Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 76 950
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 615
Активираш сам купоните които искаш да подариш, правиш скриншот на картата и изпращаш. Ако ще пращаш на друг други купони отново активираш само тези който ще пращаш.

# 616
Здравейте. Купували ли сте чаршафи от лидъл? Доволни ли сте от качеството им?

# 617
Подарявам:
Скрит текст:

# 618
  • Пловдив
Бихте ли споделили мнение за тоалетната хартия, тъй като отдавна не съм купувала лидълска.
Аз купувам само Папия.Но в събота взех от тази,съвсем добре е като дебелина и мекота.Малко в повече ми идва парфюмирането и,но с времето изчезва наситения аромат.

# 619
Бихте ли споделили мнение за тоалетната хартия, тъй като отдавна не съм купувала лидълска.
Аз купувам само Папия.Но в събота взех от тази,съвсем добре е като дебелина и мекота.Малко в повече ми идва парфюмирането и,но с времето изчезва наситения аромат.

Абсолютно споделям същото мнение. За тази цена особено е перфектна. Ще заредя още да имаме, колко му е и нея още да поскъпят

# 620
  • Бургас
Коя е тази хартия, която се доближава до Papia?

# 621
А някой дали купи прахосмукачката за акари?
Аз взех вчера и съм доволна. Напълни се контейнерчето след ползване. Не знам защо, но очаквах да нагрява малко повече. За някой от по-скъпите модели бях чела че нагрява до около 60 градуса, ако не ме лъже паметта. При тази със сигурност температурата не е такава, но върши някаква работа. Нямам база за сравнение.
А защо пък трябва прахосмукачката за акари да се нагрява?🤔

# 622
Здравейте. Купували ли сте чаршафи от лидъл? Доволни ли сте от качеството им?
Аз съм купувала няколко пъти и съм доволна, но само от тези, който са 100% памук. Веднъж взех без да гледам и попаднах на някакъв сатиниран вариант - не ми допадат, особено за зимата. Ползвам ги предимно лятото. Иначе първият ми комплект е купуван сигурно преди 12-13 години, ако щете вярвайте едва преди два месеца изхвърлих калъфките, просто защото се покъсаха. Иначе в чаршафът има още живот. За всичките тези години чаршафите не мърдат - пера на 60 градуса, суша в сушилня и гладя. И на детето от тях вземам. Цена/качество си заслужава напълно, единственото което не харесвам, е че няма долен чаршаф в комплекта

# 623
Аз отдавна не съм виждала в Лидл чисто памучни чаршафи и като гледам май е тенденция навсякъде да смесват памука с нещо друго.

# 624
  • Велико Търново
Колежката ми си взе уреда за почистване на баня ( четката за фуги) и каза че е задоволително доволна. Спестява усилия и чисти добре, като търка вместо нея. Единствено я притеснява да не заминат фугите от силно абразивният накрайник, но засега е използвала само по-финната глава на уреда.

# 625
  • София
Колежката ми си взе уреда за почистване на баня ( четката за фуги) и каза че е задоволително доволна. Спестява усилия и чисти добре, като търка вместо нея. Единствено я притеснява да не заминат фугите от силно абразивният накрайник, но засега е използвала само по-финната глава на уреда.
Фугите успешно се изпразват от съдържание и от препаратите за почистване, даже и без търкане.

# 626
Подарявам:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 627
  • оттам, откъдето започва България

Купих аз, и на мен ми е в повече ароматът й.

# 628
  • shumen
Тази извара е чудесна за Снежанка.

# 629
Не я ли изкупиха тази извара вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт