Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 75 090
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 780
Кафе машините ги пускат за първи път. Марка Bergner. Купихме вчера бежова. Много добре изглежда на външен вид, ретро. Беше много старателно опакована. Испанска е. Днес ще пробвам какво кафе прави.
Имаме Делонги, тази е на същия принцип (прочетох книжката). Лесна за употреба. Може да се прави капучино (има приставка за разпенване на мляко) и чай, освен кафе.
Как се прави чай?
ins-mina, пускаха такива поставки, не помня точно кога като седмица. Не много скоро, но мисля, че беше тази година.

# 781
Здравейте! Пускали ли са скоро такава поставка за микровълнова в Лидл? Изпуснала съм очевидно, а ми е много необходима точно сега. Дали някой е срещал из магазините изостанали бройки?
Имаше в някоя от последните брошури, да кажем преди 2-3 седмици.
По темата с хапките, най-хубавите които съм взимала от магазинната мрежа са ми мини шницелите от немската седмица. Чисто пилешко месо, а не мляно. И панировката е супер. Във фурна поръсени с малко олио стават идеални.

Бях взела и от свинските шницели, но те не ми харесаха изобщо. Във фурната не станаха добре, дават ги само за пържене което е още един минус.

# 782
Аз накупих пилешки хапки и панирани сирена. В еърфрай станаха перфектни без мазнина.

# 783
Долче, просто изкарваш гореща вода от там където е за горещата пара за млякото, то като отвориш повечко направо си тече гореща вода. За такава малка машина не знам колко си струва, големите в заведенията не само че са с голям бойлер, но и са денонощно включени и съответно загряти. И точат от тях гореща вода като правят чай. Тази да я включиш точно за вода за чай... всяка друга налична опция е по-бърза. А и ако искаш повече от 1 чаша установяваш че няма толкова гореща вода в нея наведнъж.

# 784
dolce miele, става за чай с капсули (не знам дали точно така се наричат, филтърни пакетчета чай без конец) , които се слагат в ръкохватката.
Иначе съм си сипвала и гореща вода в чашата и след това слагам пакетчето чай.
Става в случаите, когато нямаш ел. кана за  вода

# 785
В ръкохватката... Колкото и да я мия, пак ще си има остатъчен дъх на кафе, освен когато е чисто нова. Затова хич не си и помислих за пакетче чай сложено там. Такива кръгли дозети с мляно кафе във филтър да, но чай по-добре не.

# 786
Да, natka, в  ръкохватката на тази машина, може да има дъх на кафе, защото вътрешната част е една. Може би е като минус.
На Делонги има три вътрешни части (цедки) - за две кафета, за едно кафе и за чай като всяка е означена със знак.

# 787
Външното е едно, в което се слагат цедките. Не знам как трябва да се измие това че да можеш да направиш чай и да няма дъх.
Пък и чай направен само с минала през него вода не е като запарен за известно време в чашата, нищо че пак е във филтърно пакетче.
Машината си изглежда прилична иначе, пък нищо че за чай не е практична Grinning Тя си е за кафе.
Имам подобна, не смея да кажа дали е същата - такъв ретро модел съм виждала брандиран за няколко различни марки и тези които съм виждала отблизо бяха наистина еднакви. Доволна съм от моята.
Тази поне визуално на картинката изглежда и тя такава.

# 788
Здравейте! Пускали ли са скоро такава поставка за микровълнова в Лидл? Изпуснала съм очевидно, а ми е много необходима точно сега. Дали някой е срещал из магазините изостанали бройки?
Скрит текст:
Продавали са я в края на януари.
Погледнах в Емаг и има доста алтернативи на същата. Дори и по-евтини.
Например тези
https://www.emag.bg/raft-za-mikrovylnova-sys-zakachalki-metalen- … p;scenario_ID=102
https://www.emag.bg/universalen-podvizhen-raft-nevermore-podhodj … JJVYBM/?ref=fam#2

# 789
В тему има също доста, даже с повече етажи и на по-ниска цена.

# 790
Подарявам
Скрит текст:

# 791
Подарявам до днес е.

# 792

Ще помоля за купона, но е достигнат лимита за лични съобщения и не мога да пиша! Simple Smile

# 793
  • оттам, откъдето започва България
Отдавна мисля да пиша, но явно сега е дошъл моментът.
Според мен е хубаво, когато имаш купон/и, да го предложиш навреме във форума, а не в деня, в който изтича.
Лидл не предлагат купони от днес за днес.
Вярно е, че може да има и по-особени ситуации, но те ще са пренебрежимо малко в сравнение с това, което ежедневно се предлага.

Затова моля, ако искате да си бъдем полезни, да споделяме навреме купоните, които няма да ползваме, но желаем да предоставим на друг. Simple Smile

# 794
Според мен това се дължи на факта, че някой е смятал да отиде да си го използва, но поради някакви причини не е стигнал  до Лидъл и затова го предлага в деня на изтичането му, за да се възползва някой,който по принцип има намерение да ходи същия ден, за да не изгори.
Едва ли някой, който пазарува ежедневно  в Лидъл ще даде просто така купон, който на практика е подарък.  Ако ще ходи, защо да не се възползва? Wink
Аз не виждам нищо нередно в това.
П.П. визирам тези от 1 ст.

П.П. Moyata Rabotilnicka, благодаря , използвах го! Но не мога да напиша ЛС, трябва да изтриеш някои. Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 19:09 от nteri

Общи условия

Активация на акаунт