Pandora - Тема 11

• 27 510
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
  • Down south
Не съм се включвала скоро,  честити нови придобивки на всички!

Помните ли онзи заветен чарм звезда, който така исках да имам и съчетая със слънцето и луната.  Имаше го само в Европа и се чудех, как да се сдобия с него.
Имам го Hug
Приятелка ми го беше купила още тогава през март и сега, при идването ми в България го получих, като подарък  Heart
Безценно.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 22:20 от Daylily

# 676
  • BG-DE
Днес ми пристигна и последната придобивка от намалението, а именно два от новите клипсове. Имах нужда точно от такива със силикон, тези са малки но са красиви 🙂

# 677
  • Down south
Много ми харесва, как си ги съчетала!
Това са два spacers и сърцето е dangle charm?
Стилно и елегантно!

ПП Днес и тук, така де - там е излязла новата колекция.
На първо четене ми хареса само един Disney's dangle charm, при положение, че не съм им почитател

# 678
  • Пловдив
Много красиво изглежда цветето на снимката.

# 679
  • Down south
Нали Blush
Но, дали изглежда така и в действителност?
Тук излезе ли колекцията?
Ако не изглежда толкова красиво, 148 пари за ню-ню чармче са Sad

# 680
  • Пловдив
Да, има го онлайн и при нас, но как е на живо - не знам.
От предишната, морската, беше ми харесал един талисман на снимка, а на живо беше разочарование.
Тези от колекциите с Дисни, Марвел и т.н. всичките са по-скъпи от "обикновените" талисмани.

# 681
  • Down south
Права си, забравила съм, защото обикновено не им обръщам внимание.

Ако някой види цветето, моля, нека разкаже, как изглежда Blush

# 682
Говорих с пандорци, никакви проблеми нямаше, казаха ми да им го изпратя и ще ми върнат ново мурано. Даже снимка не ми искаха.

Аз се замислям за два от тези мини чармчета за златната ми гривна. Като са малки и ако са заобиколени с по-големи няма да се трият по повърхности много и съответно по-малък риск от изтриване на позлатата. От друга страна ми се струват скъпи за това което са и съм в дилема. Ще чакам намаление при всички случаи. Няма да им платя пълна цена, ако изобщо.

На Menerva паве клипсовете са много сладки, обаче понеже си нося гривните стегнати на китката и ми се отпечатват по-ръбатите чармове. Иначе съм голям фен на блестящо Satisfied

# 683
  • BG-DE
В испанската Пандора са пуснали тази чудна гривна, но за съжаление е само жълта 😟

# 684
Здравейте. Имам някакъв спомен, че септември пускаха някакво намаление на Пандора от типа 2 за 3, правилно ли си спомням или е вече за черен петък? Някой знае ли?

# 685
  • Пловдив
Няма някаква закономерност в тези акции 3 за 2. Понякога пускат за Черен петък, понякога за Коледа...
На Glamour day, който е към края на октомври традиционно има -20% на silvercourt.bg.

# 686
Благодаря! Може би се бъркам с октомври.

# 687
  • Down south

Какъв красив charm Heart каква невероятна изненада от Искрица
Абсолютно неочакван и дваж по- безценен подарък  Heart
Много, много съм развълнувана Blush

ПП Добавям се - аз не познавам нито един човек от този форум, за това вълнението ми от жест е толкова голямо.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 19:20 от Daylily

# 688
  • BG-DE
Вчера на една витрина бяха аранжирали новите мънички талисманчета много симпатично, така изглеждат добре но не знам дали в комбинация с по-големи ще е хубаво 🤔

# 689
  • Down south
Дразни ме този finish, да, актуален е, но определено не ми харесва.

Ако някой купи и съчетае с нормалните, нека покаже.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 14:22 от Daylily

Общи условия

Активация на акаунт