Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 75 123
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 705
От скреч картите ли се пада? Ако получа, веднага пращам
Аз все още търся купон за маслинова паста за 1 ст.!🙃

# 706
Май е за достигната сума🤔, но в моята лента има други неща.

# 707
В моята също няма маслинова паста.
Май е за достигната сума🤔, но в моята лента има други неща.

# 708
В моята има, но надали ще направя 200 лв този месец в Лидл, за да получа купона. Обичайно стигам само до първия и обикновено го подарявам тук.
Искам да похваля дезодорант Cien, взех някакъв лимитиран с аромат на диня. Без алуминий е и е страхотен, цената няма и да коментирам. Препоръчвам!

# 709
Взех такъв дезодорант с диня за дъщеря ми и също много го хареса.🙂

# 710
  • до най-прекрасния мъж
Аз идвам да се оплача от стария лук. Вчера взех около килограм за готвене. Днес го режа, той замръзнал. Не ми се разправя да го връщам, но оглеждайте преди да купите. Явно не е съхраняван правилно, предвид доста ниските Т последните дни.

# 711
Аз от 2-3 години читавав лук от верига не съм купила- развален в средата и само хвърлям ли хвърлям и за това минах на праз лук, даже замразявам в пакети за готвене (през лятото). Лукът се вади края на юли, началото на август и няма как да се съхрани толкова дълго, докато праз се вади след края на октомври до сега и винаги е пресен.

# 712
И аз от много време не съм попадала на добър лук /пазарувам основно във Фантастико и в Лидл/. В малки магазинчета има добър /сух и не огромни глави/, но и цените там са доста високи като за лук, а и трябва специално за него да ги посещавам, защото и цените на други неща, които по принцип купувам също не са ниски /чери кампари 700 гр. за 11 лв., във Ф на промоция са 7 лв./.

Това ме подсети - утре ще има ли бойкот на веригите? За 13.02. имаше много призиви, интервюта, изобщо гласност, сега не чувам нищо. По принцип аз пазарувам в петък, но понякога разделям магазините за два дни, т.е. четвъртък и петък. Като цяло съм на особено мнение за тази инициатива, но не ми пречи да я подкрепя. Само си мисля, ако се проведе утре какъв наплив от хора ще бъде в петък, но какво да се прави.....

# 713
Имало и за днес.

Аз видя ли лук и айсберг на промоция в брошурата, дори не ги търся на място. Лукът най-често е мек, развален, с изгнила среда, а айсбергът - малки глави, сякаш ритани

# 714
Аз от години не ползвам лук за готвене.
Брошурата за следващата седмица излезе ли?

# 715
# 716
Аз от 2-3 години читавав лук от верига не съм купила- развален в средата и само хвърлям ли хвърлям
И при мен е така.

# 717
  • Cyprus, Пловдив
Подарявам купон за лазаня за -3 лв. От 12.99 на 9.99лв, 1кг.

# 718
Привет! Не съм писала отдавна..Ино времИ  на 1 стр. имаше как се отваря легендарната каничка сметана за кафе. Мии сега няма. но ще ви кажа- С нож.Grin Innocent
Е, може ли да направят опаковка, за която да слагаме специален клип как се отваря? Има ли време всеки да гледа инструкции за толкова просто нещо, ще каже човек, че някаква сложна скъпа техника?!

Долче, когато си купувах еър фрайър,  четох/Кауфланд темата/, че си доволна от подобна фурничка еър фрайър, която сега пускат за първи път в Лидл . Ето сега можеш пак да пишеш Smile Сега тази в новата брошура, стр. 46- в ляво,  - нея ли имаш?/ не е лидлската марка силвъркрест/ И какво би казала? Благодаря и на теб, и на друг, ако се включи

# 719
  • София
В моята има, но надали ще направя 200 лв този месец в Лидл, за да получа купона. Обичайно стигам само до първия и обикновено го подарявам тук.
Искам да похваля дезодорант Cien, взех някакъв лимитиран с аромат на диня. Без алуминий е и е страхотен, цената няма и да коментирам. Препоръчвам!
От същата серия имаше и праскова с маракуя, също е страхотен, но ги няма вече.

Общи условия

Активация на акаунт