Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 77 044
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 285
На много места зареждат тематичните хранителни продукти още от събота/неделя и са в продажба. Вероятно тези брецели са стигнали до магазините вече, а и имат продажби.

# 286
  • Велико Търново
Бретцелите от утре със сигурност ще са с друга партида и годни до поне края на 2025г.

# 287
Гледах брошурата на Кауфланд и ми направи впечатление, че тази седмица имат еднакви неща покрай Св. Валентин - пижами, спално бельо, плюшени мечета..
В Лидл таблетките за съдомиялна на Fairy ще са на добра цена.
А тази етажерка дали я е имало и преди, някой да има впечатления и как ли влияе влагата на основата от бамбук?

# 288
Имам етажерката без бамбуковата основа - 1. Ръждяса и 2. Няколко пъти се сгъна и падна (за щастие нямаше никой в банята), та не понася много тежки неща на нея.

# 289
  • Sofia
За тежките неща мога да поспоря, нашата беше подобаващо претоварена, но след 4г. почна да хваща лека ръжда

# 290
Намерих. За София, учудващо, все още има почти пълен кош на Скобелев срещу парк Възраждане.
Ако ти трябва по-голямо количество и си заслужава доставката, пиши ми ЛС. Мога да купя утре и да ти пратя 👍
Благодаря за предложението. На мен ми трябва само една опаковка още. Приятелка живее до Лидл на бул.България и се оказа, че днес е видяла там. Утре преди работа ще мина.

# 291
Чудя се коя оферта за избера Wink
В един и същ профил са

# 292
Здравейте,
Тези сладкиши хубави ли са? Ако да, от кой вид да взема?

П.п. Ах, как се радвам, че има Рьоте! Една кофичка си я опуквам сама оше с отварянето и с голямата лъжица Yum

# 293
  • Велико Търново
Сладкиша от 10 лева е любим на майка ми. Зареждам й винаги, когато го пуснат. Тя най-много харесва този с жълтия крем, мисля , че е ванилия. На вкус е като маслено тесто от сладкиш рошла (едновремешния който бабите ни стържеха върху ябълков сладкиш) , а самият крем е плътен като пудинг. За мен не е нещо невероятно, но за нещо сладко налично в камерата за спешен случай, спасява положението.

# 294
Подарявам:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 08:35 от Viara T

# 295
  • Варна
Каква е редовната цена на тези домати?

# 296
  • In transit
Каква е редовната цена на тези домати?

Последно бяха към 1.69лв...ама знае ли човек дали още са толкова. Grinning

# 297
  • Пловдив
И Лидл пуснаха от днес купони Валентинки.
Днес е избрани български вина на -20 %

# 298
Подарявам:
Скрит текст:

# 299
Здравейте,
Тези сладкиши хубави ли са? Ако да, от кой вид да взема?

П.п. Ах, как се радвам, че има Рьоте! Една кофичка си я опуквам сама оше с отварянето и с голямата лъжица Yum
От замразения съм опитвала този с вишни,хареса ми,аз като цяло обожавам сладкиши 😊.Сега ще опитам този с ванилия.От сладкиша с поръска съм опитвала и двата,този с ябълка не е моя,но другия е топ.
Някой обърна ли внимание дали тези цветя са налични?

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 11:36 от believe_

Общи условия

Активация на акаунт