Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 75 011
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 855
И аз не съм доволна от ароматизаторите. На ДМ са по-добри според мен.

# 856
Благодаря, така и очаквах, за тези пари щяха много да ме изненадат, ако ставаха за нещо.

# 857
  • Велико Търново
И от мен не! Този с пръчките само на външен вид е ароматизатор.

# 858
Гледах в настройки, ама никъде нямам имейл(( Купони пратени съответно също нямам , къде греша?

# 859
И от мен не! Този с пръчките само на външен вид е ароматизатор.
Заминава за една седмица.

# 860
Днес към 15ч. пазарувам, но нямам диг. бележка и сумата не е отразена в лентата ми. Някой има ли същите липси?

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 22:00 от Пролетно цвете

# 861
  • Пловдив
Някой случайно да знае производителя на скаличките от тази седмица?Много ми харесаха,но целуфанчето с етикета сме го изхвърлили

# 862
Гледах в настройки, ама никъде нямам имейл(( Купони пратени съответно също нямам , къде греша?
Влизаш в Лидл плюс, от трите точки долу в дясно влизаш в твоя профил, скролваш и се вижда "комуникации", кликваш там и избираш "имейл".

# 863
Предлагам купон за пуешки хапки

# 864
Някой случайно да знае производителя на скаличките от тази седмица?Много ми харесаха,но целуфанчето с етикета сме го изхвърлили

Жанета, поне според брошурата.

# 865
  • Велико Търново
Да, жанета са, мнооооого вкусни. Прават ги в града в който работя и всичките им неща са страхотни. За съжаление,  не рядко, прегрешавам в техните сладкарници.

# 866
Днес към 15ч. пазарувам, но нямам диг. бележка и сумата не е отразена в лентата ми. Някой има ли същите липси?
.
На такъв въпрос са ми отговаряли от Лидл, че се появяват в рамките на 24 часа.
Мейлът с купоните винаги е в папка спам при мен.

# 867
И при мен е в папка 'спам' винаги. Откакто разбрах от тук за тези допълнителни талони, започнах да обръщам внимание. И аче до сега съм ги трила без да ги отварям, мислейки че е поредната реклама

# 868
Подарявам

# 869
  • shumen
В Лидл прах Омо някои знае ли дали има и на каква цена?

Общи условия

Активация на акаунт