Pandora - Тема 11

• 27 534
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
Мерси, teddynm Flowers Hibiscus

Искам да ви попитам как за разбера кои елементи имат силиконов пръстен от вътрешната страна? Нещо не се ориентирам от описанието.

# 586
Здравейте!
Имам въпрос за клиповете, защото досега не съм ползвала. Те могат ли да се закрепят върху клипс зоната? При мен не се получава.

# 587
  • BG-DE
Зависи, тези които са без силикон се слагат на клипс зоните но тези със силикон се слагат на самата гривна.

# 588
Здравейте, най-накрая си направих цветна, лятна комбинация.
Опитах се да докарам някаква симетрия от към цветовете. Белия, синия и розовия талисман са ми нови. Имам още няколко нови придобивки и скоро ще направя и друго съчетание.
Nevermoresleep добре дошла в отбора 😊. Много нежна и стилна гривна.

# 589
Катя, много е сладка гривната ти. Особено ми харесва закопчалката и сърцето в центъра.

Голяма краста е с тези талисмани. От два дни ровя по най-различни сайтове и вече имам идеи за три-четири дизайна. За сега удържам с покупките, само пълня кошници и гледам какви безбожни суми се събират Satisfied
Обаче съм решила да купувам бавно, защото и в това е част от насладата от колекционирането.
В английския сайт има 20% намаление и взех още една гривна - тази с топчето която бях харесала първоначално. За сега ще я нося празна заедно с другата, че бюджетът ми за талисмани отхвърча.

# 590
Здравейте 🍀 ,

притежавам гривна Ефир и бих искала да се възползвам от момента, тъй като наскоро се коментираха осигурителните верижки. Не съм сигурна дали наистина ми е необходима, но обмислям да закупя. Бих искала да чуя и вашето мнение по въпроса.

# 591
  • Down south
Точно за тази гривна не мисля, че ти трябва верижка, визирам сигурността.
Ако все пак искаш да имаш верижка ще ти трябва такава с clips.

# 592
  • Някъде там
Nevermoresleep, комбинацията ти е много красива и добре подбрана.

Кристална Сълза, както е написала Daylily, на този за този тип гривна не е необходимо осигурителна верижка, но ако много искаш и ти харесва как стоят може да сложиш верижка с клипс.

DiDi*D, свежа и цветна комбинация. Единствено талисмана с висулка бих сложила в средата.

# 593
И аз се замислям дали не може да се махне но не знам дали няма да се развали самата гривна 🤔 а е много красива 😍 Другите ти летни талисмани също са супер сладки, покажи как ги комбинира, ако искаш, разбира се 🙂

Така мисля да комбинирам.

Само ще разместя корабчето и рибката, че две риби една до друга не вървят. Отивам с голям страх на морето, заради оплакванията за паднали камъчета. Пак да кажа,че няма по-куц фотограф от мен, за което се извинявам.

# 594
  • BG-DE
Много красива комбинация 😍

# 595
nellli, много свежарски морски дизайн. Синьото с коралово оранжево много ми допада. Аз бих оставила обаче малко повече разстояние между двете морски звезди. 
Много се бях навила на тези звезди и сините корали, обаче като прочетох за паднали камъчета и се отказах.

За сега няма откопчаване на сърцето на гривната ми. Не съм я сваляла откакто я сложих, освен да пренареждам тук-там.

# 596
Морските звезди временно са там. Ще сложа на тяхно място два талисмана "тишина", но на място в магазин ще реша белият или златният вариант. Живея в малък град и нямаме Пандора наблизо.

# 597
Да ви попитам, какво мислите за ултазвуковите ванички за почистване на талисманите на Пандора? Има ли опастност за камъните? Много ме дразни захабеното сребро, а за толкова много и малки елементи, ще е много по-лесно с такава ваничка да се почистват, отколкото да търкам на ръка. Обичам среброто ми да е блестящо. Разбира се, за нарочно потъмнените неща няма да е подходяща, но за камъните специално ми е притеснението.

# 598
  • Down south
Така мисля да комбинирам.

Само ще разместя корабчето и рибката, че две риби една до друга не вървят. Отивам с голям страх на морето, заради оплакванията за паднали камъчета.
Много-много ефектна гривна!
Приятна ваканция!

Съжалявам, че в днешно време има опасения от повреди, свързани с падане на камъчета.
При носенето на гривна/комбинация на Пандора би трябвало да е пълно удоволствие, а не тревоги за това, какво може да падне Disappointed

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 17:41 от Daylily

# 599
Момичета, влизам да се отчета с няколко нови попълнения. Микс от сайта на Пандора и от ибей

Скрит текст:
От ибей са орхидейката висулка, логота на Пандора със син и бял кристал и клипсът със златното цвете. Останалите неща са от сайта на Пандора 

О логото със син кристал

Малко разхвърляно съм снимала, но още не съм си намерила подходящия сетъп и някои неща се сетих да снимам като вече бяха на гривната и не ми се разваляше само за снимка.

Другото нещо по което се зарибих и не е Пандора,
Скрит текст:
но имат връзка е този стил гривни и мъниста на Trollbeads и Elfbeads. До колкото разбрах  (не знам дали е вярно нещо от това) Пандора и Trollbeads са били едно преди години и Trollbeads  правят мураното за Пандора

Сигурно сте ги виждали, но аз случайно ги открих докато зяпах клипове в тубата. Въбоще вкарах си автогол с тези бижута  Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт