Pandora - Тема 11

• 27 530
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
  • BG-DE
Напук на есенното време което е при мен реших да си направя една малка морска комбинация 🙂

# 601
Скрит текст:
За съжаление "пенсионираните" чармове не могат да се намерят никъде другаде освен на пазара втора ръка. За това там гледам за такива. Особено за тези със златни елементи.
Малко се разочаровах, че златните неща Пандора не са позлатено сребро, ами позлатена сплав с таен състав. Оглеждам се за чармове от смесен метал - злато и сребро, защото много искам такава гривна да си направя, но не искам тенекета па макар и добре направени.
Поръчах този Пух (от сайта на Пандора) само заради това че е микс, обаче това нещо е микроскопично. Значително по-миниатюрно е от показаното на снимката и едвам се вижда че е мечо Пух Голямо е колкото клипса със златното цвете. Пълно разочарование та го опаковах за връщане. 

# 602
  • Някъде там
Момичета, влизам да се отчета с няколко нови попълнения. Микс от сайта на Пандора и от ибей

Скрит текст:
От ибей са орхидейката висулка, логота на Пандора със син и бял кристал и клипсът със златното цвете. Останалите неща са от сайта на Пандора 

О логото със син кристал

Малко разхвърляно съм снимала, но още не съм си намерила подходящия сетъп и някои неща се сетих да снимам като вече бяха на гривната и не ми се разваляше само за снимка.

Другото нещо по което се зарибих и не е Пандора,
Скрит текст:
но имат връзка е този стил гривни и мъниста на Trollbeads и Elfbeads. До колкото разбрах  (не знам дали е вярно нещо от това) Пандора и Trollbeads са били едно преди години и Trollbeads  правят мураното за Пандора

Сигурно сте ги виждали, но аз случайно ги открих докато зяпах клипове в тубата. Въбоще вкарах си автогол с тези бижута  Sweat Smile
Много красиви нови придобивки и чудесна комбинация..
В началото манията винаги е много голяма, но после утихва, ако това звучи успокояващо.

# 603
Да, определено съм във фаза трупане. Надявам се да се успокои малко, че не е здравословно за джоба. Може би ще върна това-онова което не ме грабва на живо така както си го представях.
Двете неща, които са на кантар: детелинката, която е много красива, обаче все се обръща с камъните надолу към китката и снежинката с висулките. Тя също е разкошна, но е много детайлна и камъчетата са изключително дребни и някак се губи на фона на другите чармове.

# 604
  • Пловдив
Цитат
В  началото манията винаги е много голяма, но после утихва, ако това звучи успокояващо.
Така е.
При мен лично в посока утихване подейства и даването на сметка, че не мога да нося едновременно кой знае колко голям брой от всичките неща, които съм си накупила. Тежки ми идват, пречкат ми се, а ми е досадно само да свалям и пак да слагам. Не дори едновременно, и всеки ден да ги сменям, пак е сложно. В момента съм с една празна гривна, една, която е просто верижка, и на другата ръка една с два талисмана и предпазна верижка и последната вече ми идва на границата на неудобното.
Иначе са красиви, пусто измислили са го. Grinning

# 605
Висулката с орхидеята завладя сърцето ми завинаги. Heart Eyes

# 606
Точно исках да попитам през зимата носите ли си гривните и не ви ли се пречкат? Сега по къси ръкави е лесно, но се чудя зимата с плетените пуловери и ръкавичките и всички тези камъни как стоят нещата.
Аз гривни много не съм носила, повече пръстени, а каквито гривни съм имала са били все семпли.

Специално я издирвах тази орхидея като любител на цветето
Искам чармовете на гривната ми да имат значение, не просто да са красиви, до този извод стигнах вчера.

# 607
  • Пловдив
Аз ги нося. Един-два пъти скъсах чорапогащник, иначе на ръкави и ръкавици не ми пречат. Пуловери практически не нося.

Пръстените например на мен са ми много по-неудобни и не нося никакви. До навик е.

# 608
  • BG-DE
Аз нося гривните си целогодишно, обичам да променям комбинациите и гривните в зависимост от настроението си но никога не слагам повече от 4-5 талисмана, не съм почитател на пълните гривни, твърде тежки ми идват, а  и според мен при по-пълна гривна се губят отделните талисмани. Тази серия с орхидеите е прекрасна, жалко, че е спряна 😟 Аз взех преди време от Vinted две орхидеи и висулката но нещо не съм убедена, че са оригинални, макар че си имат всички маркировки, а и продавачът твърдеше, че са истински но не знам защо нещо ме съмняват.

# 609
  • Somewhere far away
Аз си нося пуловери и мисля че много ще пречат и ще се закачат.

# 610
Аз търсех не висулката, а другата орхидея, но това което намерих ми се стори съмнително. На моята висулка емайлът е кремав, не е бял. Menerva, твоите какъв цвят са?

# 611
  • BG-DE
Чисто бели са, като спейсърите ти с цветята, но може би с течение на времето при носене емайлът да си променя цвета. Продавачът, от който ги купих каза, че почти не са носени, а и беше непушачка, не знам дали има значение но го беше отбелязала 🙂 а и аз съм ги слагала само веднъж, но както казах хич не съм убедена, че са оригинални 🙂

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 13:10 от Menerva

# 612
Мда, трудно е да се каже със сигурност. Ето я с другите цветя на дневна светлина.
На тази ми снимка сега виждам разливане на емайла обаче.

# 613
  • BG-DE
Добре си е орхидеята, единствено цветът, според мен, малко не пасва с белите спейсъри но не е нещо фрапантно, а и важно е на теб да ти харесва.

# 614
Да. Съгласна съм че не пасват много, а и е с розов цирконий. Ще е на другата гривна със златно и лилаво-розов дизай. Така дъм я намислила, но ще е полека Grinning

Общи условия

Активация на акаунт