Pandora - Тема 11

• 27 520
  • 765
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,

Някой притежател на тази гривна може ли да сподели снимка (необработена:Д).

# 646
  • BG-DE
Заповядай

# 647
Minerv, много благодаря Simple Smile

# 648
Влизам да ви покажа най-новия дизайн на гривничката ми комбинация бяло, златно и сребърно.
Иска ми се да е малко по-пълна, но още търся подходящите чармове.

# 649
В момента в САЩ има промоция безплатна гривна при покупка над 135$, тук дали ще има нещо подобно?

# 650
  • София
Влизам да ви покажа най-новия дизайн на гривничката ми комбинация бяло, златно и сребърно.
Иска ми се да е малко по-пълна, но още търся подходящите чармове.

Според мен така е прекрасна! Достатъчно пълна е.

# 651
В момента в САЩ има промоция безплатна гривна при покупка над 135$, тук дали ще има нещо подобно?
При мен имаше 20% отстъпка, но приключи. В момента няма друга промоция. Набелязала съм няколко чармчета, но ще чакам някаква оферта.

# 652
Напоследък нося една от гривните с един или без никакви чармове. Комбинации не мога да правя изобщо.

# 653
Аз започнах да слагам една с чармове и една празна или с една такава. Харесва ми по-богато в момента, но да не е кич чак.

# 654
  • гр.Пловдив
Тук не е имало нищо безплатно и едва ли в скоро време ще има

# 655
  • Пловдив
Здравейте, купували ли сте талисман от charms-bg. Взех , че си купух и сега умувам истински ли е! Дойде със сертификат и кутийка, но знам ли...

# 656
Само pandorabulgaria.net и silvercourt.bg предлагат оригинални бижута Pandora на територията на България. Те са с един и същ собственик. Сертификатът на талисмана ти за автентичност на оригинално Pandora бижу ли е? Всичките ми бижута, които не са Pandora, имат сертификат за качество, гаранция и кутийка на бижутерията откъдето са закупени.

# 657
  • Пловдив
Само pandorabulgaria.net и silvercourt.bg предлагат оригинални бижута Pandora на територията на България. Те са с един и същ собственик. Сертификатът на талисмана ти за автентичност на оригинално Pandora бижу ли е? Всичките ми бижута, които не са Pandora, имат сертификат за качество, гаранция и кутийка на бижутерията откъдето са закупени.
Да сертификата е 1:1 като на купувано от магазин на Пандора

# 658
Радвай се на красивото си ново бижу, носи го със здраве и усмивка и не го мисли 🙂

# 659
  • BG-DE
В немската Пандора е качена нова колекция, възползвах се от 20% намаление което тече в момента и поръчах новата гривна но беше спонтанно решение и вече малко съжалявам 🙂 https://de.pandora.net/de/neuheiten/

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 12:52 от Menerva

Общи условия

Активация на акаунт