Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 76 907
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 690
Аз искам да питам за мнение на готовите сосове 4 сирена и Карбонара. Които са в буркан. Как са на вкус, да не са много мазни, че ми приличат на майонеза в буркана.

# 691
Аз искам да питам за мнение на готовите сосове 4 сирена и Карбонара. Които са в буркан. Как са на вкус, да не са много мазни, че ми приличат на майонеза в буркана.
Даже не знам, че има такива сосове в буркани...

# 692
Видях ги при лютениците, кетчупа и майонезата.

# 693
За мен са безлични и еднакви. Купувала съм, не съм повтаряла.

# 694
Преди няколко години бях купила едни сосчета за барбекю,бяха 10 бр в едни малки кутийки за един човек,не помня колко струваха,но бяха вкусни,но отдавна не съм ги виждала

# 695
Видях ги при лютениците, кетчупа и майонезата.

На мен не ми харесват. Не приличат на майонеза на вкус,но са някак прекалено тежки и по мое мнение не  се доближават ни най-малко до истинския сос 4 сирена, или пък карбонара.

# 696
Имам отзив, че въпросният мед от 5 кг. бил вкусен, но течен и не се различава от домашния, който купуваме. На мен това течното не ми говори добре. Ако някой се чуди като мен, просто да има предвид.

# 697
  • София
Готовите сосове - карбонара, 4 сирена ги спряха. Дали ще се продават пак, дали друг производител, дали друг дизайн на опаковката - не се знае.
Малките сосчета за барбекю ги пускат само лятото покрай Майстор Грил.

# 698
  • София
Няма нищо ненормално в течния мед. Декристализатори имат всички, независимо дали ги ползват, предвид каква партида и за кои вкусове искат да изкарат.
Нагнетено в обществото, но крайно погрешно, е схващането че мед който не кристализира, не е мед.

# 699
Знаете ли, кога пращат купони по имейл?

# 700
Четвъртък са купоните по пощата.

За това колко е течен медът определя пашата на пчелите. Едни и същи пчелички на нас са носили и течен, светъл мед, и тъмен, кехлибарен, едва точещ се.

# 701
  • In transit
Имам отзив, че въпросният мед от 5 кг. бил вкусен, но течен и не се различава от домашния, който купуваме. На мен това течното не ми говори добре. Ако някой се чуди като мен, просто да има предвид.
По това време на годината, истински мед в тенекия няма как да стои толкова течен. Дори да е акация. Най-малкото защото се съхранява на студено. Този е претоплен или разреден с нещо. Видях го въпросния мед онзи ден в Лидл. Няколко тенекии се бяха разтекли здраво. Прекалено рядък беше.

# 702
  • София

Най-редовно не им правят впечатление такива неща 🙄

# 703
Нов вид броколи - в течно състояние Joy

Най-редовно не им правят впечатление такива неща 🙄

# 704
Аз все още търся купон за маслинова паста за 1 ст.!🙃

Общи условия

Активация на акаунт