Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 76 969
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 540
Като стана въпрос за кварталните магазини, днес имах път покрай един за плодове и зеленчуци, та хвърлих едно око на цените Dizzy Face общо взето всичко беше по 4лв/кг - банани, портокали, ябълки, мандарини.... боровинки 125гр 4.50лв.

# 541
  • София
Току що ми се "появиха" в имейла новите купони на Лидл за крем сиренето и картофите, а аз проверявам имейла си на всеки час. Пише, че е изпратен вчера в 8.32ч. Картофите каква разфасовка са?

# 542
От тези двата купона само единия може да се ползва, при вас така ли е?
Аз сега цъкнах на сиренето за мазане и не ми позволи да взема и за картофите.
Тези купони на мен ми ги пращат от месец може би, но не съм се възползвала от тях защото не са ми били необходими.
Подарявам!

# 543
  • София
Само единият от тези в мейла може да се ползва - по избор. Така е по условията при всички.

# 544
  • Пазарджик
Някой взимал ли от този кашкавал?

# 545
Матракът от новата брошура дали ще е достатъчно неудобен като намек към неканените гости?

# 546
Някой взимал ли от този кашкавал?
Не сега, но от същия вид съм вземала преди време и много ни хареса.

# 547
  • Пловдив
Имам съмнение, че качеството няма да е същото...

# 548
Хубав е кашкавала, но за сурова употреба, има си вкус на мляко. На принцеси и паниран не се разтича, само се запича.

# 549
  • Велико Търново
И вкъщи се консумира суров, дори за печене не се одобрява, а само на резенчета. Само че и аз имам съмнение че същото качество ще бъде и във формата 2+1. Дано греша

# 550
Здравейте!
Някой има ли наблюдения дали робота е хубав? Струва ми се много евтин, марката за пръв път я виждам.

# 551
  • Велико Търново
На мен ми прилича на смег и ми харесва как изглежда Simple Smile за функционалност идея нямам, но на външен вид са го докарали.

# 552
  • In transit
Здравейте!
Някой има ли наблюдения дали робота е хубав? Струва ми се много евтин, марката за пръв път я виждам.

Даже прекалено евтин. Има такава марка тенджери и тигани в България, не знам как са като качество. Но от снимката миксера изглежда доста пластмасов. Главата където се поставят накрайниците също е пластмаса, не мисля, че ще е много здраво, особено, ако се ползва за малко по-твърди теста.
Мощността му я поставям под голям въпрос дали е реална.

# 553
  • София
Забравих снощи да пусна - в клошарския ъгъл 20 и 50%. Зелените бяха до 14-ти,жълтите още 2-3 дни.
Скрит текст:

# 554
  • София
И в кварталния Лидл в Люлин днес имаше месо със зелен етикет, както и хляб.

Общи условия

Активация на акаунт