Замразени чушки

  • 1 744
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 35 957
Пълня ги замръзнали и пека веднага. Peace
Така не се променя нито вкусът им , нито цветът.

# 16
  • София, Младост
  • Мнения: 2 414
Вадя ги от пакета, измивам ги със студена вода и направо пълня. Малко ми измръзват пръстите, но пък плънката пари  Mr. Green

# 17
  • София
  • Мнения: 581
Никога не съм ги попарвала, вадя ги 2-3часа по рано те се отпускат и готово Joy

# 18
  • Мнения: 6 461
Дори сега си мисля ,че имам еднин пакет замразени във фризера.
Ще взема да им направя една плънка и да ги изпека във фурната.

Тази плънка става ли?

Ориз
кубчета морков
царевица
кайма

Нещо друго пропускам ли Thinking

# 19
  • Мнения: 3 647
Дори сега си мисля ,че имам еднин пакет замразени във фризера.
Ще взема да им направя една плънка и да ги изпека във фурната.

Тази плънка става ли?

Ориз
кубчета морков
царевица
кайма

Нещо друго пропускам ли Thinking

може и малко подправки 
аз слагам  и целина корени

# 20
  • Мнения: 6 461
Чудя се  Thinking да взема да накълцам и пресен лук.
Дали ще стане ...как мислите newsm78

# 21
  • Мнения: 3 647
Чудя се  Thinking да взема да накълцам и пресен лук.
Дали ще стане ...как мислите newsm78

  да ще стане
Но само бялото на лука накълцай
защото инъче  зелената част става една лигава
  bouquet

# 22
  • Мнения: 1 679
И аз не ги попарвам - направо ги пълня с плънката и пека във фурна.

# 23
# 24
  • Мнения: 398
Вадя ги от фризера,леко осолявам и пълня с плънка  Heart Eyes

# 25
  • София
  • Мнения: 27
Аз ги вадя и директно ги пълня с гореща плънка,така не ми мръзнат пръстите Winkа и съм си внушила,че така стават по вкусни Simple SmileНа всяка слагам капаче от картоф и варя в тенджерата  chef

Общи условия

Активация на акаунт