Pandora - Тема 11

• 27 511
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
Бижутата Пандора имат 2-годишна гаранция.
Ако имат един и същи дефект при предявяване на рекламация подлежат на подмяна или ваучер за стойността на бижуто.
Възползва ли се от правата си?

Носила съм я два пъти за ремонт на закопчалката. Ако бяха казали, че могат да я заменят щях да се съглася.
Накрая е паднала някъде. Не я намерих повече.

# 706
  • HH
Имам такава със синьо камъче. Носила съм я месеци наред без абсолютно никакви проблеми. При всички продукти независимо дали говорим за чанти, керамика, ел. уреди или бижута, има производствени дефекти. Който е учил контрол на качеството разбира за какво говоря.
От целият ми опит с Пандора, до момента имам един разкопчан клипс, който закачих сама и като падна чух как падна на земята.  После му смених мястото на гривната и повече проблеми не съм имала.

# 707
Не искам да защитавам Пандора, защото отдавна нямам очаквания и уважение към почти никой бранд, но тази гривна я имам (с кръглия камък) и я нося без да я свалям със седмици. Никакви проблеми не съм имала. От  всичките ми бижута нямам нито едно с паднал камък. Това което ме дразни е, че много потъмняват и постоянно трябва да ги чистя, както и неадекватното обслужване в много от магазините им в София.

# 708
Какво ви потъмнява и колко често? Аз от тази пролет нося 4 сребърни гривни Пандора без чармове денонощно и навсякъде. Ами нищо им няма. И мия, и чистя с тях, и на басейн ги нося, като нови са.

# 709
  • Някъде там
Какво ви потъмнява и колко често? Аз от тази пролет нося 4 сребърни гривни Пандора без чармове денонощно и навсякъде. Ами нищо им няма. И мия, и чистя с тях, и на басейн ги нося, като нови са.
Меката ми гривна потъмнява често, твърдата, която нося по-рядко и стои предимно в кутията не потъмнява. Тенис слайд гривната ми, която почти не нося изобщо не е потъмняла. Не знам на какво се дължи.

# 710
Дали може да е от чармовете, които се търкат по гривните? Аз както писах не нося чармове и не ми потъмняват.

# 711
  • Пловдив
Съставът на потта също има значение. При някои хора среброто потъмнява по-бързо.

Къпането в минерална вода също, и изобщо съставът на водата, в която се плацикаме.

# 712
  • BG-DE
И аз мисля като Магдена, че по-бързото окисляване не е свързано с чармовене, а по-скоро е до химията на кожата. Аз съм забелязала, че през лятото се налага на всеки 2-3 седмици да си почиствам гривните и колиетата докато през зимата може и 2-3 месеца да не се налага чистене.

# 713
  • Пловдив
Ползването на козметика също се отразява - кремове, парфюми...

# 714
  • Някъде там
И аз съм чела, че много зависи от кожата, също така козметика и парфюми, но реално използвам лосион за тяло за атопична кожа, въртя няколко парфюма, а твърдата ми гривна не потъмнява толкова бързо Simple Smile

# 715
  • BG-DE
Според мен е нормално, твърдата е гладка и по нея по-трудно се задържат пот и козметика за разлика от меката, която има отделни елементи.

# 716
  • Down south
Утре ще ходя до "нашата" Пандора
Ако някой иска да погледна и снимам нещо, нека пише.

# 717
  • Пловдив
А, сетих се, че видях в магазина жълтата орхидея висулка. И на живо е хубава, но не ми беше удобно да я снимам. Големичка е. Поради това и поради цената не си я купих.

# 718
  • BG-DE
Хора, наскоро Магдена изгуби гривната си със закопчалка сърце, а за малко същата беда щеше да сполети и мен вчера, просто имах късмет, че падна вкъщи. Много се изненадах, защото я нося само с един талисман, а и откакто съм я взела преди няколко месеца това е една от любимите ми гривни, често я нося и никога досега не е имало проблем. Веднага ѝ сложих осигурителна верижка и искам да ви посъветвам гривните с такава закопчалка задължително да се носят с верижка, че не се знае кога ще се разкопчае 😟 Това е въпросната гривна

# 719
  • Марс
При мен game of thrones гривната се откопчава постоянно, а я нося без талисмани. Чак се чудя, дали да не я занеса за поправка - гаранционна е, ама сигурно ще се опънат, че е от употреба.

Общи условия

Активация на акаунт