Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 76 977
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 570
От къде е този купон за 1ст. кроасан?

# 571
  • София
От къде е този купон за 1ст. кроасан?

Кроасана е мини, от топлата винтина. Малък, сплескан, трошащ се.
При мене дойде след вчерашния шопинг.
И преди съм имала от същия вид - взех ги, но не се одобриха - внучката опита и го изплю, баткото не пожела да отхапе.

# 572
Подарявам:
Скрит текст:

Купона за кроасана е подарен.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 21:29 от Viara T

# 573
  • SF
Приемам кроасанчето или трябва всички?

# 574
Изпратих на лично съобщение.

# 575
  • оттам, откъдето започва България
Бихте ли споделили мнение за тоалетната хартия, тъй като отдавна не съм купувала лидълска.

# 576
  • Пловдив
Здравейте! Доволни ли сте от тази четка за почистване? Става ли за фурна и за баня?

Четката е хубава и върши работа, но съм я ползвала само за баня,  даже купих такава и на майка ми.

# 577
  • SF
Благодаря за купоните за кроасаните!!! Two Hearts

# 578
  • shumen
Тоалетна хартия вземав Фамилия и е хубава.

# 579
  • SF
Ползвали ли сте електрическата пила за стъпала? доволни ли сте?

# 580
А парочистачката?
Зарибих се да си купя парочистачка за дома

# 581
Тоалетна хартия купувам на Флоралис (8 ролки, цена около 5лв). Последно купих Флоралис 16 ролки, беше на промоция. Доволна съм.
Кухненският робот от следващата седмица според мен е с нормална цена за този клас уреди. Имам робот "Star light", купен преди 4-5 години за 120лв. Върши работа. Меся тесто за козунак в него. Според мен този тип уреди са за любители кулинари, които се колебаят дали им е необходим точно такъв уред и да не заробват много пари. Ползвам рядко робота, защото е голям , а нямам много място на плота и стои прибран, та докато го извадя и съм забъркала, каквото ми трябва . За замесване на малки количества тесто ползвам хлебопекарната (моята е до 1кг). За кексове ползвам обикновен миксер, дребни коледни и други сладки замесвам на ръка.
Та, прецени колко често ще го ползваш, какви други уреди имаш, които до известна степен препокриват функциите му.
Ние с ММ загледахме кафе машината, но се колебаем, че имаме Делонги също с ръкохватка, която работи. Но пък си имаме и селска къща, която може да обзаведем с кафе машина.

# 582
Ползвали ли сте електрическата пила за стъпала? доволни ли сте?
Имам подобна от Кауфланд. Харесвам си я.

# 583
  • SF
Върши работа, така ли? Защото има едни, които в общи линии само бръмчат, но нищо не свалят.

# 584
  • София
Момичета, имайте в предвид, че котиджа на Pilos е със срок на годност до 21.02, затова е на цена 1.49 лв

Общи условия

Активация на акаунт