Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 67 244
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 395
И на мен така веднъж. И писах на бота. Качвах скрийншот и ми я даде. После не съм гледала дали имам пак корекция, но доста неприятно да си ги следиш ръчно. Моите бяха към 4 лв.
При мен не се получи. Писах си и с жив човек, но отказаха да ми върнат допълнителна разлика в цената. Аз обяснявах едно, съпортът говореше друго и не успяхме да се разберем.

Аз писах с бот. Имаше зададени отговори. Даде ми да кача снимка и стана. Не съм си писала с жив човек. И сега май пак имам 3 лв разлика на един артикул, а не ми дава корекция. Ще погледна после и ще им пиша.

# 1 396
И на мен така веднъж. И писах на бота. Качвах скрийншот и ми я даде. После не съм гледала дали имам пак корекция, но доста неприятно да си ги следиш ръчно. Моите бяха към 4 лв.
При мен не се получи. Писах си и с жив човек, но отказаха да ми върнат допълнителна разлика в цената. Аз обяснявах едно, съпортът говореше друго и не успяхме да се разберем.

Аз писах с бот. Имаше зададени отговори. Даде ми да кача снимка и стана. Не съм си писала с жив човек. И сега май пак имам 3 лв разлика на един артикул, а не ми дава корекция. Ще погледна после и ще им пиша.
Направих абсолютно същото, но не получавах задоволителен отговор и поисках да ме свържат с агент. Самата поръчка я бях пуснала с купон от 20 лв при поръчка от минимум 40 лв и мисля, че този купон ги обърква. Поръчката ми беше 48.05 лв и реално платих 28.05 лв. Не могат да ми кажат, че не подлежа на рефънд заради купона, защото вече са ми връщали два пъти по тази поръчка. Но дори и с третия рефънд, който търся, пак няма да мина под 40 лв, а ще закова на 40.05 лв. Накрая агентът пусна тикет и чакам по него да ми дадат финален отговор, но не се надявам особено.

# 1 397
Кутията ми дойде, отчасти е от дърво, отчасти от пдч. Но е тежка и солидна, харесва ми и не искам да я връщам.

В кашона има и странно парче фазер. Не знам защо са го сложили, но мисля да си го ползвам за нещо.

# 1 398
Ако не е  гръб,слагат фазер за да предпазят огледалото от надраскване.

# 1 399
Моята пратка, която снощи по нощите са доставили в съседен квартал, беше пренасочена към бокс по мое желание. Но за пратките, които още са я движение не могат да заявят желан от мен бокс, докато не дойдат при тях. Моят бокс бил зает, което вярвам, защото днес проверих и имаше свободна само една кутия. Та, лесно е пренасочването, но си важи за всеки конкретен случай.
И попаднах на много любезна служителка, ти да видиш.

# 1 400
Аз от поръчка с 50% намаление, т.е. Купон 50 лв при поръчка над 100 имам рефънд точно 50%. От 6 лева по-ниска цена на артикула ми връщат три лева.
Предполагам имат някаква схема на изчисление на база това. Аз много гледах и смятах и това ми е единствената логика, защо ми връщат три вместо 6 лева. Тъкмо тръгнах да се ядосвам и видях, че съм ползвала купон за 50% отстъпка.

# 1 401
Не е вярно това. Пратки могат да се пренасочват още като стане ясно, че са с Бокс Нау. Т.е. още преди да са напуснали Китай.

# 1 402
Не е вярно това. Пратки могат да се пренасочват още като стане ясно, че са с Бокс Нау. Т.е. още преди да са напуснали Китай.
И аз така си помислих и все пак казах, че искам бъдещите ми пратки да са в бокса, който им посочих, пък ако стане. Ако не, ще се разправям с пренасочване и така. Но е кофти, когато пратката ти е спешна.

# 1 403
Веднъж опитах да платя през cashway, като си бях натаманила всичко в количката през офертата 70/100. Обаче като влязох през cashway, трябваше наново да си слагам нещата в количката и ги зарязах. Нямах време. Дали нещо не съм направила правилно?

# 1 404
  • София
И аз така си помислих и все пак казах, че искам бъдещите ми пратки да са в бокса, който им посочих, пък ако стане. Ако не, ще се разправям с пренасочване и така. Но е кофти, когато пратката ти е спешна.
Няма как да се пренасочват пратки, които още не съществуват, разбира се.
Пратки, които още не са напуснали Китай, могат да се пренасочват. Редовно го правя. Още преди да излетят от там се вижда в коя кутия се предполага, че ще бъдат.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 13:27 от milenaka

# 1 405
Бъдещи не може да пренасочваш от сега. Само реални пратки шипнати с тях. Нещо, което не се е случило, няма как да го пренасочиш “ей, така, за бъдеще”.

# 1 406
Не знам, само една поръчка имам през кешуей, но тя пък беше изцяло с кредит, та нямаше никакъв смисъл. Пуснах я пробно, нищо не ми липсваше в количката, бързо стана.

# 1 407
Не знам, само една поръчка имам през кешуей, но тя пък беше изцяло с кредит, та нямаше никакъв смисъл. Пуснах я пробно, нищо не ми липсваше в количката, бързо стана.
И моите поръчки са плащани с кредит, но ги отчита като кеш бек. Друг е въпроса дали ще променят някога статуса на потвърден кеш бек…

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 14:03 от Always_in_love

# 1 408
Ти добре ми казваш. Мислех, че няма нужда да следя.

# 1 409
Виждала съм тези лампи да се продават като сувенир в Турция, но не съм питала колко струват. Дали са по-скъпи от китайските?
https://share.temu.com/l7qoCqm5E3A

Миналата година се възмутих от цената на сувенирите на официалните места за продажба, както и близо до интересни обекти. Много, МНОГО по-скъпо от Гърция. Примерно за малка статуетка на Артемида от Ефес (тази с многото гърди) искаха около 70 лв (в музейния сувенирен магазин, в сергиите отвън беше малко по-евтино, но пак скъпо).

Общи условия

Активация на акаунт