КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 43 695
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Севда, с изрезки от мемори пяна може би?🤔🤔 Пише "memory foam crumbs"...

# 241
Доколкото разбирам, трябва да стане така

# 242
Севда, дано да стане така.
Харесва ми безкофеиновото разтворимо кафе К класик.🙂

# 243
Няма шанс! Стана една голяма топка от малки Типченица. Ще им я връщам..ако ми се занимава за 6 лв

# 244
  • София
Кафемашината по-горе е пълен боклук. Имах подобна, но я изхвърлих. Купих си евтина, на Финлукс за 120лв от Зора. Добре работи и хубаво кафе прави.

# 245
Здравейте по темата за безкофеиновото кафе да ви покажа и моето от същата серия е и без кофеин цена 4.99 аз много си го харесвам ако искате го погледнете .

# 246
resi, това не е безкофеиново кафе, а напитка тип Инка (с ръж и овес, доколкото помня). Понякога купувам за детето.

# 247
Наду се. Ама стои точно на едни бабуни и топчета.. все едно е опърпана 10 годишна възглавница.

# 248
Да, тази напитка я знаем отдавна, Долче ѝ беше фен. Долче, защо искаш без кофеиново?  То е като безалкохолна бира, за мен. Blush И е по-вредно.

# 249
resi, това не е безкофеиново кафе, а напитка тип Инка (с ръж и овес, доколкото помня). Понякога купувам за детето.
Знам какво е кафето, Инката се прави от цикория а това  тип ръж и леблебия,  аз го пия защото след ковида ми е много трудно с кафетата а от безкофеиновите ми се приспива.

# 250
  • София
Севда, ако не одобряваш възглавницата - връщай.
Аз имам такаваа отдавна и след близо 10 г. все още е на бабуни.
Но ММ я ползва на спалнята, докато полуседнал гледа тв.

# 251
Доколкото разбирам, трябва да стане така

Преди време се минах и аз с "мемори" възглавница на Ditex и вече ги отбягвам. Даже тогава писах в темата "Какво повече няма да купя", че да предпазя и други от грешка.
Гледам, че е било доста отдавна, още през 2022г., но явно си произвеждат все така...

Ето линк, за който се интересува, че да не се повтарям:
https://bg-mam.ma/p/1467133/45084718

# 252
Хубав ли е?

# 253
Скрит текст:
Знам какво е кафето, Инката се прави от цикория а това  тип ръж и леблебия,  аз го пия защото след ковида ми е много трудно с кафетата а от безкофеиновите ми се приспива.
resi, с болднатото имах предвид състава на кауфландската напитка. Иначе, да, в Инката има и цикория (поне кутиите "Инка", които съм купувала през последните години, съдържат и друго освен цикория).
Дева, за детето купувам кауфландската напитка. Като дете иначе и' бях фен. Ама тогава и със захар. Безкофеиновото кафе го взех за късно вечер (макар че не ми пречи на съня и обикновеното кафе), да видя дали нещо по-различно ще усетя. Не знам дали е по-вредно, то и за обикновеното разтворимо кафе се казва това, но пък в някои случаи ми е по-удобно с разтворимо.🙂 Редувам с кафе от кафемашината според настроението.😊

# 254
Купих тази възглавница преди 10 мин. Отворих я и тя заприлича на нищо. Мемори пяна друг път
Скрит текст:
Защото е българска!

Общи условия

Активация на акаунт