Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 13 - февруари 2025

• 66 956
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 90
Ама пратката ти като не е в Централна поща? И трябва да мина целия град, за да ида до централна поща?

# 91
Променяте си пощ.код и ги насочват в съответния клон. Макар, че на мен последния път ми беше насочен в съседния, не този, чийто пощ.код съм дала.

Имам няколко поръчки в една пратка. По инфо в тему би трябвало да дойде днес, ама нямам СМС. Да видим.....

# 92
И при нас пощите работят в събота.
Мама Ру, Сеймдей и Експрес Уан нямат офиси. Иначе и аз до офис пускам поръчки, не съм дала домашен адрес.

# 93
За вегетирането съм съгласна, но вината не е моя - да си оправят работното време, да си подобрят обслужването, да поемат отговорност за изгубените си пратки и може и да станат конкурентоспособни.
Централната поща не ме устройва - не ми е удобна,  пратката се очаква в клона по адреса, който съм дала.
Соул, аз съм дала адреса и пощенския код на квартала - Boxnow ми е срещу блока буквално, втория по близост куриер ми е Спиди.

# 94
Какво означава  надписът ,,Този артикул не е съвместим с търговските обекти във вашата страна,,

# 95
Електрически ли е?

# 96
На ток е ,да.

# 97
Мама Ру, разбирам те, но, когато доставката е безплатна, някак не можем да имаме супер претенции. По-добре ли е да ти вземат 8 лв доставка с някой куриер?...при това е 7-8 лв. от България, от Китай ще е поне 15.....

Не става за нашите контакти.

# 98
Аз все си мисля, че с тези предупреждения в някакъв момент ще я направят платена. И тогава ще спра да пазарувам от там.

# 99
  • Пловдив

интересно е, че на мен ми го изписват за адаптери за телефони, които вече съм поръчвала и зная, че стават - и за съответния модел телефон и за нашите контакти.

# 100
Като не ви е удобно, не поръчвайте. Никой не ли кара. Ама хем да ми е евтино, хем и купони и кредити да връщат, хем и да ми го доставят с какъвто куриер искам, хем и да ми дават 10 лева ако се забавят Simple Smile
На мен пък и пощите, и експрес уан, и бокс нау са ми супер удобни! И от тему съм доволна!

# 101
  • софия
Пак ми оставиха продукта, които исках да върна. Не ги искам. Чудя се дали към това има отношение изборът за причина за връщане? Отбелязах, че са твърде големи, което си е така.

# 102
Пак ми оставиха продукта, които исках да върна. Не ги искам. Чудя се дали към това има отношение изборът за причина за връщане? Отбелязах, че са твърде големи, което си е така.

Ако в момента не искат връщане, пробваш на другия ден. Понякога решават да си го искат след ден-два.

# 103
Така е. От сайтове без безплатно връщане не поръчвам. Тук прага за БД е страшно нисък, така че претенциите са излишни. На когото не му харесва, да си намери сайт по негови критерии.

Звънче, аз съм писала как действам. Сега откажи връщането, пробвай утре, след два дни, след седмица. В един момент си го искат и си имаш товарителница.

# 104
  • София
Определено предпочитам Сеймдей пред Пощите. И кутии имам на две крачки, и не трябва да се съобразявам с раб. време, и ако се налага, се обаждам по телефона и разбирам каквото ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт