Pandora - Тема 11

• 27 539
  • 765
  •   1
Отговори
# 435
  • BG-DE
Днес YT ми предложи едно видео, в което се презентираше новата лятна колекция, хареса ми плетката на гривната но този син конец, защо са го сложили, като я поноси малко човек и се измърля ще бъде грозна гледка 😟
https://youtu.be/ExOzZfzZiq0?si=EHPGyP3SQZe-92uI

# 436
Точно това си помислих и аз, плетката е хубава, но дано пуснат такава гривна без конец 🙂

# 437
  • Пловдив
...хареса ми плетката на гривната но този син конец, защо са го сложили, като я поноси малко човек и се измърля ще бъде грозна гледка 😟
Защото е точно, като плетката на Томас Сабо Karma Beads: https://silvercourt.bg/products/view/KA0001-001-12-7792. Да я отличат малко Laughing

# 438
  • BG-DE
Я-я вярно същата е 😂 Ех, тези пандорци много обичат да се "вдъхновяват" от другите марки 😂

# 439
  • Down south
Ако попадна на магазин, може и да си взема нещо, а и е друго да видиш нещата на живо, но няма да търся специално.
Надявам се при пътуването да попаднеш на магазин, дори и нищо да не харесаш, усещането от разглеждането е много приятно.

По повод морската звезда от новата колекция, наистина е голяма

# 440
Много и се чудя аз,не е малко пари и ако не е държеливо покритието... Ако реша да я купя ще я взема от физически магазин. Да пробвам как седи на гривна с този голям  размер.

# 441
  • Някъде там
Няколкото пъти разглеждах новата колекция на Пандора и нищо не успях да си харесам. Това се случва за първи път.Flushed

# 442
  • BG-DE
Аз пък взех да се чудя на тюркоазените цветенца, защото нямам нищо друго в този цвят, а пък си направих подобна комбинация с други, макар и толкова красиви талисманчета 🤔 Абе, ще ги мисля 🙂

# 443
Красива комбинация, но според мен, с тюркоазените или кораловите ще е по-ефектно.

# 444
Аз още не съм ги видяла на живо. Но пък поръчах една ягодка от немският сайт ,че много ми хареса. А нямам с какво да я комбинирам нито като цвят нито като стил🤭.
Ще трябва и там да мисля нещо.

# 445
  • София
Двоен charm от серията  Mother/Dаguther
от този тип

От брат и да е нещо, което ще и напомня, че е от него.

Това само тя ли го носи или е за двете ни? Аз нямам гривна.

# 446
  • Down south
Може и само тя да го носи, ако харесва двойни dangle charms.
Друг вариант е charm, на който да се гравира, каквото желаете.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 02:29 от Daylily

# 447
  • BG-DE
Днес най-накрая успях да разгледам на живо новата колекция, или по-точно това което имаха от нея, защото макът например го нямаше, но сините цветчета ми харесаха много и взех двечки и така вече комбинацията, която исках изглежда по-свежо 🙂 Гривната също много ми хареса, но този конец силно ме притеснява и ще изчакам да се появят някакви мнения за нея в нета.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 19:06 от Menerva

# 448
Страхотни са ти новите придобивки😍

# 449
Честити ! Много красива комбинация. Вчера и мъжът ми ме изненада с едно колие със сърце на Пандора (червено), че от няколко месеца нося само злато, сега съм влюбена в него и няма да го сваля дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт