Pandora - Тема 11

• 27 511
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
  • HH
В немската Пандора е качена нова колекция, възползвах се от 20% намаление което тече в момента и поръчах новата гривна но беше спонтанно решение и вече малко съжалявам 🙂 https://de.pandora.net/de/neuheiten/
На мен ми прилича на гривната със синият конец, но без конец 🙈

# 661
Защо съжаляваш? Хубава е гривната. Хубава е да се носи и самостоятелно.
Аз нещо не съм впечатлена от новата колекция. Единствено сърцето с камъка ми харесва. Тези текстурираните са много нюню, останалото е шарения и инфантилно.

# 662
  • BG-DE
К@тя, и на мен ми заприлича на тази със синия конец, която не взех заради него и затова я поръчах, но сега като я огледах по-добре плетката е съвсем различна 🙂 А, иначе всичко е твърде дребно и освен сърцата с камъче и може би клипсовете, които обаче също са много мънички, нищо друго не ме грабна.

# 663

Да ви се похваля, днес си купих първата гривна и сложих талисманите, които вече имах. 😂🙈

# 664
Да ти е честита Simple Smile

Аз "работя" по моите две, по-скоро акумулирам талисмани, основно двутонови, втора ръка. В старите колекции има много по-красиви от новите, които са честно казано разочароващи.
Между другото, има мнения, че белият емайл пожълтява с времето. Това дали е вярно? Притеснявам се малко за белите ми цветя спейсъри. Как да ги стопанисвам, че да не пожълтеят?

# 665
Menerva, ще чакам снимка на гривната Simple Smile

# 666
  • BG-DE
Този път Пандора ме изумиха с бързина, вчера сутринта поръчах гривната, а днес вече е при мен. Хубава е, но все още се чудя дали да я задържа 🤔

# 667
  • Някъде там
Този път Пандора ме изумиха с бързина, вчера сутринта поръчах гривната, а днес вече е при мен. Хубава е, но все още се чудя дали да я задържа 🤔

Честита нова придобивка, на мен лично много ми харесва.

Още не  съм погледнала линка от новата колекция Stuck Out Tongue

# 668
Много сте лоши. Сега и аз ще си поръчам новата гривна в сребърно. Аз ги нося по няколко на ръка без чармове. Намирам ги за достатъчно красиви сами по себе си.

# 669
И на мен много ми харесва гривната, ще си взема такава, която да нося празна като стак към друга с чармове, но ще е малко по-нататък, че много се охарчих този месец Sweat Smile

Междувременно, за да не съм капо и защото ще ми се върже чудесно на планирания дизайн, взех едно сърце със синьо камъче.

# 670
Menerva, много е хубава! Честито! И благодаря за снимките Simple Smile

# 671
  • гр.Пловдив
Nevermoresleep ,да покажеш ТТ като завършиш гривната Grinning

# 672
  • Някъде там
Неделно включване с новината, че специално за вас, членовете на нашия Viber канал, от 1 до 7 септември сме приготвили -15% отстъпка за всички модели на редовна цена само онлайн с въвеждане на ексклузивен промокод viber15 📲💍⌚
Изберете новото си бижу и(ли) часовник с марките Thomas Sabo, Pandora, UNOde50, Bliss, Blush, Ti Sento Milano, Seiko, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Boss, Hugo Boss и Liu Jo и се възползвайте през цялата следваща седмица само на silvercourt.bg 💯

*Важи само за онлайн поръчки на silvercourt.bg в периода 1-7 септември 2025 включително
*Важи само с прилагане на промокод viber15 на посоченото за целта място при завършване на поръчката
*Важи само за бижута и часовници на редовна цена

# 673
Малко актуален дизайн на зимната ми гривна с новото сърце да ви споделя.
То самото се оказа приличен размер. Опасявах се да не е много дребно.

Синьото и бялото мурано не са Пандора, а Trollbeads бялото и Elfbeads сините цветя. Не мога да си намеря хубави мурано на Пандора и за сега е с тези.
И да се оплача, от едното бяло мурано на Пандора на другата ми гривна. Дефектно е. Сребърното ядро не е добре прилепнало към стъклото - стърчи. Не се вижда с просто око, поне аз не го виждам но на пипане се усеща. Трябва да видя колко време е гаранцията и да искам смяна, защото не ме радва така.

# 674
  • BG-DE
Много красива комбинация се е получила 😍 Мисля, че навсякъде гаранцията е 2 години, така че спокойно може да го замениш бялото мурано.

Общи условия

Активация на акаунт