КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 43 712
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Изненадани има ли Joy

# 271

В Младост 4 имаше много, няколко кашона поне, взех си и от безалкохолното, имаше само онова с лимон, което е като Спрайт, но нямаше суфле Sad

# 272
Национален бойкот на супермаркетите на 13.02 !

# 273
По-късно ще видя има ли солети в нашия филиал...😅

# 274
Аз го опекох като брауни. В къщи го харесахме.

# 275
Интересно на касите отидох да проверя, защото и там има солети. Сложени хрус хрус обаче голям пакет.
 Няма как да ме убедят, че в такъв голям филиал има на регал само едно кашонче със солети, която я побира 20 пакетчета, я не.
 И съм сигурна, че като изтече купона, солетите ще се появят..

# 276
  • София
Интересно на касите отидох да проверя, защото и там има солети. Сложени хрус хрус обаче голям пакет.
 Няма как да ме убедят, че в такъв голям филиал има на регал само едно кашонче със солети, която я побира 20 пакетчета, я не.
 И съм сигурна, че като изтече купона, солетите ще се появят..
Може да ги пазят като награда за пазаруващите на 13-ти. Joy

И аз отивам към магазина. Дано при нас има останали. Simple Smile

# 277
Аз отдавна си им правя мой си бойкот, пазарувам планово и само, когато има наистина изгодни оферти. Ако на нещо не ми харесва цената спирам да го купувам.

# 278
Аз винаги планово и на промоция купувам. На редовни цени нищо, отникъде.
Утре ще диря солети, сигурно ще има. Joy

# 279
  • Карлово
Ако използвате готиви фиксове Пикантина, има намалени на по 20-на ст. бройката, за "Пълнени чушки" и за "Спагети болонезе". При подправките са.

# 280
Аз явно ще си остана без талон за рд. И аз ще ги бойкотирам Grinning

# 281
Ще бойкотирам утре всики магазини. Сега като се замисля К. и Л. ги бойкотирам отдавна. В К. никога не съм въртяла рулетка с награди, т.е. сметката винаги ми е под 20 лв.. и то само стоки от акция купувам. В Л. рядко достигам първо ниво са дребна наградка.

# 282
Национален бойкот на супермаркетите на 13.02 !

Аз ще бойкотирам магазинчетата- прекупвачи.

Гледам, у дома трябва да се купува хляб, така че утре ще ида, може да намеря нещо изгодно с червен етикет.

# 283
Аз някой шоколад за Св. Валентин ще търся. Kissing Heart
В малки магазинчета, ферми и пазари не стъпвам. Нещо, което не е минало КК и МБ анализ не купувам.

# 284
Аз също ще бойкотирам. Онзи ден казах,че всичко в кварталния магазин е с лев нагоре, но купувах шунка вчера КФ 6.99, кварталния 6.39. Да не е голяма разликата, но за мен идеята на хипермаркетите е да продават на цена като всичко магазини + седмични оферти. Не ми се връзва да избиват цената на офертните стоки посредством, по-скъпи останали продукти.

Общи условия

Активация на акаунт