Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 75 060
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 720
Относно фурната на 46 стр в новата брошура тип еър фрайър. Вероятно на Долче не е на тази марка. Намерих мнение   за марката. Излизат като се напише GOURMETMAXX. С една дума не .

# 721
Момичета здравейте!Ако някой има излишен купон за кус кус от 0.01ст ще се радвам да го сподели с мен,че за утре съм планувала посещение на Лидъл.

# 722
Много благодаря на всички! Получих достатъчно!

Аз пък бих се зарадвала на купон за каперси Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 11:50 от stonefaced

# 723
Имам сусамка за 0,01лв , изтича днес. Ако някой го иска...аз нали днес ще стачкувам Simple Smile .Като че ли новинарите избягват темата този път, дори се зачудих дали е днес протеста

# 724
Лилавата кафемашина за 1 път ли се пуска в Лидл?
Някакво мнение за нея?

# 725
  • Sofia

Днешните купони от мейла.

# 726
Някой ползва ли тези кутии за съхранение? Доволни ли сте? Предполагам са стъклени с бамбукови капаци.
Скрит текст:

# 727
И аз вече получих купоните по имейла.

# 728
Аз ги чакам... Миналата седмица дойдоха късно вечерта, така че може и да не успея да ги използвам днес.

# 729
  • Русе
Здравейте, изпращам Ви на лс

# 730
  • При децата ми
Преди малко и аз получих два купона. Един за макадамия и един за панирани пуешки хапки.

# 731
Изпращам

# 732
  • Варна - Черна гора
Кромид лука, който купуваме от веригите е в лошо състояние (най-мече изгнил отвътре), защото не е изпечен. След като се извади се оставя на слънце, да са се "изпече" и тогава се прибира за съхранение. Това зная от родителите ми, които се занимат с градинарство, от както се помня.
Вече са на възраст, есенно време майка си купува български лук, по-слеснат, на кръглия му казва воден, и го оставя няколко седмици с щайгата на слънце, след което прибира в мазата и няма издънка с изгниване.

# 733
  • Под Слънцето
Ако някой има излишен купон за кус кус, моля да ми го прати. Благодаря предварително !

# 734
За някакви допълнителни купони говорите, но не разбрах как се получават. Някой може ли да сподели повече инфо? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт