Pandora - Тема 11

• 27 539
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
Първата ми гривна беше със закопчалка сърце. В продължение на няколко години я носех ежедневно, с 15 талисмана, свалях я само вечер. Не се разкопча нито веднъж, не провисна и до днес изглежда като нова.

# 571
  • София
Точно и аз щях да напиша, че я имам със закопчалката сърце и не е мръднала.

# 572
Поръчах тези чармове. Ще покажа като дойде всичко и ка съм го наредила. Дали ще е всичко или не, ще видим. Хем искам симетрия, хем не баш. А бе не знам какво искам точно Satisfied.

Скрит текст:

и още едно бяло мурано

# 573
  • Някъде там
Скрит текст:
Официално съм в играта! Както нямах възможност да видя на живо, така се отвори и я грабнах. За сега обаче само тези двете чармчета, с които е доста постно но е доста трудно да избера кое по напред и кое с кое ще се съчетае най-добре. Не искам да бързам. Извинете венестата ми ръка, но в жегите е така.

Честито! Чудесен избор за гривна. Това беше и моят първи избор – както за мека, така и за твърда гривна на Pandora. И двете ми гривни са със закопчалка сърце. Само веднъж се разкопча и я загубих в друг град – споделяла съм в някои от темите – но се върна при мен. Оттогава е с осигурителна верижка и не се е разкопчавала нито веднъж. За да се разкопчае, имаше причина… но гледам да не се връщам назад. Това беше неприятен момент за мен, а лошите неща ги оставям зад гърба си. Опитвам се да се фокусирам върху приятните мигове.

Скрит текст:
Поръчах тези чармове. Ще покажа като дойде всичко и ка съм го наредила. Дали ще е всичко или не, ще видим. Хем искам симетрия, хем не баш. А бе не знам какво искам точно Satisfied.

Скрит текст:

и още едно бяло мурано

Аз също харесвам симетрията, но ми допадат и гривните без симетрия – онези, които разказват история, в която всяко талисманче има свое значение. Такъв е и животът – цветен и пъстър, с лек безпорядък. Simple Smile Това прави гривната уникална- като дневник на живота, който е разказан с бижута. Разбира се и симетричните гривни имат своя чар, те са подредени, балансирани, естетически издържани и също разказват своята история.

Искам да ви попитам, какво мислите за тази гривна. Дали е подходяща за подарък на жена на възраст 40+. Обмислям да закупя две такива гривни, една за голямата ми дъщеря и една за приятелка, която скоро ще има Р.Д, много иска Pandora и няма гривна на марката.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 11:26 от Искрица

# 574
  • София
Според мен гривната е прекрасна за подарък и за двете.

# 575
Много е хубава тази закопчалка. От къде е гривната? Не видях такава нито в магазина, нито онлайн, в сайта, в който гледах.

# 576
https://silvercourt.bg/products/view/592548C01-27731
Гривната много ми харесва, посланието - също! И пръстенът е хубав! Предполагам, че ще се хареса и на жена 40+

# 577
Въпрос на вкус е. Аз не бих харесала гривна Камбанка от Дисни колекция, според мен са по-подходящи за деца и тинейджъри, но пак казвам - въпрос на вкус и разбирания. Simple Smile

# 578
  • BG-DE
Гривната е симпатична но и за мен е по-скоро за деца или тинейджъри, обаче наистина си е въпрос на вкус 🙂 Миналия месец от намалението си взех едно меченце с мърдащи се ръчички и крачета, и то е инфантилно ама много ме радва и не съжалявам, че си го взех 😂

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 14:58 от Menerva

# 579
Аз лично съм над 40г и с удоволствие бих носила тази гривна. То топчето е толкова малко, че не се вижда особено какво точно е иобразено на него или поне аз не скивам вече толкова добре.

# 580
  • Някъде там
Благодаря за мненията!

Малко се притеснявам, че Камбанка е по детска или тийн. Друг вариант е да подаря ваучер 100 лв., а тя да си додаде за гривната, която си хареса.
Непосилно ми е да отделя по голяма сума от 120 лв., като се има предвид, че ще взимам и подарък на дъщеря ми Simple Smile

# 581
  • BG-DE
А, защо не и вземеш тази гривна, красива е и не е детска, а и е 99лв

# 582
  • Някъде там
А, защо не и вземеш тази гривна, красива е и не е детска, а и е 99лв

Няма 17-и размер Simple Smile

# 583
Малъко прогрес на моята гривна.

Скрит текст:

Планирала съм да добавя в центъра, до топката с кристалите този висул

и това цвете

заедно с този чарм
.
Звездата цвете до едното бяло мурано между него и клипса, а другия до другото мурано и май ще е това за тази гривничка...за сега.
Малко се получи зимна тема. Явно търся контраста с горещините навън Smile

# 584
  • гр.Пловдив
Nevermoresleep,разкошна идея и комбинация ,красота и талисмани подбрани с много вкус Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт