КАУФЛАНД - тема 74 Февруарска

• 43 611
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
За коя машинка става дума? Имам от К, никаква работа не върши, съжалявам, че не я върнах.

# 616
По отношение на маркирането на много бройки от един артикул: трябва ли едновременно да се сложат на везната на каса на самообслужване?
Ходих днес за сардини и почти се сгънах на четири, докато успея да "изчопля" 20 консерви!🤪 Лютите специално харесвам и трябваше да ровя в няколко кашона, за да събера бройките. Да не говорим как в кашон уж с лимон имаше и с доматен сос, а съвсем на дъното под тях имаше и люти...Същата работа и из другите кашони...И, не, не е вината само на клиентите, които може да са поразместили някоя консерва (а и никога не съм видяла чак такъв наплив от желаещи за сардини😅), още от началото на седмицата беше така. На челно място до коридора пък бяха заредени по етикет сардини с лимон, а де факто в кашона само люти имаше. А редовният номер е да зареждат и да разменят местата на сардините с доматен сос и на лютите...😉 Нали, то все с червено по опаковката, ама за някой лютата чушка ще е доста неприятна изненада, както е за мен доматеният сос и липсата на люто...😁

# 617
Не, Долче. Избираш бройка и маркираш един артикул, после ги слагаш на везната. Въпросът е да са сложени.

# 618
И аз така предположих, Дева. Затова си маркирах 20 броя сардини и после ги поставих на няколко пъти (то физически е почти невъзможно да наредя 20 консерви наведнъж). Само че, още докато ги слагах, дойде служителката да "оправя" грешката (явно помисли, че има някакъв проблем)...😃 После на екрана си се появиха 20-те бройки.

# 619
Подарявам
Скрит текст:

# 620
  • Mostly in my mind
За коя машинка става дума? Имам от К, никаква работа не върши, съжалявам, че не я върнах.
И аз. Същата работа. Мислех си,че в мен е проблемът и не мога да я ползвам...
От утре ще има машинка на Филипс. За нея ми беше питането.

# 621
О, 20 лв. не бих дала. Моята май беше 9.

# 622
  • Mostly in my mind
Ако знам,че е хубава, бих дала.

Иначе при вас приложението на английски ли е? И бъгва ли се постоянно като при мен?

# 623
Може ли мнение за тенджерите Брио Black stone?

# 624
Някой възползвал ли се е от безплатно посещение в Пулс с картата от Кауфланд?

# 625
Dolce, какви сардини взе? Има ли в собствен сос или зехтин? Все в слънчогледово олио виждам навсякъде и затова от gymbeam поръчвам 🙄

# 626
Може ли линк към брошурата -50%.Няма я качена в приложението на КФ.И в нета не мога да я открия.

# 627
Може ли линк към брошурата -50%.Няма я качена в приложението на КФ.И в нета не мога да я открия.

https://katalozi-bg.info/catalogs/promo-katalog-Kaufland/29295

# 628

https://katalozi-bg.info/catalogs/promo-katalog-Kaufland/29295
Благодаря много!

# 629
Здравейте, някой дали може да ми помогне с информация дали има и къде резервни филтри за тази прахосмукачка?
Чела съм в предишни коментари за много доволни от нея, просто почиствате филтъра с вода или го сменяте на определено време?

Общи условия

Активация на акаунт