Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 75 078
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 765
  • Пеликания
Пилешките хапки на каква цена са с този купон?

# 766
  • оттам, откъдето започва България
Пилешките хапки на каква цена са с този купон? Разгледах си приложението,,профила, известията, уж всичко е както трябва, но не получавам такива купони на имейл.
.................
Относно вкус на пуешките хапки, бих казала ,че са средна хубост. Яли сме и много по-хубави и много по-гадни (номер едно в класацията за най-гадни хапки според вкус на нашето семейство са тези на Сами-М). Рядко купувам, но все пак купувам от тези пуешките, обикновено в ХХЛ седмицата.

Купонът от днес е за Макадамия или Пуешки хапки. (не са пилешки) Simple Smile

# 767
Не съм избрала хапки или макадамия, някои ако го иска да пише кое да активирам, също така имам седмичните купони.
Скрит текст:

# 768
  • Бургас
Привет! Не съм писала отдавна..Ино времИ  на 1 стр. имаше как се отваря легендарната каничка сметана за кафе. Мии сега няма. но ще ви кажа- С нож.Grin Innocent
...
Все още си го има, моля, моля

# 769
Относно фурната на 46 стр в новата брошура тип еър фрайър. Вероятно на Долче не е на тази марка. Намерих мнение   за марката. Излизат като се напише GOURMETMAXX. С една дума не .
Като визия, ватове и вместимост нашата фурничка (кауфландска марка) е почти същата като тази:
https://www.emag.bg/fritjurnik-s-goresht-vyzduh-heinner-aifryer- … ura/pd/DQ4DWNMBM/
Като аксесоари има три мрежести тавички, шишчета, въртяща се цилиндрична мрежеста кошница, дръжка за вадене на кошницата, незалепваща тавичка за дъното за мазнините. Супер доволна съм!🙂
Сега си взехме и още една фурничка за друга стая, Adler 6309, пече като звяр и още по-бързо от кауфландската.😀 Има малки разлики в аксесоарите, които са включени.
Аз имах купон за каперси, минах набързо вечерта и го използвах. Взех си и едни резачки за яйца, сториха ми се практични. Преди малко разбрах, че имало бойкот.🤔

# 770
Кафе машините ги пускат за първи път. Марка Bergner. Купихме вчера бежова. Много добре изглежда на външен вид, ретро. Беше много старателно опакована. Испанска е. Днес ще пробвам какво кафе прави.
Имаме Делонги, тази е на същия принцип (прочетох книжката). Лесна за употреба. Може да се прави капучино (има приставка за разпенване на мляко) и чай, освен кафе.

# 771
И аз днес сутринта ги получих с вчерашна дата.

# 772
И аз. Защо така се получава?

# 773
  • Бургас
Запалихте ме с тези купони, към кого да се обърна, за да ми пращат.Проверих си регистрацията, даден ми е имейла.Не влизат в спам, просто не ми се изпращат.

# 774
И моя беше даден, но преди 2 седмици го изтрих и пак въведох и започнах да получавам от предната седмица.

# 775
  • оттам, откъдето започва България
Запалихте ме с тези купони, към кого да се обърна, за да ми пращат.Проверих си регистрацията, даден ми е имейла.Не влизат в спам, просто не ми се изпращат.

Ако искаш за Макадамия, мога да ти го изпратя. Simple Smile

# 776
  • София
Добро утро! Някой има ли свободен купон за заквасена сметана?

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 09:28 от Аня♥♥♥

# 777
  • велико търново
По случай рожденият ден на дъщеря ми подарявам купон за 1ст. Менов чаи, бисквити канела или
енергийна н. На ЛС
Подарено на първият записал се.
Търся купон за Кучешка храна.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 09:14 от YSMIV4ICA

# 778
Здравейте! Пускали ли са скоро такава поставка за микровълнова в Лидл? Изпуснала съм очевидно, а ми е много необходима точно сега. Дали някой е срещал из магазините изостанали бройки?

# 779
  • София
Добро утро! Някой има ли свободен купон за заквасена сметана?
Имам вече и за сметаната. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт