Pandora - Тема 11

• 27 525
  • 765
  •   2
Отговори
# 615

Ето такъв уж Пандорски чарм с орхидея се предлага в нета, но едва ли е оригинален. Че и над 15 бройки имат.

# 616
  • BG-DE
Това, че имат много бройки не означава, че не са оригинални. В аутлета на Пандора, в който ходя се предлагат спрени от продажба талисмани, понякога има и от много стари колекции, а обикновено имат количества. Последно онзи ден взех този пръстен и имаха поне 7-8 бройки от моя номер 🙂

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 14:07 от Menerva

# 617
Ето едно клипче от Ютюб на оригинален талисман орхидея, може да сравните с вашите ако имате съмнения. https://youtu.be/YEAp2DNEML8?si=7dmNK8-84pfIx_PE

# 618
  • Somewhere far away
А някой знае ли дали пръстените им са с родиево покритие? гледах - никъде не пише.

# 619
  • BG-DE
Не, нито едно бижу на Пандора няма родиево покритие.

# 620
Ето такъв уж Пандорски чарм с орхидея се предлага в нета, но едва ли е оригинален. Че и над 15 бройки имат.
Има много из нета обаче дали са оригинални или не, повечето сигурно не са Пандора. Вероятно като и при чантите има супер фейк, които не могат да се различат от оригинала а и много калпави. Само от магазин на Пандора и оторизираните им представители може човек да е сигурен. Втората ръка са на рискът на купувача. Без значение каква е моята, няма да я връщам, нито да я продавам. Харесвам я много така че остава моя. Ако не друго, поне със сигурност е сребърна.

# 621
  • гр.Пловдив
Точно исках да попитам през зимата носите ли си гривните и не ви ли се пречкат? Сега по къси ръкави е лесно, но се чудя зимата с плетените пуловери и ръкавичките и всички тези камъни как стоят нещата.
Аз гривни много не съм носила, повече пръстени, а каквито гривни съм имала са били все семпли.

Специално я издирвах тази орхидея като любител на цветето
Искам чармовете на гривната ми да имат значение, не просто да са красиви, до този извод стигнах вчера.

Аз си нося нон -стоп моята над часовник,без значение сезона ,толкова се е срастнала вече тази комбинация,че не мога без нея Stuck Out Tongue Winking Eye

# 622
Много са хубави мечетата.

# 623
Мой близък е поръчал бижута от този сайт: pandora-vip.top.
Предполагам, че е фалшив или ако случайно дойдат ще са ментета. Дали някой има подробности за сайта?

# 624
  • Някъде там
Мой близък е поръчал бижута от този сайт: pandora-vip.top.
Предполагам, че е фалшив или ако случайно дойдат ще са ментета. Дали някой има подробности за сайта?
Да, не са оригинални.
 На първа страница в темата има информация от кои сайтове могат да се закупят оригинални бижута.

teddynm много сладурски мечета.Аз така и не мога да се възприема с гривна и часовник на една ръка.

# 625
Та мен ми харесва комбо с часовник, особено ако гривната и часовникът са в тон.

# 626
В официалната страница на Пандора в инстаграм има качено видео "Очаквайте скоро" и са загатнати пръстени стил Дисни. Любопитна съм за новата колекция, но се надявам да има по-интересни неща от Дисни, Марвел и прочие.

# 627
  • HH
Пише, че ще е златно. Да не пуснат наличните пръстени в шайн версия само.

Тук има качени няколко хелуин талисмана. Креативни са, спор няма, но не ми се вписват в концепцията.
https://theartofpandora.com/pandora-halloween-2025/

# 628
  • BG-DE
А, аз искрено се надявам да започнат да пускат повече по-елегантни и интересни бижута наред с тези Марвел неща 😙 Оставам с впечатлението, че напоследък май основно таргетират тийнерджърската аудитория.

# 629
Само на мен ли ми се струва, от запознанството с произведенията на Пандора, че наклонът в последно време е към по-инфантилни талисмани, повече емайл както и повече цирконий? 
Гледам тонове видеа с дизайн на гривни, някои от преди няколко години и повечето чармове от стари колекции са масивни, с повече сребро и детайл и по-малко шарено. Двутоновите талисмани с 14к злато също като че ли са по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт