Лидл 188 тема - Малък Сечко Февруари

• 75 052
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 795
Подарявам:
Скрит текст:

# 796
Аз към призива за купоните мога да добавя друг - да се искат купони, които наистина ще се използват.
Преди време имах купон за овесени ядки и две жени ми писаха. Дадох го на първата и така и не беше използван.

# 797
Така и така сме на тема призиви и аз да си кажа. 😁
Моля, прикачвайте и скриншот на кодовете на продуктите и на визията  им, не само на картата. Така е много по-лесно  за ориентация, аз като аз съм изпращала  до сега винаги така правя, за да е по-лесно за ползващия талона.  Simple Smile

# 798
В случай,  че някой предлага купон в последния ден на валидност.
Както и в случай, че е поискал купон, а пък не го е оползотворил..
Причината е една и съща..
Планувал е посещение на  Лидл, но по някаква причина не е успял да изпълни плана си  🙂

# 799
Или не е имало наличност от продукта,в Кауфланд ми се е случвало,даже обиколих два обекта и пак не намерих.

# 800
Подарявам.

# 801
  • ВАРНА
Аз бих помолила за купон за пуешките хапки и гюбека с подправки, ако на някой му е останал. 😌

Предлагам тези:

# 802
Относно фурната на 46 стр в новата брошура тип еър фрайър.
Скрит текст:
Вероятно на Долче не е на тази марка. Намерих мнение   за марката. Излизат като се напише GOURMETMAXX. С една дума не .
Като визия, ватове и вместимост нашата фурничка (кауфландска марка) е почти същата като тази:
Скрит текст:
https://www.emag.bg/fritjurnik-s-goresht-vyzduh-heinner-aifryer- … ura/pd/DQ4DWNMBM/
Като аксесоари има три мрежести тавички, шишчета, въртяща се цилиндрична мрежеста кошница, дръжка за вадене на кошницата, незалепваща тавичка за дъното за мазнините. Супер доволна съм!🙂
Сега си взехме и още една фурничка за друга стая, Adler 6309, пече като звяр и още по-бързо от кауфландската.😀 Има малки разлики в аксесоарите, които са включени.
Аз имах купон за каперси, минах набързо вечерта и го използвах. Взех си и едни резачки за яйца, сториха ми се практични. Преди малко разбрах, че имало бойкот
.🤔
Да, благодаря. Намерих за марката GOURMEMAXX /ако уцелих как се пише/ това във форума от потребител Leona_: "Имала съм блендер и тостер на марката и от мен имат завинаги НЕ,не бих взела абсолютно нищо повече. Вие казвате ,че цената е приемлива, ако е близо до подарък и няма да ви е яд за парите можете да опитате. Ако не ви се рискува ,съветвам да заложите на друга марка"

Брадата, благодаря, но тази е обла и различна отгоре. Реших- просто няма да я купувам тази каничка. Както се казва: Има каничка- има проблем, няма каничка..

# 803
Добро утро!
Извинявайте за закъснението за ревюто за кафе машината, но вчера не успях.
Тази сутрин си направих кафе с нея.
Чудесно е! Топло, даже горещо, с хубав каймак. Кафето е Чибо Милано стайл.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 804
Сусамки, каперси, бурата и газирана вода са дадени.
Подарявам и моите купони. Имам за пуешките хапки и за сусамки за 1ст, който изтича днес.
Скрит текст:

Добавям и от скреча купон за -3лв за Лазаня Болонезе 1кг, 9,99 излиза след отстъпката.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 11:27 от alllllimei

# 805
Здравейте! Да попитам някой виждал ли е в асортимента в момента някакъв вид арома дифузер(овлажнител)?

# 806
Здравейте! Да попитам някой виждал ли е в асортимента в момента някакъв вид арома дифузер(овлажнител)?
В постоянния асортимент мисля, че нямат, но напоследък ги пускат доста често. Иначе миналата седмица мярнах в нашия Лидъл изостанали бройки. Ако не ме лъже паметта в Кауфланд имат в постоянния асортимент

# 807
  • София
Май миналата седмица имаше аромадифузер, все е останал някъде.

# 808
Писах Ви на л.с. 💚
Подарявам и моите купони. Имам за пуешките хапки и за сусамки за 1ст, който изтича днес.
Скрит текст:

Добавям и от скреча купон за -3лв за Лазаня Болонезе 1кг, 9,99 излиза след отстъпката.

# 809
  • София
Подарявам и аз моите купони.

Общи условия

Активация на акаунт