КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 43 665
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Дадени Имам два купона за десертчета Lion. Ако някой ги иска ми пишете

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 23:57 от Kikonata

# 151
Ако някой иска тези

# 152
Ето какво излиза когато срокът на точките изтича

Много ме дразнят с тези точки, хем никакво интересно намаление не пускат с тях, хем пък и "срок на годност" им определили.Joy

Само два пъти досега съм ползвала точки, като цяло и нямам много, но ми е изключително неприятно да ми ги "отнемат". SadSatisfied
В такъв случай мисля просто да спра да си сканирам картата, когато няма намаление с нея, че то никаква полза. Нито признават дигиталната бележка, нито удължена гаранция дават, само за тяхната си статистика да чекирам, ами не.Stuck Out Tongue Winking Eye

Можеше поне с точките тъпите пластмасови кутийки да се плащат примерно.Rolling Eyes

# 153
В такъв случай мисля просто да спра да си сканирам картата, когато няма намаление с нея, че то никаква полза.

Аз винаги си чекирам картата, за да ми излизат бележките дигитални. Така винаги мога да направя справка.

# 154
Подарени купони за десертчета по 1ст.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 12:23 от lenak

# 155
Имах РД вчера,купон зя РД нямах.Минали годени се появяваше няколко дена по рано.
Днес имам писмо в пощата/ в спам/,че имам купон,да го активирам през приложението в секция купони.Там обаче купон няма.
влизах, излизах,обнових - нищо !

# 156
Странно,хем е и събота
По принцип изгодните неща събота и неделя ги няма,празни щандове

# 157
Ето сега, като изтече купона, кремове колкото искаш.

# 158
Аз успях да си взема и Лайън и водичка днес. С Лайън беше пълно и когато купувай и днес пак беше пълно. Ако някой няма да си ползва купона за водата, мога да го ползвам аз.
Днес имаше толкова много хора в КФ,колкото няма и по празниците. Нямаше място за паркиране. Около 10 свободни места , на целия паркинг. Такова чудо не бях виждала.

# 159
Вода си взех. И при нас имаше много хора, но селфчек касите не бяха натоварени. Бързо минах.

# 160
Е събота май винаги е така...

# 161
Аз успях да си взема и Лайън и водичка днес. С Лайън беше пълно и когато купувай и днес пак беше пълно. Ако някой няма да си ползва купона за водата, мога да го ползвам аз.
Днес имаше толкова много хора в КФ,колкото няма и по празниците. Нямаше място за паркиране. Около 10 свободни места , на целия паркинг. Такова чудо не бях виждала.
Аз няма да ползвам талона за водата? Искаш ли го?

# 162
  • до най-прекрасния мъж
Пазарува народа, за да бойкотира големите търговски вериги на 13.02...
Ето сега, като изтече купона, кремове колкото искаш.

Редовна практика на всички магазини. Чак ме е яд да им следя фалшивите "промоции".

# 163
Аз мисля, че пускат на промоции застояли стоки. До изчерпване на количеството. А количеството свършват бързо.

# 164
Мода,народа като види промоция и ще си счупи краката да я хване....не съдя никого аз също съм така

Общи условия

Активация на акаунт