Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 75 073
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 750
А имате ли мнение за тези пуешки хапки как са? Аз не ям такива работи, ама ако са хубави мъжо ще им се зарадва. Веднъж беше купувал някакви гадни (дори според него гадни), но не съм сигурна дали са същите

# 751
Аз купувам много от този кашкавал, масло съм купувала много. Като цяло , всички купони, които вие показвате аз купувам редовно, но моите купони нямат нищо общо с вашите Sad и не представляват никакъв интерес за мен. Все неща, които никога няма да купя Sad

# 752
Аз купувам много от този кашкавал, масло съм купувала много. Като цяло , всички купони, които вие показвате аз купувам редовно, но моите купони нямат нищо общо с вашите Sad и не представляват никакъв интерес за мен. Все неща, които никога няма да купя Sad

Аз никога до сега не съм купувала от Лидл  яйца (имаме домашни) и кашкавал,защото от над 15г ядем един и същи такъв от местна ферма в провинцията.
А са ми дали точно такива купони.
Крема сирене да,но не това ами в кутия.

# 753
Ние точно това крема сирене харесваме най-много.🙂

# 754
Да взема да си подаря купоните тогава Wink
Скрит текст:

# 755
Ако някой иска купон за 20% за каперси да пише на лично.
Най-ме кефи, че го получих от покупката на маслиновата паста за 1ст 😀

# 756
Ние тази маслинова паста не я харесваме ама си взех гумените ръкавици за да не отива напразно 😃
Ако знаех,че я харесвате толкова тук щях да я пусна.

# 757
Аз също не я харесвам, но явно си има почитатели

# 758
Подарявам:
Скрит текст:

# 759
Пилешките хапки на каква цена са с този купон? Разгледах си приложението,,профила, известията, уж всичко е както трябва, но не получавам такива купони на имейл.
Подарявам и аз моите купони, повтарят се с на други потребители, но виждам,че това крем сирене върви 🙂
Скрит текст:
Относно вкус на пуешките хапки, бих казала ,че са средна хубост. Яли сме и много по-хубави и много по-гадни (номер едно в класацията за най-гадни хапки според вкус на нашето семейство са тези на Сами-М). Рядко купувам, но все пак купувам от тези пуешките, обикновено в ХХЛ седмицата.

# 760
Аз днес пак нямам мейл с купони... Миналия четвъртък дойде късно вечерта, сега минава 9 - няма.

# 761
Помня, че миналата седмица някои си получиха купоните от четвъртък в петък. С дата четвъртък.🙂

# 762
  • София
Същото мисля за пуешките хапки - бива за някаква резерва във фризера, не са въобще лоши, цената е разумна. Но и нищо уау, просто хапки. Ще взема, имам място. После не се мисли много за гарнитура - то с всевъзможни вървят.

# 763
  • София
Помня, че миналата седмица някои си получиха купоните от четвъртък в петък. С дата четвъртък.🙂
Аз бях точно по този начин.

# 764
  • оттам, откъдето започва България
Предлагам купони на -20% :
Крем за мазане с прясно сирене crefee опаковка 150 г,
Скариди бланширани, белени, с опашка, размер 31/40, отцедено нетно тегло 225 г.,
Кроасан с какаов крем 55 г.,
Четки за зъби Dentalux Soft/Medium 2 бр.,
Розов джин Castelgy 0,7 л бутилка и
Йогурт с плодове Pilos 2,5% масленост - различни видове.

Общи условия

Активация на акаунт