Pandora - Тема 11

• 27 560
  • 765
  •   1
Отговори
# 405
  • BG-DE
Е, не бързай напоследък някои талисмани за Ме серията ги правят подходящи да бъдат носени и на Моментс, трябва да се види на живо как е, но пък е много сладък този мак 😍

# 406
  • Down south
Всички по-нови МЕ (май от година-две) са съвместими с Moments.

# 407
  • Пловдив
Много хубави неща има в новата колекция за мен. Чак ме е яд, че събрах толкова много бижута, та няма кога да ги нося. Засега само гледам.
Обици халки с камъчета, предпазна верижка в жълто и бяло, една мидичка в коралов цвят, един кит, и още.

Между другото, гривната от клуба с точките в немския сайт със закопчалка на цветчета започна да се откопчава сама - добре, че първия път беше паднала вкъщи. Носех я постоянно без верижка, но се наложи да сложа. Друга откопчаваща се нямам. Вероятно не е до модел, а до конкретна бройка.

# 408
  • BG-DE
А, с много ли талисмани я носиш тази гривна, която се откопчава?

# 409
  • Пловдив
Не, само с един - висулка. Постоянно, без сваляне, се оказа, че не мога да нося гривна с много талисмани, дразнят ме.

# 410
  • BG-DE
И аз съм така, не обичам повече 3 талисмана да нося 🙂 Мислех, че може би се отваря поради тежестта на талисманите но явно не е това. Очевидно закопчалките сърце най-често дават такъв дефект, макар че май като изключим класическата закопчалка, за всички останали модели също има такива оплаквания. Исках да си взема гривната със закопчалка полумесец но се отказах точно заради многото отзиви, че се отваря сама, а аз хич не обичам да нося предпазна верижка.

# 411
  • Down south
Червеното цвете не ме грабна, а бях сигурна, че ще го взема

Морската звезда е много красива, виждайки я авансово, знаех че е в мой стил. По-малка е от нормален чарм, но въпреки това се влюбих и си тръгнах с нея

Взех и едно мъничко "нещо" което дори не бях забелязала. Хареса ми на новата ми гривна МЕ, дъщеря ми ще бъде доволна, че я нося и даже съм добавила нещо към нея

Действително има красиви неща в новата колекция.
Мисля, че от години не е имало толкова много красиви бижута наведнъж.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 22:00 от Daylily

# 412
  • BG-DE
Сладко е цветето, много ли е малко, не мога да преценя?

# 413
Аз пък не съм особено впечатлена от новата колекция, може би, защото има прекалено много жълти неща, а аз не ги харесвам, а и не нося техните сплави. Кораловата мидичка и една висулка с "тюркоаз" като че ли най ме грабнаха, за сега 🙂

# 414
  • Down south
Сладко е цветето, много ли е малко, не мога да преценя?
Някакъв среден размер е, твърде голямо за МЕ, виж дали тази снимка ще ти помогне да добиеш представа

Наистина съм впечатлена от новата колекция. Има красиви неща за тези, които харесват перли, аз не съм сред тях, но пък им се порадвах.
А, има и отново цялата азбука. Не знам, кой се кичи с букви, но за да я правят, явно има и такива.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 20:55 от Daylily

# 415
  • HH
И на мен ми харесаха доста неща. Искам да ъпдейтвам лятната гривна и сигурно ще си взема два еднакви междинни елемента от тези целите с тюркоазните камъчета. Висулките също са красиви, но аз нося по макс един талисман на гривна с висулка, а вече ск имам лятна мурано костенурка. Вероятно ще взема и талисманчето с с лодката и малкото синьо камъче.

Шайн нещата и на мен ми харесват, но не видях нищо подходящо за гривната ми, така че там май ще пропусна. Пръстените също са хубави, но лично аз предпочитам да си взема такъв тип пръстен от чисто злато.

# 416
Доста летни неща ми допаднаха от новата колекция. Направо не знам какво да си избера, а няма как всичко...

От последната промоция си тръгнах с това колие и обици, а уж за друго отидох. Друго си е да се видят нещата на живо, понякога има голяма разлика. Много са нежни, деликатни и блестящи, влюбена съм!

Хвърлих око и на тези клипсове, но ще останат за следваща поръчка/промоция. Мънички са, не като стандартните талисмани. Страхотен блясък имат и стоят нежно. Чудя се дали златния ще отива на сребърна гривна, защото златна нямам и не планирам да си купувам, а много ми хареса?

# 417
  • BG-DE
На първо време мисля да взема този тюркоазения, имам от последната 3 за 2 промоция 3 от тези сребърните талисмана и с два тюркоазени между тях мисля, че стане доста свежо 🤔

# 418
Аз влизам без проблем и в двата.

Аз успявам да вляза понякога,но като зареди две или три страници и се бъгва отново 😥

Харесах доста неща от новите,но се влюбих в това. Ще го мисля дали да го взема☺️

Menerva страхотен е този тюркоазени я😍
Princess Sissi аз си взех сребърна гривна със златна закопчалка именно с цел да смесвам златни и сребърни талисмани. На мен ми харесва.

# 419
  • София
Момичета, може ли съвет, моля!
Искам да подаря на дъщеря ми талисман от мен и не мoга да схвана mom или daughter трябва да пише?!
И съответно от брат и какъв трябва да получи sister или brother??? 😵💫

Общи условия

Активация на акаунт