Pandora - Тема 11

• 27 514
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
  • BG-DE
Не ти се струва, точно така е, то two tone  талисмани на практика вече няма 😟 всичко е само шайн, а те и шайн талисманите преди бяха позлатено сребро, а сега не са, изобщо тази тенденция на снижаване на качеството никак не ми харесва 😟

# 631
Здравейте!
От много време иска да си купя колие с надпис "мама" и търся и търся и нищо не намирам. И днес ми хрумна идеята да си купя талисман на Пандора, да го гравирам и съответно да го сложа на къса прозрачна корда.
Искам да е задължително розово злато и да не е дълго, а по-плътно по врата.
Та въпросчето ми е дали някой е правил така и най-вече - качествено ли е гравирането на Пандора?

# 632
Според мен талисман за гривна като този няма да стои добре на корда, защото отворът му е широк.

# 633
  • Down south
Гравирането е качествено.
Точно това сърце и според мен няма да е много ефектно. Твърде масивно е и има вероятност на кордата  да изглежда грубо.

# 634
И аз така мисля. Пробвах пандорското лого на сребърна верижка. Фронтално стои добре, но не съм фен, точно заради големите отвори отстрани. Стои като понадено. Освен това не знам дали няма риск да се обръща с главата надолу това сърце.

# 635
  • Някъде там
Здравейте!
От много време иска да си купя колие с надпис "мама" и търся и търся и нищо не намирам. И днес ми хрумна идеята да си купя талисман на Пандора, да го гравирам и съответно да го сложа на къса прозрачна корда.
Искам да е задължително розово злато и да не е дълго, а по-плътно по врата.
Та въпросчето ми е дали някой е правил така и най-вече - качествено ли е гравирането на Пандора?

Гравирането е хубаво, но както са написали, няма да стои добре на корда.
По -добре нещо подобно.

Не змам как биха стояли на корда, но на тънка верижка в цвят розово злато, мисля, че ще стои хубаво.

# 636
Да, към такова се ориентирах, но пък видях, че може да гравират само на място..., та май ще се насоча към медальон с готов надпис мама от тях. 🌸 Благодаря Ви! 😊

# 637
Момичета, на тези крайните резби на гривните какви клипсове може да се слагат?
Пробвах с няколкото които имам, които са без верижки, само клипс и никоя не става. Не смея да напъна много.
На клипс стейшъните няма проблем никой от тях, но на тези крайните не стават. Всичките пробвани са със сигурност оригинални както и самата гривна.

# 638
  • BG-DE
Ако имаш предвид резбата до закопчалката тя е само за осигурителна верижка, не е за клипсове.

# 639
Да, точно нея. Да не напъвам значи. Мерси много!

# 640
  • Пловдив
Аз успешно съм носила кръгли клипсове на резбата за осигурителна верижка.

# 641
  • BG-DE
Би ли показала кой модел кръгли клипсове, моля? Аз също не мога да закрепя клипс на тях 🤔

# 642
Пак аз с въпрос, колко време горе-долу отнема да се отпусне една твърда гривна от змийската плетка? Гривничката ми със сърцето закопчалка, с циркония е доста твърда в момента и се притеснявам да не я смачкам. Като я сложа, стои в почти идеален кръг. Никаква гъвкавост няма.

# 643
  • Пловдив
Би ли показала кой модел кръгли клипсове, моля? Аз също не мога да закрепя клипс на тях 🤔
Ето от този тип,  от стара колекция.

Закопчалката също беше кръгла.

# 644
  • BG-DE
Ох, много са хубави 😍 Пробвах с един клипс на две гривни и на едната стана но резбата е по-малка, на класическия модел е по-голяма и не става, явно зависи от това.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 19:17 от Menerva

Общи условия

Активация на акаунт