира меденият им месец, Еда съзнателно обсъжда обстойно темата на глас, включва и Серкан. Той иска да говори с Дениз, тя затваря телефона, тук е офис, работят, разсейва ли го? Серкан признава, че го разсейва, когато говори за неща, които не са свързани с работата, Еда го пита дали го притеснява, призовава го да си признае, че ревнува, това е достатъчно.
Серкан енергично отрича, призовава я да си вземе кафе, може даже да си премести офиса в билярдната зала.
Еда, излизайки, му казва, че се е зачервил, от ревност. Серкан тотално се обърква, отрича, не ревнува, тъп Дениз! Лейля!
Еда : Лейля е болна.
Серкан: Добре, тръгвай. Млъкни, млъкни, млъкни! Къде? Къде ми е телефонът? Джерен? Ще дойдеш ли в моята стая сега? И Мелтем или както и да се казва тя би ли могла да я доведеш? Добре, благодаря.

Серкан: Да, супер. Сега...Трябва ми помощта ви.
Дежерен: Разбира се.
Мело: Какво? Какво стана? Какво? С Еда ли се случи нещо?

Серкан: Не, нищо  не се е случило с Еда. Сега... Откъде да започна? Искате ли да седнете?
Мело: Ще седна.
Серкан: Сега...

Мело: Една минутка, една секунда, правилно ли разбирам? Значи вие искате да подготвите специална вечеря за Еда? И искате да я доведем там, така ли?
Джерен: Да, Мело. Ще изненада Еда, не иска тя да знае.

Мело: Ах!
Серкан: Да. Можете ли да го направите?
Мело: Разбира се,  разбира се, скъпи. Всичко ще направим.
Джерен: Тя може да я убеди, да й помогне.

Серкан: Тогава ще поддържам връзка с вас, но трябва да ви се доверя. Добре. Тогава ще ви изпратя цялата информация, местоположението на ресторанта, всичко.
Мело: Това е моя работа, добре.

Серкан: Вярвам ти.
Мело: И аз на вас.
Серкан: Добре. Добре тогава.

Мело: Да тръгваме. Трябва да тръгваме. Нали ти казах, че любовната игра ще праработи?
Дежерен: Нямаше да повярвам, че тази любовна игра работи, ако не бях чула с ушите си. И какво ще правиш?
Мело: Ще измисля нещо.

Дениз: Заповядай.
Джерен: Благодаря. Няма ли да кажеш нещо за косата ми?
Дениз: Добре се е получило. Май повече ми харесва естествения ти цвят, Джерен.

Джерен: Дениз, знам, че се случиха много лоши неща и всичко беше по моя вина. Но изобщо ли няма да се получи? Не може ли да опитаме? Тоест, изобщо ли не може да има „нас“?

Дениз: Джерен, виж, не знам още колко пъти ще говорим за това, но аз те считам за мой приятел. Нямам чувства към теб, сърцето ми не бие за теб. Виж, ти си много красива, много умна. Но е невъзможно!

Джерен: Дениз, какво лошо има да опитаме? Да опитаме и ще видим.
Дениз: Боже, Боже. Изобщо не мога да ти обясня. Не искам да опитваме. Виж, вече говорихме за това. Нека не се нараняваме отново, моля те.

Джерен: Може би ще ме заобичаш, може би всичко ще стане добре? Може би ще бъдем много щастливи. Откъде знаеш?
Дениз: Джерен, защо бих опитал нещо, което не искам? Защо настояваш?

Джерен: Дениз, обичам те! Обичам те! Това изобщо нищо ли не значи за теб? Обичам те! Обичам те!
Дениз: Това нищо не означава за мен! Трябва ли да го чуеш със собствените си уши? Обичам Еда! Влюбен съм в Еда! Това ли трябваше да чуеш?

Смс от Мело: Всичко е готово, скоро излизаме.

Селин: Изненада!
Серкан: Селин?
Селин: Любими, хайде ела, да излезем на вечеря. Много ми липсваш. Хайде.  

Серкан: Много бих искал, но имам работа тази вечер.
Селин: Къде?
Серкан: Имам малко работа за уреждане.
Селин: Нещо е станало. Добре ли си? Какво има?
Серкан: Нищо няма, нищо няма.

Селин: Любими, казвам, че ми липсваш, а ти дори от любезност не отговори.Пак си се затворил. Има ли проблем? Добре ли си?
Серкан: Не.. Тоест, умората от седмицата, стрес. Малко съм объркан.

Селин: Добре, какво ще правим тогава? Да си вървя ли?
Серкан: Ами, трябва да уредя тази работа.
Селин: Добре, хубаво, ти си знаеш.

Смс от Мело:  Хайде де! Много закъсняваш!
Смс Серкан: Добре, идвам.

Серкан: Джерен?
Джерен: Серкан, трябва да говорим. Важно е.

Серкан: Добре, после ще говорим
Джерен: Важно е.
Серкан: Хубаво, заповядай.

Ферит: Джерен? Джерен, какво ти има? Какво е станало? Добре ли си?

Серкан: Еда.

Еда: Серкан? Какво правиш тук?

Какво още се случи:
Интригата къде е Алекс и какво става с него се заплита... Полицията иска сведения от Айдан и Айфер кога и къде за последно са виждали и разговаряли с Алекс. В паниката си , те вземат решение за избягат... но без Сейфи. Той не може да понесе мисълта, че никога повече няма да види Айдан и съобщава на полицията... полицията спира съмнителната кола... колата на Айдан.
В същото време Алекс, жив и здрав, флиртува с поредната госпожа...

И още, снимки: Satisfied
Скрит текст:

Марги, Hug Това беше днес за този епизод, до следващия! Sunglasses

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 12:39 от Не се сърди, човече

# 601
Лошо е ако е вярно.
Дано всичко да е наред 🍀 и бързо да се възстанови.

# 602
Ханде има нов пост в Инстагра Simple Smile

Sparkling Heart

Лайк от Гюпсе за Ханде Simple Smile

# 603
  • София
Проблемния пост е премахнат, благодаря! Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 12:55 от Dilemi

# 604
Редактирам се след като я изтриха.

Ханде

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 12:48 от Бл@гуна

# 605
Здравейте! Flowers Hibiscus

Сигурно неволно е цитирала потребителката поста.
Не се чува Керем да е имал пътно произшествие, а по принцип бързо се разпространяват такива новини. И друг път се е писала такава новина, но се оказа, че не е вярно. Погледнах сторитата на Мелиса и са от лекция, на която е присъствала вчера. Хич не ми изглежа притеснена.

Публикувала е пост преди 14 часа, Керем го е харесал. Всичко е точно с него, щом може и да лайква. Satisfied

https://www.instagram.com/p/DGjE6zyoJoq/

# 606
И на мен ми се е случвало така в началото на форумството ми.. не мисля, че е нарочно.

Пост на Мелиса Сабънджъ и лайк от

# 607
  • София
Следващ епизод: Sunglasses

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 12:57 от Dilemi

# 608
За разведряване Satisfied

# 609
  • София
"Не се сърди човече" , предполагам администратор, е премахнал проблемния пост на sr_28, но е коригирал и моят пост с 2-рата част на 33-ти епизод!

И сега аз да коригирам ли корекцията на моя пост?!?
! Mask

PS:
Няма доказателства, няма драма! Rolling Eyes Само малко стрес! Smiley

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 13:22 от Dilemi

# 610
Дилеми, ако корекцията е, че е сложен в скрит текст не го коригирай.
По правилата, дългите постове се слагат в скрит текст

# 611
Лайк от Хакан за Ханде

# 612
Ново от Ханде. Отива ли някъде, връща ли се....

# 613
Керем май е прекратил сътрудничеството си с Under Armour. Редактирал си е профила в Инстаграм.

Сега                -    Преди

# 614
В Туитър пишат, че отива в Милано за Седмицата на модата, но няма нищо потвърдено.
Ново от Ханде. Отива ли някъде, връща ли се....

Общи условия

Активация на акаунт