Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 77 039
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 465
  • При децата ми
Току-що видях, че имам имейл в папка "Спам" от Лидъл. Два купона имам.

# 466
Отдавна се чудя, какво мислите и вие. Хляба от пекарната ли е по-добре, или пакетирания например? Говоря, като качество. Аз не мога да преценя. Макар този от пекарната да е замразен, все пак има с квас/ кваса дали издържа на замразяване?/, има по - богат избор на видове, вкус, но дали и качеството е по-добро?

# 467
  • София
Винаги купувам от пекарната - и заради повечето видове, и заради вкуса.
По логика не е нужно толкова консервиране както пакетирания, но това са мои спекулации без да имам данни.

# 468
Така и не се разбра кой получава купони в мейла и как. Направих каквото пишеше, когато коментирахме и купони нямам.
И аз направих всичко от коментирането , но нямам мейл и аз ....явно е избирателно

# 469
И аз нямам.

# 470
Аз имам имейл от днес с двата купона.

# 471
Така и не се разбра кой получава купони в мейла и как. Направих каквото пишеше, когато коментирахме и купони нямам.
И аз направих всичко от коментирането , но нямам мейл и аз ....явно е избирателно
Извинявам се предварително, но отвратителното ми саркастично чувство за хумор не се стърпя
Скрит текст:
Само потребителите, които не плюем по Лидъл тук, ги получаваме тези купони. По това ни избират Stuck Out Tongue

# 472
Душ гелът Cien , който е на промоция в момента, имах стар с етикет на английски и вторият ми е на френски. Вторият ми се вижда доста по-рядък. И в момента по регалите е само такъв. Исках да си заредя, но при това положение ще пропусна.

# 473
Има време до края на деня, изпращат ги поетапно тези имейли. Моите ги получавам винаги след 13 ч., а колежка винаги към 10 ч. сутринта.

# 474
Имаме 3 акаунта на всички LP мейлите  идват и са дошли преди обяд. Потърсете в папките, понякога ми отиват в спам.

# 475
И аз нямам получени купони в пощата.Миналата седмица активирах всичко през приложението след като обяснихте тук как става.

Интересно ми е дали се състои наистина този бойкот. Някой има ли информация, снимки на празни магазини 🤔
Аз лично още не съм виждала новини по темата.

Редактирам се:
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 12:18 от ♡Queen*of*darkness♡

# 476
И все бихте ли споделили какво сте направили за въпросните купони по имейл? Нещо не намирам нищо в темата назад, явно съм пропуснала нещо Joy

# 477
# 478
В приложението от трите точки Още избирате Моят Lidl профил
Като се отвори прозорчето в началото е Покупки, по-надолу Информация за профила, после - Комуникации. Цъкате на предпочитани комуникации и се отваря прозорчето. Избирате Имейл (и други, ако предпочитате). После надолу има синьо поле Избери твоите интереси. От там има разни отметки какво предпочитате, а най-долу е синьо поле Запази. Мисля, че е това.
А, и в мейла, като го получите, първо има разни празни приказки, а надолу вече са двата купона - избирате кой от тях искате и тогава се появява в профила, от където се активира, както другите купони.

# 479
  • София
И все бихте ли споделили какво сте направили за въпросните купони по имейл? Нещо не намирам нищо в темата назад, явно съм пропуснала нещо Joy
В приложението трябва да се активират известията по имейл. Обаче не изпращат на всички.

Общи условия

Активация на акаунт